panospc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 4/2/2020 έκανα μετάβαση από Wind VDSL 50άρα από καμπίνα του ΟΤΕ σε Nova 100άρα. Από την ημέρα της ενεργοποίησης δεν έχω καθόλου υπηρεσίες ενώ το router δείχνει τα παρακάτω στατιστικά Spoiler Όσες φορές επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη μου είπαν πως έχουν δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ και ότι θα με καλέσουν αυτοί όταν υπάρχει κάτι νεότερο. Λίγες ημέρες αργότερα μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν δρομολογηθεί ενέργειες επίλυσης της βλάβης και ότι θα με ενημερώσουν με νέο μήνυμα για πιθανή ημερομηνία. Περίπου 20 μέρες αργότερα με κάλεσαν για να μου πουν πως έχουν περάσει πολλές μέρες, ότι ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί ήδη Είμαι ήδη στις 33 ημέρες χωρίς υπηρεσίες και δεν έχω καν ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία επίλυσης. Κάνει τόσες πολλές ημέρες ο ΟΤΕ για να διορθώσει μια βλάβη ή με δουλεύουνε από την Nova;
coffeex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Γενικά μέχρι και πριν λίγο καιρό υπήρχε πρόβλημα λόγο των απεργιών που είχαν στον ΟΤΕ, μετά την λήξη το όλο θέμα βελτιώθηκε και πιστεύω πως έχει να κάνει και με περιοχή/φόρτο εργασιών πχ σε ένα φίλο μου την επομένη μέρα το έφτιαξαν και τον ειδοποίησαν και για το τι έφταιγε. Στην θέση σου θα έψαχνα λίγο το θέμα ώστε να μην πλήρωνα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. 1
HateMe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 8/3/2020 στις 4:51 ΠΜ, panospc είπε Στις 4/2/2020 έκανα μετάβαση από Wind VDSL 50άρα από καμπίνα του ΟΤΕ σε Nova 100άρα. Από την ημέρα της ενεργοποίησης δεν έχω καθόλου υπηρεσίες ενώ το router δείχνει τα παρακάτω στατιστικά Απόκρυψη περιεχομένων Όσες φορές επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη μου είπαν πως έχουν δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ και ότι θα με καλέσουν αυτοί όταν υπάρχει κάτι νεότερο. Λίγες ημέρες αργότερα μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν δρομολογηθεί ενέργειες επίλυσης της βλάβης και ότι θα με ενημερώσουν με νέο μήνυμα για πιθανή ημερομηνία. Περίπου 20 μέρες αργότερα με κάλεσαν για να μου πουν πως έχουν περάσει πολλές μέρες, ότι ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί ήδη Είμαι ήδη στις 33 ημέρες χωρίς υπηρεσίες και δεν έχω καν ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία επίλυσης. Κάνει τόσες πολλές ημέρες ο ΟΤΕ για να διορθώσει μια βλάβη ή με δουλεύουνε από την Nova; Δεν σε δουλεύουν φίλε μου. Απλά τους καθυστερούν απ τον ΟΤΕ.
Realakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Στις 8/3/2020 στις 3:51 ΠΜ, panospc είπε Στις 4/2/2020 έκανα μετάβαση από Wind VDSL 50άρα από καμπίνα του ΟΤΕ σε Nova 100άρα. Από την ημέρα της ενεργοποίησης δεν έχω καθόλου υπηρεσίες ενώ το router δείχνει τα παρακάτω στατιστικά Απόκρυψη περιεχομένων Όσες φορές επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη μου είπαν πως έχουν δηλώσει βλάβη στον ΟΤΕ και ότι θα με καλέσουν αυτοί όταν υπάρχει κάτι νεότερο. Λίγες ημέρες αργότερα μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν δρομολογηθεί ενέργειες επίλυσης της βλάβης και ότι θα με ενημερώσουν με νέο μήνυμα για πιθανή ημερομηνία. Περίπου 20 μέρες αργότερα με κάλεσαν για να μου πουν πως έχουν περάσει πολλές μέρες, ότι ακόμα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από τον ΟΤΕ και ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει φτιαχτεί ήδη Είμαι ήδη στις 33 ημέρες χωρίς υπηρεσίες και δεν έχω καν ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία επίλυσης. Κάνει τόσες πολλές ημέρες ο ΟΤΕ για να διορθώσει μια βλάβη ή με δουλεύουνε από την Nova; Θα πρέπει να περιμένεις όπως λένε οι άλλοι. Το ερώτημα είναι, πως κατάφερε να μαζέψει τόσα errors? 😂 Είναι τρομακτικά πολλά. Αλλαγή καλωδίου ή κάτι συναφή θέλει.
panospc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 45 λεπτά πριν, Realakias είπε Το ερώτημα είναι, πως κατάφερε να μαζέψει τόσα errors? 😂 Είναι τρομακτικά πολλά. Αλλαγή καλωδίου ή κάτι συναφή θέλει. Με την 50άρα Wind που είχα πριν με το TP-Link VR400 σαν router, αυτά ήταν τα στατιστικά και τα errors που είχα μετά από 2 μήνες uptime.
DanielRGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Realakias είπε Θα πρέπει να περιμένεις όπως λένε οι άλλοι. Το ερώτημα είναι, πως κατάφερε να μαζέψει τόσα errors? 😂 Είναι τρομακτικά πολλά. Αλλαγή καλωδίου ή κάτι συναφή θέλει. Δεν ειναι τρομακτικα πολλα, ειναι στο μετριο Οταν ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ τοτε θα στρωσει
panospc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μου έστειλαν μήνυμα ότι αύριο 11:00 με 15:00 θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στην γραμμή από τεχνικό συνεργείο. Υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί σε περίπτωσή που αποφασισθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από την κυβέρνηση;
coffeex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, panospc είπε Μου έστειλαν μήνυμα ότι αύριο 11:00 με 15:00 θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στην γραμμή από τεχνικό συνεργείο. Υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί σε περίπτωσή που αποφασισθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από την κυβέρνηση; Δεν νομίζω αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στην περίπτωση που ο υπάλληλος θα πρέπει να μπει μέσα στο σπίτι. 1
kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) factory reset στο μοντεμ τελος αν δεις οτι δεν το φτιαχνουν μπορεις να ζητησεις χαρτι για αποδεσμευση ωστε να πας αλλου χωρις πληρωμη προστιμου Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από kage 1
panospc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Ούτε σήμερα το έφτιαξαν, μίλησα με την Nova και μου είπαν ότι ο τεχνικός του ΟΤΕ άφησε το παρακάτω σχόλιο "ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ Σ/Ο ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΟΧΟΥ" και ότι θα οριστεί νέο ραντεβού. Εν τω μεταξύ ήμουν σπίτι όλη μέρα και είχα αφήσει και ανοιχτή την είσοδο της πολυκατοικίας. Υπάρχει περίπτωση να πάρει πάλι 1.5 μήνα για το νέο ραντεβού ή θα γίνει πιο γρήγορα;
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ίδιο πράγμα είχαμε πάθει και εμείς περί τα τέλη του 2018. Το πιο πιθανό είναι ότι τους συνδέει με Κάιρο ο ΟΤΕ, προσπαθώντας να φέρει πελάτες σε αυτόν. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι οι καμπίνες είναι δικής του ιδιοκτησίας. Εν τέλει, φύγαμε από forthnet και καταλήξαμε σε ΟΤΕ. Μεταξύ μας, η ποιότητα στην περιοχή μας ήταν πολύ πολύ καλύτερη. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias 1
panospc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Χθες το πρωί διορθώθηκε η βλάβη αλλά συγχρονίζει στα 5/50 αντί για 10/100. Παραθέτω screenshot με τα νέα στατιστικά Spoiler Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν δρομολογηθεί ενέργειες για την επίλυση της βλάβης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ Είναι αυτό θέμα ΟΤΕ; εγώ νόμιζα ότι απλώς με βάλανε σε λάθος προφίλ και ότι θα μπορούσε να διορθωθεί απευθείας από την Νova.
HateMe Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, panospc είπε Χθες το πρωί διορθώθηκε η βλάβη αλλά συγχρονίζει στα 5/50 αντί για 10/100. Παραθέτω screenshot με τα νέα στατιστικά Απόκρυψη περιεχομένων Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν δρομολογηθεί ενέργειες για την επίλυση της βλάβης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ Είναι αυτό θέμα ΟΤΕ; εγώ νόμιζα ότι απλώς με βάλανε σε λάθος προφίλ και ότι θα μπορούσε να διορθωθεί απευθείας από την Νova. Ναι, θέμα ΟΤΕ είναι. Γι'αυτό θα κάνουν και το συνδυαστικό για την δική σου ασφάλεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα