Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, kirileman είπε

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει πιθανότητα να μεταφέρεται με τον αέρα η νόσος.

Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, όλοι -μα όλοι- οι γιατροί και οι νοσηλευτές θα κολλούσαν σε χρόνο dt.

Ποιος σου είπε πως δεν κολλάνε?χιλιάδες γιατροί έχουν νοσήσει και έχουν χάσει τη ζωή τους.γ αυτο βλέπεις αυτα τα νούμερα υποθέσεων,οι ασυμπτωματικοι χωρίς φτέρνισμα και βήχα μεταφέρουν μέσω αερα τον ιό σε κλειστούς χώρους.μη ξεχνάς πως οι γιατροί όλοι έχουν μάσκα γυαλιά και γάντια στα νοσοκομεία,που να μην είχαν κιολας

Επεξ/σία από lionheart20
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kirileman είπε

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει πιθανότητα να μεταφέρεται με τον αέρα η νόσος.

Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, όλοι -μα όλοι- οι γιατροί και οι νοσηλευτές θα κολλούσαν σε χρόνο dt.

Πράγματι.

Όλο βλακείες για να τρομακρατήσουν τον κόσμο προκειμένου να πειθαρχήσουν στα μέτρα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Επίσης θα κολλούσαν όλοι και στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, αφού το πρώτο κρούσμα αρχικά είχε μεταβεί εκεί. Ίσως να υπάρχει πιθανότητα μετάδοσης μέσω αέρα, αλλά να είναι ελάχιστη. 

Εδώ παίζει ρόλο ο ρυθμός μετάδοσης.δηλαδη πόσους μπορεί να κολλήσει  τον ιο ένας ασθενης

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iced είπε

Δεν εχει διαθεσιμοτητα οποτε "δεν ειναι αυτη η τιμη"

Ο άνθρωπος με ρώτησε σε τι τιμές παίζουν κανονικά. Δεν έχει σημασία ότι είναι μη διαθέσιμη. 

• Like 2
Δημοσ.

Βρε Μαργαριτα οταν δεν ειναι διαθεσιμα ολοι κατεβαζουν τις τιμες προσωρινα.... Ειναι μια λογικη τιμη αυτη αλλα ΔΥΣΤΗΧΩΣ θα αλλαξει οταν αλλαξει και η διαθεσιμοτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, iced είπε

Βρε Μαργαριτα οταν δεν ειναι διαθεσιμα ολοι κατεβαζουν τις τιμες προσωρινα.... Ειναι μια λογικη τιμη αυτη αλλα ΔΥΣΤΗΧΩΣ θα αλλαξει οταν αλλαξει και η διαθεσιμοτητα

χαχαχα.

Αυτη ήταν η τιμή πριν την πανδημία, όσο και να θες να μας πείσεις για το αντίθετο.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iced είπε

Βρε δε στον φέρνω σαν παράδειγμα τωρινής τιμής. 

Σου λέω πόσο κοστολογούνται αυτές οι μάσκες στην αγορά σε normal περιόδους. Όχι τώρα που όλοι -ή σχεδόν ολοι- τις δίνουν ακριβότερα. 

Γεωπόνος είμαι, γνωστούς γεωπονους με καταστήματα εχω. Τόσο κοστίζουν εκτός αισχροκέρδειας. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Φαντασου τι θα γινει την μεγαλη βδομαδα χαχαχα

Αν τους ταΐσεις μετά τα μεσάνυχτα γίνονται γκρεμλιν

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι βρε το ξερω..... Εχω αγορασει καποιες φορες που εκανα καποιες δουλειες στο σπιτι ή ψεκαζα κατι..... Αυτες οι τιμες ομως ΣΗΜΕΡΑ δεν ισχυουν

Επεξ/σία από iced
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iced είπε

Ναι βρε το ξερω..... Εχω αγορασει καποιες φορες που εκανα καποιες δουλειες στο σπιτι ή ψεκαζα κατι..... Αυτες οι τιμες ομως ΣΗΜΕΡΑ δεν ισχυουν

1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Βρε δε στον φέρνω σαν παράδειγμα τωρινής τιμής. 

Σου λέω πόσο κοστολογούνται αυτές οι μάσκες στην αγορά σε normal περιόδους. Όχι τώρα που όλοι -ή σχεδόν ολοι- τις δίνουν ακριβότερα. 

Γεωπόνος είμαι, γνωστούς γεωπονους με καταστήματα εχω. Τόσο κοστίζουν εκτός αισχροκέρδειας. 

λογικό να έχουν ανεβεί. απο 2~9 ευρώ που έχουν κανονικά να πάει στα 35 ε έχει μια απόσταση.

Τώρα που είναι αισχροκέρδεια και που οχι μονο οι αρμόδιοι μπορούν να κρίνουν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iced είπε

Ε το ότι δεν ισχύουν θέλει καταγγελία αυτό είναι το point! 

Κι άντε από 2 να τις βάλεις 5. Αλλά τις έχω δει και 20+ και σήμερα 30, αν είναι δυνατόν !!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, margaritagr είπε

Μια κριτική στο Google Business θα μείνει και θα θυμάται τι έκανε.

7 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Φαντασου τι θα γινει την μεγαλη βδομαδα χαχαχα

Δυναμιτάκια βρίσκουμε κάπου;

περα από την πλάκα, την big week θα έχουμε σοβαρά θέματα με αυτούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...