AutoiEisteKurioi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Έχω αρκετό καιρό που ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και νομίζω βρήκα ένα που είναι πάνω κατω σε αυτά που θέλω. Είναι ένα Seat Ibiza 1.4 του 2008 με 150.000 χλμ (αέριο). Όμως το αυτοκίνητο κάθεται εδω και περίπου 5 χρόνια, και η ιδιοκτήτρια απλά το βγάζει 1-2 φορές το μήνα απλά για να δουλέψει λίγο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με τέτοιου είδους αμάξι και επίσης τι πρέπει να υπολογίσω ότι ίσως θέλει αλλαγή λόγω της ακινησίας? (Πέρα από την μπαταρία που δεν έχει) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
leolipop Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Ιμάντες οπωσδηποτε.Χωρις πολλά λόγια μεγάλο σέρβις.
AutoiEisteKurioi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, leolipop είπε Ιμάντες οπωσδηποτε.Χωρις πολλά λόγια μεγάλο σέρβις. Πέρα από ιμάντες, λάδια, φίλτρο έχει κάτι άλλο?
leolipop Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Λόγω ακινησίας ίσως να χρειαστεί και λάστιχα αλλα για μετάβιβαση χρειάζεται ΚΤΕΟ όποτε δε σε αφορά υποθέτω.
Gatilaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σετ ιμαντες,λαδια,φιλτρα,αντλια νερου,λαστιχα πολυ πιθανο,ελεγχο στο συστημα αεριου απο κανα μαστορα της προκοπης και γενικα ελεγχο κινητηρα λογω αεριου. Απο 'κει κ περα φιλτρο καμπινας,a/c ελεγχο,μπαταρια οπως ειπες κ εσυ αυτα κ προαιρετικά ενα βιολογικο καθαρισμο μεσα. Α! Και στο κτεο τσεκαρε την καρτα καυσαερίων μην 'καπνιζει' και πας για αλλες ιστοριες. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από Gatilaras
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, AutoiEisteKurioi είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω αρκετό καιρό που ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και νομίζω βρήκα ένα που είναι πάνω κατω σε αυτά που θέλω. Είναι ένα Seat Ibiza 1.4 του 2008 με 150.000 χλμ (αέριο). Όμως το αυτοκίνητο κάθεται εδω και περίπου 5 χρόνια, και η ιδιοκτήτρια απλά το βγάζει 1-2 φορές το μήνα απλά για να δουλέψει λίγο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με τέτοιου είδους αμάξι και επίσης τι πρέπει να υπολογίσω ότι ίσως θέλει αλλαγή λόγω της ακινησίας? (Πέρα από την μπαταρία που δεν έχει) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η ακινησία είναι χειρότερη από το να δούλευε κανονικά αυτά τα 5 χρόνια. Εκτός από ότι θα χρειάζεται αλλαγή άμεσα (σίγουρα λάστιχα), πιθανότατα θα σου βγάλει ένα κάρο ζημιές μέσα στους πρώτους μήνες. Στη θέση σου δεν θα το προτιμούσα. 2
AutoiEisteKurioi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, leolipop είπε Λόγω ακινησίας ίσως να χρειαστεί και λάστιχα αλλα για μετάβιβαση χρειάζεται ΚΤΕΟ όποτε δε σε αφορά υποθέτω. 8 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Σετ ιμαντες,λαδια,φιλτρα,αντλια νερου,λαστιχα πολυ πιθανο,ελεγχο στο συστημα αεριου απο κανα μαστορα της προκοπης και γενικα ελεγχο κινητηρα λογω αεριου. Απο 'κει κ περα φιλτρο καμπινας,a/c ελεγχο,μπαταρια οπως ειπες κ εσυ αυτα κ προαιρετικά ενα βιολογικο καθαρισμο μεσα. Α! Και στο κτεο τσεκαρε την καρτα καυσαερίων μην 'καπνιζει' και πας για αλλες ιστοριες. 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Η ακινησία είναι χειρότερη από το να δούλευε κανονικά αυτά τα 5 χρόνια. Εκτός από ότι θα χρειάζεται αλλαγή άμεσα (σίγουρα λάστιχα), πιθανότατα θα σου βγάλει ένα κάρο ζημιές μέσα στους πρώτους μήνες. Στη θέση σου δεν θα το προτιμούσα. Σετ 4άδα λάστιχα είχε βάλει πριν κανένα μήνα, και το κλασσικό σέρβις για λάδια και τα σχετικά το έκανε κανονικά στα χιλιόμετρα του. Όσο για το ΚΤΕΟ δεν ρώτησα γτ έτσι κι αλλιώς έχει παραδώσει πινακίδες. Επειδή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (πέρα από τη μηχανή που δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβει) και επειδή δουλεύτηκε τα μισά του χρονια περίπου, σαν τιμή περίπου στα 3.500 μου φάνηκε καλή αν βάλεις εξτρα όλες τις αλλαγές που θα χρειαστεί. Γενικά είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε Corsa
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, AutoiEisteKurioi είπε Σετ 4άδα λάστιχα είχε βάλει πριν κανένα μήνα, και το κλασσικό σέρβις για λάδια και τα σχετικά το έκανε κανονικά στα χιλιόμετρα του. Όσο για το ΚΤΕΟ δεν ρώτησα γτ έτσι κι αλλιώς έχει παραδώσει πινακίδες. Επειδή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (πέρα από τη μηχανή που δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβει) και επειδή δουλεύτηκε τα μισά του χρονια περίπου, σαν τιμή περίπου στα 3.500 μου φάνηκε καλή αν βάλεις εξτρα όλες τις αλλαγές που θα χρειαστεί. Γενικά είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε Corsa Αυτά που γράφεις δεν έχουν λογική, πως πήγε και έβαλε νέα λάστιχα ενώ ήταν σε ακινησία, ενώ ακόμα έχει παραδομένες πινακίδες? Επίσης το κλασσικό σέρβις για λάδια και τα σχετικά γίνεται όχι μόνο ανά κάποια χιλιόμετρα, γίνεται και ανά 12 μήνες, το βρίσκω εντελώς απίθανο μέσα στα 5 χρόνια που το έχει σε ακινησία να το πήγε 5 φορές για σέρβις. Και τέλος, όπως έγραψα και πριν, το ότι δεν κυκλοφορούσε τα μισά του χρόνια είναι μειονέκτημα, και όχι πλεονέκτημα όπως νομίζεις.
AutoiEisteKurioi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτά που γράφεις δεν έχουν λογική, πως πήγε και έβαλε νέα λάστιχα ενώ ήταν σε ακινησία, ενώ ακόμα έχει παραδομένες πινακίδες? Επίσης το κλασσικό σέρβις για λάδια και τα σχετικά γίνεται όχι μόνο ανά κάποια χιλιόμετρα, γίνεται και ανά 12 μήνες, το βρίσκω εντελώς απίθανο μέσα στα 5 χρόνια που το έχει σε ακινησία να το πήγε 5 φορές για σέρβις. Και τέλος, όπως έγραψα και πριν, το ότι δεν κυκλοφορούσε τα μισά του χρόνια είναι μειονέκτημα, και όχι πλεονέκτημα όπως νομίζεις. Το να το πήγε τόσες φορές για σερβις το αποκλείω και εγώ. Όσο για τα λάστιχα αν και καινούρια δεν ξέρω πως ακριβώς τα άλλαξε, το μόνο που μ είπε είναι ότι τα έβαλε πριν κανένα μήνα.
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, AutoiEisteKurioi είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω αρκετό καιρό που ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και νομίζω βρήκα ένα που είναι πάνω κατω σε αυτά που θέλω. Είναι ένα Seat Ibiza 1.4 του 2008 με 150.000 χλμ (αέριο). Όμως το αυτοκίνητο κάθεται εδω και περίπου 5 χρόνια, και η ιδιοκτήτρια απλά το βγάζει 1-2 φορές το μήνα απλά για να δουλέψει λίγο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με τέτοιου είδους αμάξι και επίσης τι πρέπει να υπολογίσω ότι ίσως θέλει αλλαγή λόγω της ακινησίας? (Πέρα από την μπαταρία που δεν έχει) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα κόιταζα κάποιο .Η ακίνησια είναι οτι χειρότερο για ένα αμάξι. Για αρχή υπολόγισε μεγάλο service όπως ήδη γράφτηκε (λάδια , φιλτρα, ιμάντες , υγρά φρένων κ.λ.π) και οτι θα χρειαστεί και ελάστικά (ειδικά εάν δεν το κινεί ). Τώρα όσο αφορά το υγραέριο κοίταξε μήν έχει παλιό σύστημα και δέν μπορείς να βρείς υποστήριξη .
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, AutoiEisteKurioi είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω αρκετό καιρό που ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και νομίζω βρήκα ένα που είναι πάνω κατω σε αυτά που θέλω. Είναι ένα Seat Ibiza 1.4 του 2008 με 150.000 χλμ (αέριο). Όμως το αυτοκίνητο κάθεται εδω και περίπου 5 χρόνια, και η ιδιοκτήτρια απλά το βγάζει 1-2 φορές το μήνα απλά για να δουλέψει λίγο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με τέτοιου είδους αμάξι και επίσης τι πρέπει να υπολογίσω ότι ίσως θέλει αλλαγή λόγω της ακινησίας? (Πέρα από την μπαταρία που δεν έχει) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Περα απο το θεμα της ακινησιας.. Το αμαξι το ξερεις? πχ καταναλωση.. προβληματα.. κοστος συντηρησης..
AutoiEisteKurioi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Περα απο το θεμα της ακινησιας.. Το αμαξι το ξερεις? πχ καταναλωση.. προβληματα.. κοστος συντηρησης.. Πάνω κάτω ναι. Έχει ίδιο ένας φίλος και πέρα από σέρβις δεν έχει πάει στο συνεργείο για άλλο λόγο.
gia_nnis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, AutoiEisteKurioi είπε Πάνω κάτω ναι. Έχει ίδιο ένας φίλος και πέρα από σέρβις δεν έχει πάει στο συνεργείο για άλλο λόγο. Απο καταναλωση τι σου εχει πει για εντος?
AutoiEisteKurioi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Βενζίνη που έχει ο φίλος γύρω στο 8λ/100
gia_nnis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 19 ώρες πριν, AutoiEisteKurioi είπε Βενζίνη που έχει ο φίλος γύρω στο 8λ/100 Για να σε παει εντος 8λ θελεις σωστη βενζινη ποσοτητα-ποιοτητα. Σχετικα μακρινες διαδρομες.. Και τελος συμμαχο την θερμοκρασια περιβαλλοντος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα