Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι μόνο Ελλάδα που είμαστε ο τελευταίος τροχός, αλλά ούτε και Αμερική που είναι η μεγαλύτερη αγορά, δεν πρόκειται να πουλήσει κονσόλα με τιμή 700€. Θυμόμαστε πολύ καλά τι έγινε με το PS3. Δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρξει ένα χρονικό  διάστημα στην αρχή που θα έχουν κάποια  "χασούρα". Δεν νομίζω ότι θα έβαζαν ποτέ έξι και εφτά κατοστάρικα τιμή πώλησης. Πέντε πεντέμιση φαίνεται λογικό. 

Δημοσ.

Εδώ κάτω στα Μέθανα πάντως ο κυρ-Γιώργος με το καφενείο που ο γιος του δούλευε στο GOAT Simulator αλλά τον έδιωξαν για αδιευκρίνιστους λόγους που είχαν να κάνουν με σεξουαλική virtual κακοποίηση ζώων λέει ότι θα κοστίζει 2 γίδες.

Στα σοβαρά τώρα αν βγει στα 700€ η Sony θα κλείσει σαν εταιρία και δε το λέω με τσατίλα ή εκδικητικά. Θα πάθει Sega στην καλύτερη αν όχι Atari.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια εγω σας λεω τι ακουγεται εκει περα, σιγουρα θα ξερουν καλυτερα..παρολαυτα δεν μπορω να ονοματιζω ανθρωπους ωστε να με πιστεψει καποιος! και εγω αυτο του ειπα ,ο,τι λετε και εσεις οτι αν την δωσουν τοσο ακριβα δεν θα παει καλα στις πωλησεις, ειδικα σε χωρες οπως εμεις!

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα Ελλάδας και φτωχών χωρών. Στα παπάρια τους για την Ελλάδα.

Όλος ο κόσμος είναι δύσκολα οικονομικά. Εδώ το 2006 που βγήκε το ps3 και ολόκληρος ο πλανήτης είχε ΠΑΣΟΚ επηρρεάστηκε πολύ λόγω τιμής.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Αν η κονσολα εχει γυρω στα 500 την αγοραζω, αν εχει 700, τα πεντακοσια ευρω θα μου μεινουν στην τσεπη.

Εγώ έχω υπολογίσει το 700€ μαζί με xtra αποθηκευτικό χώρο γιατί με τα 800GB και το 1ΤΒ δεν πας πουθενά. Αν παίζουν σε τιμή παραπάνω θα παίξει σθεναρή οπισθοχώρηση και αναμονή για καλύτερες τιμές.

Δημοσ.

Εγώ έχω υπολογίσει Bundle Χριστουγέννων SeX + Cyberpunk στα 550€. Αν βγει το PS5 από 600 και πάνω θα πρόκειται για αυτοκτονία...

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα, οτιδηποτε πανω απο τα 600 ευρω, θα αποτελει εκδηλωση τασης αυτοκτονιας απο οποιονδηποτε απο τους 2.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω και με 700 θα την παρω δεν θα κρατηθω  .Φυσικα δεν πιστευω καν οτι θα φτασει σε αυτα τα επιπεδα η τιμη .

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά οι τιμές θα κυμανθούν στα 500-600 € ανάμεσα στο digital και με το δισκάκι ... Μην ξεχνάτε πως είμαστε στην μέση πανδημίας και καλώς ή κακώς οι περισσότεροι έχουν χάσει εισοδήματα οπότε μια ακριβή τοποθέτηση στην αγορά θα είναι καταστροφική σε πωλήσεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η τιμή θα ξεπεράσει το ''αυθαίρετο μου'' ψυχολογικό όριο ας πούμε των 500 με 550 ευρώ για την έκδοση με το δίσκο, πιστεύω θα δημιουργηθεί

ένα bottleneck effect. Δηλαδή θα υπάρξει ένα μούδιασμα και μια άρχική παύση στην εκκίνηση των πωλήσεων κάτι που πιστεύω

θέλουν να αποφύγουν και οι δύο εταιρίες. Αν η ΄΄εκκίνηση'' των πωλήσεων είναι ήπια για κάποια από τις δύο κονσόλες πιστεύω ότι

θα χρειαστεί αρκετός χρόνος αναπλήρωσης του όγκου των πωλήσεων που θέλουν. Αυτή θα είναι μια λάθος στρατηγική.

Η γνώμη μου είναι ότι η κονσόλα μετο δίσκο θα κυμανθεί στα 499 ή 549.

Διάφορα παιχνίδια από studios που ανήκουν στη Sony θα δωθούν ως bundles π.χ. με δεύτερο controller, δωρο παιχνίδι κλπ

όπου η τιμή θα είναι υψηλότερη αλλά αναίμακτη για τη Sony.

Επεξ/σία από aret1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, aret1 said:

για την έκδοση με το δίσκο, πιστεύω θα δημιουργηθεί

Η γνώμη μου είναι ότι η κονσόλα μετο δίσκο θα κυμανθεί στα 499 ή 549.

Ποιο δίσκο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...