Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chncynic είπε

Νομίζω εκεί στοχεύουν οι devs για next gen γενικά

Να είναι λάθος όμως ; Από ότι ξέρω στο pc είναι δύσκολο το 4K@60 Επίσης στο Xseries X έχεις επιβεβαιωθεί για 1440@60 και 4Κ@30 . Κάτι άλλο θα παιζει . Αν και το άρθρο με την αναφορά της Sega, είναι από το official PlayStation magazine. Είδωμεν !

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nekrik είπε

Να είναι λάθος όμως ; Από ότι ξέρω στο pc είναι δύσκολο το 4K@60 Επίσης στο Xseries X έχεις επιβεβαιωθεί για 1440@60 και 4Κ@30 . Κάτι άλλο θα παιζει . Αν και το άρθρο με την αναφορά της Sega, είναι από το official PlayStation magazine. Είδωμεν !

Καλά ναι δεν λέει native ξεκάθαρα :P Ξέρεις πώς πάνε αυτά - Μπορεί είτε να δουλέψαν αρκετά στο optimization, είτε να μήν εννοούν native ¨)

Δημοσ.

Διάβασα στο site του Playstation οτι μπορείς να πάρεις τον εξωτερικό δίσκο του PS4 και να τον βάλεις στο 5 και τα games θα παίζουν αμέσως. Ακόμα λεεί οτι "you can connect external hard drives".

Εχει καταλάβει κανένας αν μπορείς στο 5 να έχεις παραπάνω απο εναν εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο με την κονσόλα? 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Αφου η Konami δεν φτιάχνει ενα νεο Silent Hill γιατι η Sony δεν φτιάχνει ενα παρόμοιο και να το ονομάσει Silent City. Αφου τοσος κόσμος το ζητάει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...