Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωσε κλωτσο να γυρισει.

Καιρος ηταν να γινει η αρχη και εγινε μαλλον με την φθηνοτερη απο τις τεσσερις κονσολες, στην τιμη που ακουγοταν πιο εντονα με βαση τις φημες.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εμένα γιατί μου φαίνονται πολλά τα 299$ που εδώ θα γίνουν 320€ για το Series s? Το περίμενα φτηνότερο και ήλπιζα να έχει UBR Disk Drive. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την τιμή του PS5 digital. Γιατί αν έχουν μικρή διαφορά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, 10TF vs 4TF.

Αντιθέτως στο SeriesX μου φαίνονται λίγα τα 499$ που όπως και στο One X εδώ είχαν καπέλο 20 με 30€, 520€ δηλαδή.

Βούρ για SerιesX και εφόσον δεν έχουν κάποιο Forza να βγάλουν μαζί με την κονσόλα  Bundle με Cyberpunk2077 μονόδρομος.

season 13 episode 6 GIF

Θα παίξετε Cyberpunk με τα last gen specs; Εγώ μάλλον θα περιμένω το next gen upgrade. Και εννοείται 2ο playthrough στο next gen upgraded Witcher 3 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Θα παίξετε Cyberpunk με τα last gen specs; Εγώ μάλλον θα περιμένω το next gen upgrade. Και εννοείται 2ο playthrough στο next gen upgraded Witcher 3 

Το update θα περιλαμβάνει λογικά RT. Η έκδοση που θα βγει τώρα στις νέες κονσόλες θα είναι πολύ καλύτερη έτσι και αλλιώς με Hi res textures καλύτερα γραφικά αναλύσεις depth of field και frame rates. Σιγά τώρα να μην περιμένω το update για το RT και ότι άλλο προσθέσουν. Βέβαια δεν είμαι και τοσο Hyped για το παιχνίδι, άρα δεν με νοιάζει. 😉

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εμένα γιατί μου φαίνονται πολλά τα 299$ που εδώ θα γίνουν 320€ για το Series s? Το περίμενα φτηνότερο και ήλπιζα να έχει UBR Disk Drive. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την τιμή του PS5 digital. Γιατί αν έχουν μικρή διαφορά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, 10TF vs 4TF.

Αντιθέτως στο SeriesX μου φαίνονται λίγα τα 499$ που όπως και στο One X εδώ είχαν καπέλο 20 με 30€, 520€ δηλαδή.

Βούρ για SerιesX και εφόσον δεν έχουν κάποιο Forza να βγάλουν μαζί με την κονσόλα  Bundle με Cyberpunk2077 μονόδρομος.

season 13 episode 6 GIF

Συμφωνώ. Αν το PS5 digital βγεί +100 από το series S τότε το τελευταίο θα είναι doa. Και για εμένα το series X εχει καλύτερο value. Είναι μεγάλη η διαφορά σε gpu+ την υπαρξη Blu ray (με ότι θετικό έχει) για μόλις 200 ευρώ και για hardware που θα κρατήσει κάποιος τουλάχιστον μια πενταετία. Αυτή είναι προφανώς η γνώμη μου. Από την άλλη για οικογένεια με πιτσιρικάδες το series S+Game pass θα είναι ταμαμ!

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Και επισημα απο την ιδια την microsoft.Παντως και αυτο οπτικα μου αρεσει οπως και το series x.

Ο κοσμος το χε τουμπανο κι αυτοι κρυφο καμαρι...

Πρυτανευσε η λογικη λοιπον. Παρα πολυ καλη η τιμη του Χ για το HW που προσφερει...

• Like 7
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Τελικά το S είναι 1080p ή 1440p;

Δεν μπορει να στο απαντησει κανεις αυτο. Αναλογα με το παιχνιδι θα κρινεται. Render θα κανει σιγουρα και στα 1440 παντως.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε

Ο ssd ειναι 512gb.

Κακό αυτό. Για next gen θα χωράει 5-7 παιχνίδια και δεν έχεις δισκάκια.

απο την αλλη, επειδη ειναι digital only, δεν χρειαζεται να κατεβαζει 4K assets. θα κατεβαζει μονο 1080p και αρα μπορει να κρατα το installation size πολυ μικροτερο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...