Mhlogiatros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Εχει κατσει τοσο η αγορα που θα ξαναμπουν υπομονη και καλα ναμαστε θα το δω οταν πεσουν παλι .
tiniakos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Με ένα promo που έχω μου βγαίνει 94 ευρώ ο δίσκος του θέματος. Πολύ καλή τιμή αλλά με φρενάρει το ότι είναι με ρεύμα
definitio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Προσωπικά άλλαξα όλους τους 3.5 δίσκους με 2.5 και η διαφορά στο θόρυβο είναι τόσο μεγάλη που δεν αξίζει η αλλαγή, αν κάποιον τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αν ο υπολογιστής είναι κυρίως για Πολυμέσα-Παιχνίδια, όμως, δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα διακρίνει τη διαφορά ή ότι θα την αναγνωρίσει ως άξια λόγου, αν η τιμή είναι συμφέρουσα κι αν προτεραιότητα δίνεται στις επιδόσεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, tiniakos είπε Από Κωτσόβολο ή public ήταν σε προσφορά. 75 ευρω ηταν ενας WD 4TB 2.5αρης πριν 1.5 χρονο σε μια στιγμιαια προσφορα BF απο ΚΒ, δεν ξερω αν μιλας γι αυτον. Τελος παντων.
barman_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Εμένα πάλι μου φαίνεται καλό ότι είναι με ρεύμα αλλά ας μιλήσουν οι ειδικοί Τα usb που έχει μπροστά σε τι εξυπηρετούν? Απευθείας μεταφορά αρχείων?
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Από Αγγλία δε θα έρθει με την αγγλική πρίζα και θα θέλει αντάπτορα; 8 ώρες πριν, logo15 είπε Το θέμα είναι ότι ποτέ θα τον πάρεις στα χέρια σου... 1-2 εβδομάδες λέει, γιατί ν'αργήσει περισσότερο; 3 ώρες πριν, barman_ είπε Εμένα πάλι μου φαίνεται καλό ότι είναι με ρεύμα αλλά ας μιλήσουν οι ειδικοί Τα usb που έχει μπροστά σε τι εξυπηρετούν? Απευθείας μεταφορά αρχείων? Και αυτό και φόρτιση άλλων συσκευών.
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tiniakos είπε Με ένα promo που έχω μου βγαίνει 94 ευρώ ο δίσκος του θέματος. Πολύ καλή τιμή αλλά με φρενάρει το ότι είναι με ρεύμα Καλό είναι ότι είναι με ρεύμα και από θέμα αξιοπιστίας και από θέμα έκτασης καλωδίου. Αν πληρώσεις σε λίρες, με την έκπτωση των 5 λιρών, βγαίνει στα 89Ε με μεταφορικά, δεν έχει πέσει πιο χαμηλά. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Vassilis_24
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Από Αγγλία δε θα έρθει με την αγγλική πρίζα και θα θέλει αντάπτορα; Φυσικα ναι. 6 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε 1-2 εβδομάδες λέει, γιατί ν'αργήσει περισσότερο; Κανε μια δοκιμη και αν ερθει σε μια βδομαδα... 4 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Καλό είναι ότι είναι με ρεύμα και από θέμα αξιοπιστίας και από θέμα έκτασης καλωδίου. Τι εννοεις εκταση καλωδιου; Μπαλαντεζα στο ρευμα ή στο usb; Με 2.5αρη, δεν εχεις καθολου το ενα καλωδιο (του ρευματος) οποτε ετσι και αλλιως ειναι καλυτερα απο αυτη την αποψη. Ειδικα δε για εφαρμογες σε tv κλπ non-pc χρησεις, η διαφορα στην ευκολια και την ανεση ειναι παραπανω απο σημαντικες υπερ ενος 2.5αρη. Ο καθενας ξερει αν θελει 2.5αρη ή 3.5αρη. Χρησιμα μονο για οσους δεν εχουν ασχοληθει και δεν γνωριζουν τις διαφορες απο την αλλη πλευρα.
mcgerger Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, barman_ είπε Εμένα πάλι μου φαίνεται καλό ότι είναι με ρεύμα αλλά ας μιλήσουν οι ειδικοί Τα usb που έχει μπροστά σε τι εξυπηρετούν? Απευθείας μεταφορά αρχείων? Δεν είναι για απευθείας μεταφορά αρχείων προς τον δίσκο. Είναι USB hub όπως ακριβώς έχουν και κάποιες οθόνες, δηλαδή συνδέεις usb συσκευή, π.χ. usb stick και το βλέπεις στον υπολογιστή. 4 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Καλό είναι ότι είναι με ρεύμα και από θέμα αξιοπιστίας και από θέμα έκτασης καλωδίου. Αν πληρώσεις σε λίρες, με την έκπτωση των 5 λιρών, βγαίνει στα 89Ε με μεταφορικά, δεν έχει πέσει πιο χαμηλά. Σόρρυ κάτι έχασα, αν μπορείς διευκρίνησε ποιά είναι η έκπτωση των 5 λιρών που αναφέρεις και με ποιά διαδικασία γίνεται;
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Φυσικα ναι. Κανε μια δοκιμη και αν ερθει σε μια βδομαδα... Τι εννοεις εκταση καλωδιου; Μπαλαντεζα στο ρευμα ή στο usb; Με 2.5αρη, δεν εχεις καθολου το ενα καλωδιο (του ρευματος) οποτε ετσι και αλλιως ειναι καλυτερα απο αυτη την αποψη. Ειδικα δε για εφαρμογες σε tv κλπ non-pc χρησεις, η διαφορα στην ευκολια και την ανεση ειναι παραπανω απο σημαντικες υπερ ενος 2.5αρη. Ο καθενας ξερει αν θελει 2.5αρη ή 3.5αρη. Χρησιμα μονο για οσους δεν εχουν ασχοληθει και δεν γνωριζουν τις διαφορες απο την αλλη πλευρα. Για το usb λέω. Εγώ για το pc το θέλω και συνήθως τόσο μεγάλης χωρητικότητας δίσκο, θες να τον έχεις μόνιμα συνδεδεμένο, οπότε θεωρώ ότι μάλλον είναι καλύτερα ο 3.5άρης. Παρήγγειλα, οπότε θα το διαπιστώσω στην πράξη για την ταχύτητα παράδοσης.. 6 ώρες πριν, mcgerger είπε Δεν είναι για απευθείας μεταφορά αρχείων προς τον δίσκο. Είναι USB hub όπως ακριβώς έχουν και κάποιες οθόνες, δηλαδή συνδέεις usb συσκευή, π.χ. usb stick και το βλέπεις στον υπολογιστή. Σόρρυ κάτι έχασα, αν μπορείς διευκρίνησε ποιά είναι η έκπτωση των 5 λιρών που αναφέρεις και με ποιά διαδικασία γίνεται; Με τον κωδικό MYDISCOUNT5, για αγορές άνω των 25 λιρών, απ'ό,τι λέει. Ισχύει μέχρι 31/03. Για τον δίσκο μου τον δέχτηκε κανονικά. 1
panos7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 19 ώρες πριν, definitio είπε Προσωπικά άλλαξα όλους τους 3.5 δίσκους με 2.5 και η διαφορά στο θόρυβο είναι τόσο μεγάλη που δεν αξίζει η αλλαγή, αν κάποιον τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αν ο υπολογιστής είναι κυρίως για Πολυμέσα-Παιχνίδια, όμως, δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία θα διακρίνει τη διαφορά ή ότι θα την αναγνωρίσει ως άξια λόγου, αν η τιμή είναι συμφέρουσα κι αν προτεραιότητα δίνεται στις επιδόσεις. Η διαφορά εννοείς ότι είναι μικρή και δεν αξίζει η αλλαγη... Αλλιώς δεν βγάζω νόημα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, panos7 είπε Η διαφορά εννοείς ότι είναι μικρή και δεν αξίζει η αλλαγη... Αλλιώς δεν βγάζω νόημα. Νομιζω οτι υπαρχει λαθος εκ παραδρομης και ειναι στο εξης: Προσωπικά άλλαξα όλους τους 3.5 δίσκους με 2.5 και η διαφορά στο θόρυβο είναι τόσο μεγάλη που δεν αξίζει η αλλαγή, αν κάποιον τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. 2
definitio Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panos7 είπε Η διαφορά εννοείς ότι είναι μικρή και δεν αξίζει η αλλαγη... Αλλιώς δεν βγάζω νόημα. Εννοούσα σχετικα με την αγορα του συγκεκριμενου δισκου, η αλλαγη/μεταβαση παλι σε 3.5" δεν αξιζει αν καποιον, σαν και μενα, τον ενδιαφέρει ο θόρυβος, γιατι η διαφορά ειναι πολυ μεγαλη... Εχεις δίκιο ελειπε κατι απο τη προταση...εγραφα απο το κινητο βιαστικά Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από definitio 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Doubt είπε Εγώ πάντως ούτε τώρα κατάλαβα. 🤔 Λεει οτι η διαφορα σε θορυβο ειναι πολυ μεγαλη μεταξυ 3.5 και 2.5 ιντσες. Καλυτεροι οι 2.5αρηδες εννοειται. Και οτι αξιζει -αν σε ενδιαφερει ο λιγοτερος θορυβος- να πας απο 3.5 σε 2.5, αλλα δεν "αξιζει" να πας απο 2.5 αν εισαι ηδη, σε 3.5. Αυτα λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις