Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω βάλει μπροστά ό,τι project είχα προς υλοποίηση και δεν το είχα κάνει ποτέ. VU meters, κολλητήρια, ηλεκτρονικά, όλα έχουν πάρει φωτιά. Μαζί με gaming, ταινίες & τηλεργασία μια χαρά περνάει η ώρα.

Επειδή είχα συνηθίσει κι έβγαινα 4-5 φορές τη βδομάδα για ένα καφεδάκι/βόλτα μου κακοφαίνεται ακόμα πολύ, ωστόσο μέχρι στιγμής οι 2 φορές που έχει χρειαστεί να δουλέψω από την κανονική μου θέση εργασίας μου έχουν φανεί όαση.

Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα... Υπομονή 1-1,5 μήνα ακόμα μέσα, να ζεστάνει λίγο ο καιρός να σταματήσει η ραγδαία εξάπλωση και όλα σιγά σιγά θα έρθουν στο φυσιολογικό. Γιατί αν καλοκαιριάσει δεν παίζει να κρατηθούμε μέσα στα σπίτια...

• Like 2
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

΄Σε τι κίνδυνο εκθέτεις κάποιον αν κάνεις μια νομική ενέργεια;

Άσχετα αν έχει λογική αυτό που ζητάνε μη λέμε και χαζομάρες.

Ο καθένας έχει διακίωμα να χρησιμοποιεί ότι νομικά δικαιώματα έχει και να περιμένει την απόφαση στην οποία φυσικά και πρεπει να υπακούσει.

Θα πει πχ το ΣτΕ "λέτε βλακείες" και τέλος. 

Τουλάχιστον συμφωνούμε ότι η κίνηση τους είναι μια χαζομάρα...

ή όχι???

Όσο για το σε τι κίνδυνο εκθέτεις κάποιον κάνοντας μια ατομική ενέργεια... δες λίγο τι γίνεται σε Ιταλία, Ισπανία, Αμερική και Αγγλία...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ιταλια σημερα:

Screenshot_1.png

Η Γερμανία τη φάση? Έχουν ανοσία τα παντσερ η το κρύβουν? Η αναλογία κρουσμάτων-θανάτων είναι με διαφορά η καλύτερη παγκοσμίως 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Ωστόσο υπάρχει μείωση στον αριθμό νέων κρουσμάτων, σωστά;

Οχι χθες ειχε 5210 νεα κρουσματα.

Μόλις τώρα, costacurta είπε

Η Γερμανία τη φάση? Έχουν ανοσία τα παντσερ η το κρύβουν? Η αναλογία κρουσμάτων-θανάτων είναι με διαφορά η καλύτερη παγκοσμίως 

Κανουν παρα πολλα τεστ τη μερα και εχουν πολλους ασθενεις μικροτερης ηλικιας. Ιταλια/Ισπανια ειναι 2 χωρες με αρκετα μεγαλο ποσοστο σε ηλικιωμενους και ειδικα η Λομβαρδια που επιασε και γινεται χαμος οι ηλικιωμενοι ειναι παρα πολλοι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costacurta είπε

έχουν πει οτι αν κάποιος καταλήξει ασχέτως αν ήταν θετικός σε κορωνοϊό κοιτάνε αν είχε άλλα νοσήματα. π.χ. καρκινοπαθής ή διαβητικός το θεωρούν οτι ο ιός έδωσε τη χαριστική βολή και ΔΕΝ το μετράνε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, studiokristo είπε

Ωστόσο υπάρχει μείωση στον αριθμό νέων κρουσμάτων, σωστά;

δεν υπάρχει λόγος να μπαινουμε σε αυτη τη διαδικασία φίλε.Εχουμε δρόμο ακόμα κ με τον να πέσουν μια η δυο μέρες δεν λεει κάτι.Καπου αλλου διπλασιαζονται χωρίς να αναγράφονται σε αυτο τον πίνακα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Σε πόσες μέρες εκτιμούν οι ειδικοί ότι θα το ξεπεράσουμε ως χώρα; Γιατί δεν έχω δει κάτι σχετικό εκτός από την Κεραμέως που έλεγε ότι σύμφωνα με την εκτιμήσεις της μετά το Πάσχα το σχολεία θα ανοίξουν. Μου φαντάζει απίθανο βέβαια να γίνει αυτό πριν το Μάϊο. 

ο τσιορδας ειπε 6 με 8 εβδομαδες δηλαδη τελος μαιου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι χθες ειχε 5210 νεα κρουσματα.

Κανουν παρα πολλα τεστ τη μερα και εχουν πολλους ασθενεις μικροτερης ηλικιας. Ιταλια/Ισπανια ειναι 2 χωρες με αρκετα μεγαλο ποσοστο σε ηλικιωμενους και ειδικα η Λομβαρδια που επιασε και γινεται χαμος οι ηλικιωμενοι ειναι παρα πολλοι.

Καλα στατιστικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι πληθυσμοι. Ιταλια εχει 22% ανω των 65, Γερμανια εχει 21,1% Ισπανια εχει 18,7% (αρα νεοτερο πληθυσμο απο τους Γερμανους)

αρα η οι Γερμανοι "γεροι" ειναι πιο συνεπεις στο να ακολουθουν τις κρατικες οδηγειες απο τους Ιταλους/Ισπανους, ειτε πεφτει μαγειρεμα στα στοιχεια. Ο ιος να χτυπαει μονο νεους Γερμανους και "γερους" ΙταλοΙσπανους δε γινεται

Δημοσ.

Έχει μια πλάκα πάντως να βλέπεις τους  εγκλωβισμένους στα αεροδρόμια να κλαίγονται να γυρίσουν να είναι οι ίδιοι που πήγαν μερικά χρόνια έξω και διατυμπάνιζαν ότι έφυγαν και σώθηκαν και όταν άκουγαν Ελλάδα έβγαζαν σπυριά. 

• Like 22
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, DrLo είπε

Εξαρτάτε τι εννοείς "με πληθωρισμό" , πόσο μεγάλο εννοείς

με 20% πχ , ναι εγώ έχω ζήσει

https://data.worldbank.org/indicator/FP.CPI.TOTL.ZG?locations=GR

και εγω ιδιο σε μια χωρα οπως ειναι τωρα η ελλαδα με μονοδιαστατη οικονομια ο πληθωρισμος ειναι ασημαντος.

Το Λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να μηδενισουν την εφορια  και ας κανουν τον μισθο των δημοσιων υπαλληλων και τις συνταξεις μαξιμουμ 800 ευρω.

Επεξ/σία από Perseus1966
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έχουν πει οτι αν κάποιος καταλήξει ασχέτως αν ήταν θετικός σε κορωνοϊό κοιτάνε αν είχε άλλα νοσήματα. π.χ. καρκινοπαθής ή διαβητικός το θεωρούν οτι ο ιός έδωσε τη χαριστική βολή και ΔΕΝ το μετράνε.

Η αιτία θανάτου όντως δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα!

Η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο στον τελικό στάδιο, αλλά το πιστοποιητικό έγραφε ανακοπή, ενώ δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την καρδιά της.

Ο πατέρας μου πέθανε από εγκεφαλικό και εκεί έγραψαν πάλι ανακοπή!

Το αποτέλεσμα είναι τα στατιστικά στοιχεία θανάτων στην Ελλάδα να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

Καλα στατιστικα δεν εχουν μεγαλες διαφορες οι πληθυσμοι. Ιταλια εχει 22% ανω των 65, Γερμανια εχει 21,1% Ισπανια εχει 18,7% (αρα νεοτερο πληθυσμο απο τους Γερμανους)

αρα η οι Γερμανοι "γεροι" ειναι πιο συνεπεις στο να ακολουθουν τις κρατικες οδηγειες απο τους Ιταλους/Ισπανους, ειτε πεφτει μαγειρεμα στα στοιχεια. Ο ιος να χτυπαει μονο νεους Γερμανους και "γερους" ΙταλοΙσπανους δε γινεται

Κατι ακομα ειναι οτι Ιταλια ιδιαιτερα μενουν ολοκληρες φαμιλιες στο ιδιο σπιτι. 3 γενιες δηλαδη σε ενα σπιτι. Κολλαει ο μικρος και μετα κολλαει και τον ηλικιωμενο παππου γιαγια του. Γερμανια στα 18 εχεις φυγει απο το σπιτι οποτε σιγουρα ενα παιδι δεν θα κολλησει τον γονιο τοσο ευκολα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...