Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Το Xcloud πατάει για την ωρα πάνω στο xboxone

Και νομίζω ότι έχει ήδη αναφερθεί πως θα γίνει αντικατάσταση από συστοιχίες Series X.

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέσα μου ελπίζω πλέον το S να είναι απλά η ονομασία που θα δώσουν στη discless κονσόλα ή σε κάποιο dummy box για cloud gaming only. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερο θέλω το fragmentation που αναφέρονται τα διάφορα άρθρα.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Μέσα μου ελπίζω πλέον το S να είναι απλά η ονομασία που θα δώσουν στη discless κονσόλα ή σε κάποιο dummy box για cloud gaming only. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερο θέλω το fragmentation που αναφέρονται τα διάφορα άρθρα.

No way. Είναι επιβεβαιωμένο οτι είναι διαφορετικό hardware

Δημοσ.

Δεν ξερω τι θα ειναι το S αυτο που ξερω ειναι οτι φτασαμε 2 μηνες πριν την κυκλοφορια και τιμη ακομα ΔΕΝ εχουμε μαθει...... Αρχιζει να κατανταει εκνευριστικο 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Τελικα ειναι επισημο το series x θα κυκλοφορησει νοεμβριο?

ναι το εχει ανακοινωσει επισημα . ημερομηνια συγκεκριμενη και τιμη μονο δεν εχει πει 

Δημοσ.

Image may contain: 1 person, text that says "CONSOLE JACKBOX PARTY PACK CONSOLE CONSOLE =HOTSHOT RACING CONSOLE+PC CHAPTER TWO CONSOLE+PC CHAPTER THREE CONSOLE+PC COMING SOON CONSOLE+ LUNANIGHTS LUNA NIGHTS CONSOLE PC RESIDENTEVIL biohazard WO EGADES DER KINGS II GAME PASS 味"

To hotshot racing ειναι λες και βλεπω μια μιξη απο burnout, outrun, screamer & ridge racer!!! Το θελω χτες (απο Sumo παρακαλω!).

Επισης το CKIII, δεν εχει που κυκλοφορησε 10 μερες, εχει παρει διθυραμβικες κριτικες και ερχεται στα Πισι.

Κενταει παλι το Παςς.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εγώ θέλω να αγοράσω Series X από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας και δεν έχω χώρο στο σαλόνι μου (entretainment center) ?
Το Form Factor με έχει χαλάσει απίστευτα - δεν μπορώ να βάλω κονσόλα στο πάτωμα.....

Δημοσ.

Εγω θα το κρυψω πισω απο την τηλεοραση μαλλον αν και το θελω ξ;πλωμενο διπλα απο το 360 μου αλλα ξαπλωμενο που το ειδαμε χαλασε

Δημοσ.

ξεκιναει δυνατα η  microsoft περιμενω  δυνατες προσθηκες παιχνιδιων για το επομενο τριμηνο+ στο pass οπως και στο gold για να τραβηξουν κοσμο να παει στο series x ειδικα μετα απο αυτο που εγινε με το halo

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hexenlord είπε

Επισης το CKIII, δεν εχει που κυκλοφορησε 10 μερες, εχει παρει διθυραμβικες κριτικες και ερχεται στα Πισι.

σημερα βγηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, firepc είπε

τωρα οχι

γτ?

τα σπαει το παιχνιδι, παρακολουθεις ημερομηνιες κυκλοφοριες, εισαι κατεξοχην ΠιΣας, ειναι totally free, ε it made sense.

Επεξ/σία από hexenlord
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...