Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό παίζει να είναι το Vanilla Sky, το οποίο είναι ριμέικ του Abre Los Ojos.

Μην κάνεις τη χαζομάρα να δεις το Vanilla Sky! Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Abre Los Ojos. Μιλάμε για αριστούργημα εναντίον πολύ κάτω του μετρίου. Το θεωρώ κατόρθωμα που οι Αμερικάνοι κατόρθωσαν να διαλύσουν τόσο πολύ μια εκπληκτική ταινία.

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μην κάνεις τη χαζομάρα να δεις το Vanilla Sky! Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Abre Los Ojos. Μιλάμε για αριστούργημα εναντίον πολύ κάτω του μετρίου. Το θεωρώ κατόρθωμα που οι Αμερικάνοι κατόρθωσαν να διαλύσουν τόσο πολύ μια εκπληκτική ταινία.

Φτουυυυυ, και είπα να το γράψω στο πρώτο ποστ ότι θα μπεις και θα κάνεις τέτοιο σχόλιο. Τώρα άντε να σας πείσω ότι είμαι μένταλιστ.

Εν τω μεταξύ το έχεις πει τόσες φορές και έχω δει μόνο το αμερικάνικο. Σέιμ ον μι.

Δημοσ.
Φτουυυυυ, και είπα να το γράψω στο πρώτο ποστ ότι θα μπεις και θα κάνεις τέτοιο σχόλιο. Τώρα άντε να σας πείσω ότι είμαι μένταλιστ.

Εν τω μεταξύ το έχεις πει τόσες φορές και έχω δει μόνο το αμερικάνικο. Σέιμ ον μι.

Κι εμείς το είδαμε να έρχεται μην ανησυχείς:P

Δημοσ.

Όπως είπε και ο frenzy, είναι γνωστός ο αγώνας μου να κάνω την ανθρωπότητα να μην δει ποτέ το Vanilla Sky και χάσει το Abre Los Ojos. Ε, μα κρίμα είναι.

ΥΓ. Φαντάσου πόσο νευρίασα την πρώτη φορά που το είδα!

Δημοσ.

Πειραζει που εγω ανηκουν σε αυτους που τα ειδαν αναποδα και θεωρουν οτι το Αμερικανικο ειναι μια κοπια αλλα οχι φρικτο(επειδη ακριβως ειναι κοπια)

Δημοσ.

Φυσικά και πειράζει.

Ban στον κύριο παρακαλώ. :-D

Δημοσ.

Δηλαδη τι σε ενθουσιασε τοσο στο 1ο που δεν ειχε το Αμερικανικο?(εξαιρουνται οι ηθοποιιες οπου οι ευθυνες μοιραζονται)

Γιατι εγω σιχτιριζα το Αμερικανικο που ηταν σκηνη-προς-σκηνη σχεδον και δεν βρηκα αιτια για να γυριστει αλλα ακριβως επειδη ο Κροου πηγε να το κανει τοσο κοπια, δεν μπορω να πω οτι βρηκα κατι σπεσιαλ στο Ισπανικο που δεν ειχε το Αμερικανικο

Δημοσ.

Μήπως πολύ την τραβάμε τη συζήτηση; Την έχουμε ξανακάνει άλλωστε.

Όσο πιο σύντομα: το ισπανικό έχει πολύ καλύτερη μουσική και αντιμετωπίζει το θέμα πολύ πιο σωστά, με καλύτερο κλίμα και δε γεμίζει την ταινία με διάφορες άσχετες μπούρδες τύπου "οι συνέταιροι του μπαμπά μου, μου την έστησαν κτλ". Η ταινία έχει ένα ισχυρό θέμα που τις δίνει μαγεία. Το ότι όταν βλέπεις όνειρο, δεν έχεις συναίσθηση ότι είναι πράγματι όνειρο και ότι ο εγκέφαλός σου δεν κάνει πια λογικές σκέψεις, αλλά δικαιολογεί τα πάντα από όσα βλέπει μέσα σε ένα ονειρικό περιβάλλον (ξαφνικά νιώθεις ότι είσαι σε ένα μέρος και βγαίνοντας από την πόρτα βγαίνεις σε ένα άσχετο γεωγραφικά μέρος ή βλέπεις τον πατέρα σου με τη μορφή κάποιου άλλου και δε σου κάνει εντύπωση). Δεν μπορεί στο αμερικάνικο

στην τελευταία σκηνή, να ρωτάει τον γιατρό πως λένε τις κόρες σου, και αυτός να μην ξέρει να απαντήσει. Δε μπορεί να συμβεί αυτό στο όνειρο.

Γενικά το αμερικάνικο έχει "προσθέσει" πράγματα με σκοπό να το κάνει και καλά καλύτερο. Αλλά φυσικά less is more και το μόνο που καταφέρανε ήταν να προσθέσουν σαχλαμάρες και να κάνουν ακόμα και τα σημαντικά της ταινίας να φαίνονται εξίσου σαχλαμάρες. Η αυθεντική ταινία δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ άχρηστο και αυτό την κάνει εκπληκτική. Κάθε σκηνή είναι σημαντική και με ουσία. Είναι πολύ τίμια με τον θεατή, δεν κλέβει, δεν προσπαθεί να τον μπερδέψει κτλ.

Επίσης, έχει ΠΟΛΥ καλύτερη μουσική. Είναι απλά πολύ σημαντικό.

Και φυσικά δεν μπορώ να συγκρίνω τον χαλβά τον Τομ Κρουζ με τον Νοριέγκα.

Α, και έχει ΠΟΛΥ καλύτερη μουσική.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι καλά, αρκεί να κλείσεις με το ''Παρτούζα στο Διυλιστήριο 2''. Εκτός αν δεν έχεις δει το 1. Δεν θα καταλάβεις και πολλά μετά.

Δημοσ.

ρε συ frenzy δεν παλευεται ο τυπος.Ειναι που ειναι ξενος,ειναι και ψευδος δεν υπαρχουν και υποτιτλοι,αη τωρα ψαξε βρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...