Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Ρε παιδια για ποσο Νεατερνταλ μας περνανε;
Τι μονταζ 101 ειναι αυτο; Ελα μ.. στον τοπο σου...
Για κλαματα...

Μοντάζ δεν είναι. Παιχνίδι  με τηλέφωνο   τηλεφακό για δημιουργία εντυπώσεων.  Στο ίδιο αποτέλεσμα φτανει, αλλά  μονταζ δεν ειναι. 

Για όποιον ενδιαφέρετε υπάρχει μια πολύ καλή ανάλυση εδώ. Το έχει βάλει και ένας φίλος πιο πριν.

Να προσέξετε τα παράδειγμα με τα lego playmobil.

http://skra-punk.com/2020/03/31/telika-ti-synevi-me-ta-plana-apo-tin-paralia-tis-thessalonikis/

Επεξ/σία από smpt
  • Like 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, billdanos είπε

Να ζητήσει συγγνώμη που ακούει τον WHO και όχι τον Μπάμπη τον ταξιτζή...

Appeal to authority.

masks.jpg.f4dcd3265695d28dbd527bffd1968c0f.jpg

Δημοσ.

Γνωστή η προσπάθεια καναλιών για καταστροφολογια και επιμονή για ακραία μέτρα "προστασίας". Ευσεβείς πόθοι για επιστροφή ενός "δοξασμένου" παρελθόντος. Ξέρετε τότε που "δε χρωσταγαμε και γινόντουσαν πολλά έργα" ντε.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Appeal to authority.

masks.jpg.f4dcd3265695d28dbd527bffd1968c0f.jpg

Σ αυτο με τις μάσκες συμφωνώ και γω καθώς υπάρχουν και οι ασυμπτωματικοι που δίνουν τον ιό ενώ δεν έχουν αρρωστήσει. Προσωπικά φοράω πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα δε βρισκω εδω ουτε υγρα detol οχι μασκες .... Μιλαμε και το διαφανο κρεμοσαπουνο που επαιρνα 1 παντα τελος εδω και μηνα και μετα μας λενε δεν υπαρχουν ελλειψεις ....

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα. Προσοχή στα αστειάκια σήμερα. Πολύς κόσμος δεν έχει όρεξη για χιούμορ σχετικά με τον ιό.

resident evil GIF

• Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, smpt said:

Μοντάζ δεν είναι. Παιχνίδι  με τηλέφωνο για δημιουργία εντυπώσεων.  Στο ίδιο αποτέλεσμα φτανει, αλλά  μονταζ δεν ειναι. 

Για όποιον ενδιαφέρετε υπάρχει μια πολύ καλή ανάλυση εδώ. Το έχει βάλει και ένας φίλος πιο πριν.

Να προσέξετε τα παράδειγμα με τα lego.

http://skra-punk.com/2020/03/31/telika-ti-synevi-me-ta-plana-apo-tin-paralia-tis-thessalonikis/

Έλεος, playmobil είναι, όχι Lego, το OCD μου έπιασε ταβάνι, ας τον banάρει κάποιος μοντ.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Προσωπικα δε βρισκω εδω ουτε υγρα detol οχι μασκες .... Μιλαμε και το διαφανο κρεμοσαπουνο που επαιρνα 1 παντα τελος εδω και μηνα και μετα μας λενε δεν υπαρχουν ελλειψεις ....

Ναι διότι έχουν την εντύπωση πως το ντετολ κάνει καλύτερη δουλειά από τα άλλα σαπούνια.

Την ίδια δουλειά κάνει και το γκαμαει 😛 (το σαπούνι ντε)

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Βάλε ζιβάγκο και κάλυψε τη μύτη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Σ αυτο με τις μάσκες συμφωνώ και γω καθώς υπάρχουν και οι ασυμπτωματικοι που δίνουν τον ιό ενώ δεν έχουν αρρωστήσει. Προσωπικά φοράω πάντα.

Ακριβώς, ο WHO και όσοι ακολουθούν τη γραμμή του (πχ Τσιόρδας) φάσκουν και αντιφάσκουν σε αυτό το σημείο.

Είναι γνωστό απο την αρχή της πανδημίας οτι οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν τον ιό. Και μάλιστα αυτός είναι και ένας απο τους λόγους της μεγάλης διάδοσης, καθώς δέν ξέρεις απο ποιόν να προφυλαχτείς/προφυλάξεις τους άλλους.

Επομένως το "μάσκα μόνο οι άρρωστοι" είναι μια βλακεία και μισή, καθώς μπορεί ο καθένας να είναι άρρωστος και να μήν το ξέρει.

Το αμερικάνικο CDC άλλαξε το τροπάρι και προτείνει χρήση μάσκας πλέον. Περιμένουμε και τον WHO.

• Like 8
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Ναι διότι έχουν την εντύπωση πως το ντετολ κάνει καλύτερη δουλειά από τα άλλα σαπούνια.

Την ίδια δουλειά κάνει και το γκαμαει 😛 (το σαπούνι ντε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το μόνο που θέλω να βρω γιατί τελειώνουν αλλά δεν πετυχαίνω ποτέ είναι hankies μαντηλάκια για το κινητό όταν σκάσω σπίτι

βρήκε φίλη και μου είπε ότι αφήνουν να πάρεις μέχρι 2 πακέτα

σε αυτή τη περίπτωση είναι καλό το αδιάβροχο κινητό να του παίζεις ένα σαπούνισμα

επίσης ρολόι αυτή την εποχή φοράω μόνο αδιάβροχο για να το σαπουνίζω ή να κάνω απευθείας μπάνιο μαζί του, τα μη καταδυτικά που κινδυνεύουν κάτω από γερή βρύση έχουν μπει στην άκρη

και φυσικά ο,τι πιάνω σπίτι από πληκτρολόγια, controllers κτλ τα πιάνω αφού έχω πλυθεί γιατί δεν ψήνομαι να τα λούζω με κανενός είδους αλκοολούχα βλακεία (διάβαζα για το switch πχ που έλεγε ένας , δεν ψήνομαι ποτέ να ρίξω κάτι επάνω του)

από αντισηπτικό έχει παρθεί στη δουλειά για να βγάλει μήνες οπότε μπορώ να κάνω refill το μικρό μπουκαλάκι που έχω πάντα μαζί μου 

επίσης σε πολλά μαγαζιά έχει αντισηπτικό στο ταμείο ή στην είσοδο , πχ τσιγάρα που παίζει συναλλαγή με μετρητό άμεσο λούσιμο όλο το πακέτο επειδή τα πιάνουν με το βρωμογάντι και άλλη μία πριν βγει η ζελατίνα τους σπίτι 

με τις συσκευασίες στο ψυγείο δεν τα πάω καλά.. αυτές τις αφήνω ώρες ή μέρες και ελπίζω για το καλύτερο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, την πόρτα την ανοίγετε για να μπείτε σπίτι ή φοβάστε μην μπουκάρει ο ιός μέσα;

Σοβαρά ε, πολλοί είστε ένα βήμα πριν αρχίσετε να ψεκάζετε την χλωρίνη με ντετόλ, να το κοιτάξετε αυτό.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Παιδιά, την πόρτα την ανοίγετε για να μπείτε σπίτι ή φοβάστε μην μπουκάρει ο ιός μέσα;

Σοβαρά ε, πολλοί είστε ένα βήμα πριν αρχίσετε να ψεκάζετε την χλωρίνη με ντετόλ, να το κοιτάξετε αυτό.

εγώ τηρώ τα μέτρα υγιεινής ίσως παραπάνω από κανονικό γιατί ειλικρινά έχω απορία να δω αν και πότε θα το τσιμπήσω

οι πιο επικίνδυνες στιγμές μου πάντως είναι στο σούπερ, πολύ λιγότερο στη λαϊκή και προχθές σε μίνι μάρκετ όπου γέρος μου σκάει πισωκολλητό και παραλίγο να φάει αγκωνιά 

δουλειά έτσι κι έτσι, μόνο αν σκάσει κάνας πελάτης που έχει όρεξη να πει τον πόνο του (αλλά έξω από την πόρτα) 

και φυσικά τιμολόγια κτλ καραντίνα 2 μέρες 

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...