Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit: Τελικά λύθηκε το θέμα με το PS5 οπότε δεν θα ισχύσουν τα παρακάτω.

Καλησπέρα σε όλους.Έχω προπαραγγείλει PS5 day one από Κωτσόβολο (17/09) με πιστωτική και λόγω συγκυρίας θα το πουλήσω πριν καν το ανοίξω.Επειδή παρακολουθώ το thread εδώ και κάποιο καιρό και με αφορμή αυτά που είπε το παλικάρι PSMenidi7 (ότι ψάχνει να βρει κονσόλα) σκέφτηκα πρώτα να απευθυνθώ στα παιδιά του thread και μετά (εφόσον δεν ενδιαφέρεται κανείς για αγορά από εδώ να το βάλω αγγελία και για τους υπολοίπους.Επειδή αγόρασα και PS+ Subscripτion για 12 μήνες από το Eneba (μου στείλανε digital κωδικό) που δεν έχω χρησιμοποιήσει ,και όπως καταλαβαίνετε ούτε και πρόκειται, θα τo πουλήσω μαζί με το PS5.Οπότε πάμε τώρα και στο πιο σημαντικό δηλαδή τιμή.Επειδή δεν ενδιαφέρομαι για κέρδος και πράγματα τύπου scalping η τιμή έχει ως εξής:

Τιμή πώλησης PS5 + PSPlus Subscription(12 μήνες)= 500+55= 555 ευρώ.Να διευκρινίσω επίσης ότι δεν έχω βάλει την επέκταση εγγύησης του Κωτσόβολου.Δηλαδή θα έχει μόνο της SONY. 

Λογικά είμαι στους πρώτους που θα πάρουν το PS5 και άρα 19/11 να την έχω και άρα να την παραδώσω την  επομένη.Επίσης μόνο εντός Αττικής θα την δώσω και θα γίνει χέρι με χέρι.Αυτά.

Επεξ/σία από Nero2021
  • Like 4
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PSMenidi7 είπε

Φυσικα φιλε και θα εχουν καλυτερα γραφικα (αναλυση και frames). Δες εδω τι βρηκα:

PS5 Backwards Compatibility: Will PS4 Games Play Better on the PS5?

PS4 games will play better on PS5 through the use of a "boost" mode, however this may cause compatibility issues and may not apply to every single game. You also might need to ensure that your PS4 games are installed to the PS5's SSD (See Also: PS5 SSD: Why It's Better Than HDD), although you will have the option to save space by using a more traditional external HDD. Any games stored on the latter, of course, will not benefit from the speeds of Sony's super-fast SSD. For more information, check the following: Best PS5 and PS4 External Hard Drives and Which SSD Drives Will Be Compatible With PS5?

Here's what Sony has to say about PS4 games running better on PS5: "We’re expecting backward compatible titles will run at a boosted frequency on PS5 so that they can benefit from higher or more stable frame rates and potentially higher resolutions. We’re currently evaluating games on a title-by-title basis to spot any issues that need adjustment from the original software developers." You can find out more about any potential improvements through the following link: PS5 Game Boost: All Major PS4 Game Improvements.

Επισης βαζω το παρακατω γκαλοπ απο το ign που εμπιστευομε:

image.png.974f35803c4060f955da15e255652594.png

Ολοι θελουν πιο ησυχη κονσολα, λογικο ειναι,  που το πλευ 5 ειναι ακρα του ταφου σιωπη. Εχω διαβασει πιο πισω σελιδες που λενε για πλευ 4 οτι κανει πολυ θορυβο (δεν ειχα για να ξερω, δεν νομιζω να ειναι βεβαια τοσο τραγικο οσο λενε, τα μεγαλοπιουν) αλα το πλευ 5 δεν εχει κανενα απολυτος θεμα γιατι εχει LM ψυξη και φυσικα αρα ειναι αθορυβο.

Ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση βασικά θα έχει upscale από την κονσόλα η θα είναι όπως πχ το DMC που θα είναι 4k 120 FPS 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, dream21 είπε

Τα ωραια ξεκινουν απο το 5:08 

Τα συμπεράσματα  δύο : 

1) Tο dualsense 5  Δουλεύει παντού εκτός PS4 :D 

2) Mπορεις να παίξεις παιχνίδια του Xbox μέσω του  Xcloud της Microsoft στο κινητο σου  :D 

επειδη εχω δοκιμασει το ds tou ps4 στο xcloud  δε παιζει σωστά ειναι αλαντι αλλον τα κουμπιά στη πλειονότητα των παιχνιδιών κ προς ωρας δεν υπάρχει τροπος για remaping

λογικα ιδιο στυλ θα νε το dualsense.. 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, sndev είπε

επειδη εχω δοκιμασει το ds tou ps4 στο xcloud  δε παιζει σωστά ειναι αλαντι αλλον τα κουμπιά στη πλειονότητα των παιχνιδιών κ προς ωρας δεν υπάρχει τροπος για remaping

λογικα ιδιο στυλ θα νε το dualsense.. 

Θα δειξει  οταν βγει η κονσολα,  αλλο χειριστήριο το ενα αλλο το αλλο, ο τυπος παντως στο βιντεο  δεν ανεφερε κατι μια χαρα επαιζε .

Επεξ/σία από Raiden5
Δημοσ.

To αφησα και στο νημα του πσ4, το αφηνω και εδω καθως σχετιζεται με αμφοτερες τις κονσολες...

Σιωπηρο patch λογικα προετοιμασιας για το πσ5, βελτιωνει τους χρονους φορτωσης συγκεκριμενων ps4 first party παιχνιδιων, μεταξυ των οποιων τα Tlou Remastered, God of και Until Dawn..

https://www.eurogamer.net/articles/2020-10-25-ps4-loading-times-are-improved-as-patches-all-but-remove-loading-times-in-first-party-games

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kostiger είπε

To αφησα και στο νημα του πσ4, το αφηνω και εδω καθως σχετιζεται με αμφοτερες τις κονσολες...

Σιωπηρο patch λογικα προετοιμασιας για το πσ5, βελτιωνει τους χρονους φορτωσης συγκεκριμενων ps4 first party παιχνιδιων, μεταξυ των οποιων τα Tlou Remastered, God of και Until Dawn..

https://www.eurogamer.net/articles/2020-10-25-ps4-loading-times-are-improved-as-patches-all-but-remove-loading-times-in-first-party-games

Γίνανε όλα ghost of tsushima.😁 Πραγματικά κρίμα που δε χρησιμοποιήθηκε αυτή η τεχνολογία νωρίτερα. Τώρα στην νέα γενιά θα έχεις 5.5 Gb/s reads με τον ssd (κάπου 60+ φορές πιο γρήγορα δηλαδή από 5400 rpm HD, οπότε και να μη τη χρησιμοποιήσουν λίγη διαφορά θα έκανε στα loading times. Θα έπεφτες από 2-3 secs ξέρω εγώ σε mseconds δηλαδή και αυτό μόνο όταν η cpu δεν ήταν το bottleneck. Είχε αξία δηλαδή στα πολύ αργά αποθηκευτικά μέσα. Next gen tech που δουλεύει καλύτερα σε past gen.😁

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε

https://blog.playstation.com/2020/10/26/destruction-allstars-coming-to-playstation-plus-in-february/

Το destruction all stars μεταφέρθηκε σε παιχνίδι του ps plus τον φεβρουάριο !

Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν πιστεύω. Ακολουθεί το παράδειγμα του rocket league και του fall guys.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

2-CB8-A464-359-C-4-F73-95-C3-A451702-C86

Αρχισε να στελνει και στην ευρωπη σταδιακα κονσολες η σονυ, για τα καθιερωμενα reviews  και previews  μεχρι την ληξη του εμπαργκου

1 λεπτό πριν, stevenfins είπε

Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν πιστεύω. Ακολουθεί το παράδειγμα του rocket league και του fall guys.

Ακριβως.Το παιχνιδι φωναζε οτι δεν αξιζε τα 80 ευρω που ζητουσαν αρχικα

Μια χαρα κουτι μας εκατσε για εμας τους συνδρομητες  psn plus

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreekLegend2 είπε

https://blog.playstation.com/2020/10/26/destruction-allstars-coming-to-playstation-plus-in-february/

Το destruction all stars μεταφέρθηκε σε παιχνίδι του ps plus τον φεβρουάριο !

Καλύτερα που έγινε έτσι αυτό, γιατί είχε τσουχτερή τιμή και δεν είναι ΑΑΑΑ παιχνίδι. Εγώ σκεφτόμουν να το πάρω γιατί μου θύμιζε twisted metal black από πλευ 2 που έπεζα. Αλλά το ίδιο κάνει, τι τώρα τι τον Φλεβάρη, οι κυκλοφορίες  απλώνουν και όλοι κερδισμένοι βγαίνουν και αυτοί που θα πάρουν τώρα την κονσολα και οι άλλη που θα περιμένουν 2-3 μήνες. Μπραβο στη σονυ που διαβάζει την αγορά.

Δημοσ.

https://www.pushsquare.com/news/2020/10/ps5_upgrades_god_of_war_with_up_to_60fps_support

2 ώρες πριν, kostiger είπε

Κακη είδηση για επίδοξους αγοραστές ενισχυτών με υποστήριξη 2.1 HDMI..

https://www.whathifi.com/news/major-bug-hits-ps5-and-xbox-series-x-friendly-av-receivers

Πράγματι..να διευκρινησουμε μόνο πως το πρόβλημα αφορά μόνο όταν θέλεις να τους περάσεις σήμα 4k/120 με HDR, εκεί θα βγάλουν black screen.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...