Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Έχουμε καμία ενημέρωση αν χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι? ο αδερφός μ το πήρε μέχρι 4/1 αλλα έως και τώρα καμία εξελιξη

Δεν απαιτείται κάποια ενέργεια από μέρους σας. Θα γίνει αυτόματα η καταβολή.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2020 στις 9:32 ΜΜ, Airfratz είπε

Καλησπέρα.  Έχω κάνει τα χαρτιά μου για το ταμείο, 19/2/20 και από 13/3/20 μου γράφει στο σύστημα προεγκριση υπαγωγης. Αυτό σημαίνει ότι δικαιούμε το ταμείο?  Γνωρίζει κανείς?  Ευχαριστώ.

νομίζω ναι

2 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Έχουμε καμία ενημέρωση αν χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι? ο αδερφός μ το πήρε μέχρι 4/1 αλλα έως και τώρα καμία εξελιξη

http://www.oaed.gr/nea-arthro/-/asset_publisher/ebcGfvDrjPsQ/content/-oles-oi-proupotheseis-gia-dimene-paratase-tou-epidomatos-anergias?redirect=http%3A%2F%2Fwww.oaed.gr%2Fnea-arthro%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_ebcGfvDrjPsQ%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-3%26p_p_col_count%3D1

Επεξ/σία από Natha
Δημοσ.
Στις 27/3/2020 στις 5:58 ΜΜ, manzana είπε

IMG_20200327_175723.png

IMG_20200327_175742.png

Το κατεβασα μολις απο το site του ΟΑΕΔ. Καλο θα ηταν να μπουν οσοι εχουν αποριες για διαφορα θεματα, ηδη εχουν ανεβασει λινκ στην 1η τους σελιδα.

Κάποιος που είναι άνεργος 2-3 χρόνια χωρίς επιδότηση ταμείου ανεργίας, δικαιούται τα 400€ (200€x2);

Δημοσ.

Καλημέρα .. στο σύστημα του ΟΑΕΔ θα φαίνεται η καταβολή των χρημάτων ή απλά θα κατατεθούν αυτοματα χωρίς να φαίνεται στο σάιτ του ΟΑΕΔ μπαίνοντας με τους κωδικούς ευχαριστώ ...

Δημοσ.
Στις 6/4/2020 στις 9:43 ΠΜ, giapan7 είπε

Καλημέρα .. στο σύστημα του ΟΑΕΔ θα φαίνεται η καταβολή των χρημάτων ή απλά θα κατατεθούν αυτοματα χωρίς να φαίνεται στο σάιτ του ΟΑΕΔ μπαίνοντας με τους κωδικούς ευχαριστώ ...

φαίνεται και στο σύστημα κανονικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά.Εκανα την αιτηση για τακτικη επιδότηση ανεργιας Online 30 μαρτιου.5 μερες πριν παρατηρησα οτι δεν εστειλα κανενα συνημμενο με δικαιολογητικα,κ αυτο γιατι ειδα την απολυση με τα στοιχεια του μαγαζιου,ολα αναρτημενα στην καρτελα μου.πριν μια εβδομαδα σκεφτηκα να ανεβασω τα δικαιολογητικα,αλλα δε γινοταν να γινει edit η αιτηση,ουτε διαγραφη.Ετσι τους τα εστειλα email,που φυσικά ποτέ δεν απάντησαν.Οσοι ανηκετε στον οαεδ Νεας ιωνιας θα με καταλάβεται.Παρολα αυτα αυτα ομως εχουνε περάσει 20 μερες και ακόμα μου γραφει ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Oυτε καν αν εχει γίνει εγκριση η απόριψη.Και η αλλη ερώτηση ειναι, γιατι να κανω παρουσία τελος ιουνιου?Παντα στο πρωτο διμηνο εκανες την πρωτη παρουσια.Πότε πιστευετε θα γινει η απαντηση,και τελικα οσοι την κανατε online τι status εχετε?ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Την Μεγ Παρασκευή εμφανίστηκε στο σύστημα η δόση με την αναφορά "καταγραφή". Σήμερα πέρασε νωρίτερα το πρωί σε status "έγκριση" και κάποια ώρα αργότερα περασε σε "αποστολή σε τράπεζα προς πίστωση". Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου.

Ανήκω στην κατηγορία αυτών που το ταμείο έληξε μέσα στον Μάρτιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgos zino είπε

τα @@ πηραμε ακομα περιμενουμε εληξε 31/1/2020

Θα έπρεπε να επεκταθεί αυτόματα.

Μήπως να επικοινωνήσετε μαζί τους;

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.

ρε παιδια εμεις που ληγουμε μεσα στον απριλη και συγκεκριμενα εγω 16/4  θα παρουμε επεκταση ; Ειχα διαβασει οτι θα παρουμε και εμεις αλλα μετα δεν ξανα ειπαν κατι ,ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το θεμα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά απ' ότι κατάλαβα, αυτοί που πήραμε την αρχική δίμηνη παράταση θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ταμείο; Δηλαδή αν η δίμηνη ήταν για Φεβρουάριο Μάρτιο θα συνεχίστει και για Απρίλιο;

Στις 23/4/2020 στις 3:17 ΜΜ, basilisgate13 είπε

ρε παιδια εμεις που ληγουμε μεσα στον απριλη και συγκεκριμενα εγω 16/4  θα παρουμε επεκταση ; Ειχα διαβασει οτι θα παρουμε και εμεις αλλα μετα δεν ξανα ειπαν κατι ,ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το θεμα; 

Ναι θα πάρετε.

Επεξ/σία από Natha
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...