Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Οχι βεβαια, καμια σχεση, μην το διαβασει κανεις και δοκιμασει κατι τετοιο.

Καουπμοιδες...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Muchacho είπε

Οι περισσότερες μάσκες δένονται πίσω από το κεφάλι.

Πίσω από τα αυτιά. Μόνο στην φαβορίτα θα θέλει κάποιον χειρισμό. Μια χαρά σε κουρεύει.

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Muchacho said:

Χαζή ερώτηση...

Αλλά ο κουρέας πως θα με κουρέψει αν φοράω μάσκα?

Πώς θα σε κουρέψει αν φοράει ο ίδιος γάντια και μάσκα είναι η ερώτηση. 

Χωρίς να βγεις σαν τον Johnson. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, freelove είπε

Ωραία τουλάχιστον θα έχουμε αυτή τη ευχάριστη αίσθηση. Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Παρακαλώ.. τώρα μένει να βρούμε την ώρα μη αιχμής...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Οι περισσότερες μάσκες δένονται πίσω από το κεφάλι.

Που το ειδες αυτο; Όσες μάσκες είδα και φορεσα περνανε και πιάνονται πίσω από τα αυτιά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα συνεχίσω στο ίδιο στυλ και το Μάιο και βλέπουμε. Μόνο ΚΤΕΟ θα πάω αν δεν δώσουν παράταση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν Γερμανοί λοιμωξιολόγοι και τερμάτισαν το δήθεν θέμα με την αύξηση των κρουσμάτων στην Γερμανία λόγω χαλάρωσης των μέτρων.

Από 0,90 πήγε στο 0,96 και αμφιβάλλουν αν έχει υπάρξει και αυτή η μεταβολή γιατί είναι απειροελάχιστοι. Αν είχε πάει 1.5 θα ανησυχούσαν. Το 0.96 είναι αδιάφορο/πιθανόν λάθος.

Προχωράμε.

Επεξ/σία από gordonas
  • Confused 1
Δημοσ.

οι οδοντιατροι πως θα σε εξεταζουν αν φορας μασκα? θα λες εδω δεν το βλεπεις το δοντι? μα φαινεται. μα φορας μασκα. στο ποδι ολα και παλι αποφασισμενα. δεν φοραω μασκα γιατι απλα δεν βρισκω και αν βρω δεν παιρνω γιατι ειναι αισχροκερδεια αυτες οι τιμες. τελος. αν θες να μπεις καπου να σου περεχουν μασκα το μαγαζι-οχημα μμμ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Τι λες παιδάκι μου. Ψηφίστηκε με νόμο. Ότι και να έλεγαν οι ιδιοκτήτες, 40% θα παίρνανε.

Είναι ο ορισμός του κάνω κηδεία με ξένα κόλλυβα

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πώς θα σε κουρέψει αν φοράει ο ίδιος γάντια και μάσκα είναι η ερώτηση. 

Χωρίς να βγεις σαν τον Johnson. 

Σε τι δυσκολεύει το να φοράς γάντια στο να κουρέψεις κάποιον?

Νομίζω έχω στο παρελθόν κουρευτεί από κάποιον που φορούσε γάντια. 

Δημοσ.

συγγνώμη αλλά για τους στρατιώτες κουβέντα; Δύο μήνες παραμεθόριο χωρίς δείγμα άδειας και ούτε κουβεντα. Δηλαδή ούτε από 4 μαϊου θα μπορούμε να πάρουμε προσωπική αδεια, εφόσον είμαστε εκτός νόμου κατοικιας. Από 18 να προβλέπουμε να παίρνουμε καμία άδεια από δω μέσα; Είναι δυνατόν να μην γίνεται καμία αναφορά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...