Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, skiabox είπε

Καλά αν δεν έχεις σπίτι άτομο που είναι σε σουπερ ευπαθή ομάδα είναι εύκολο να το λες.

Εάν κάτσει η σύζυγος μου που έχει διαβήτη 1 να ακούσει όλες της μα****ες που λέγονται για τον ιό αυτό και να τα πάρει στα σοβαρά θα έχουμε άλλα.. πιο σοβαρά από τον ιό..

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Adrian είπε

Εάν κάτσει η σύζυγος μου που έχει διαβήτη 1 να ακούσει όλες της μα****ες που λέγονται για τον ιό αυτό και να τα πάρει στα σοβαρά θα έχουμε άλλα.. πιο σοβαρά από τον ιό..

Ισχυει αυτο για πολλα ατομα. Ο φοβος δεν ειναι καλος συμμαχος και αν δεν μπορεις να αντιμετωπιζεις τη πραγματικοτητα καλυτερα να μην την μαθαινεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Αν και δεν νομίζω να υπάρχει ακόμη απάντηση σε αυτό όταν βγει τεστ αντισωμάτων θα μπορεί να το κάνει όποιος θέλει ;

Κόστος υπολόγισε 100 ευρώ.

Εγώ αν ήμουν κράτος θα το επιδοτούσα με την συμφωνία το αποτέλεσμα να μπει σε βάση δεδομένων με το όνομα του ατόμου.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Ισχυει αυτο για πολλα ατομα. Ο φοβος δεν ειναι καλος συμμαχος και αν δεν μπορεις να αντιμετωπιζεις τη πραγματικοτητα καλυτερα να μην την μαθαινεις.

Είσαι θεός.. 👍

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _kos_tas_ είπε

Δεν είμαι γιατρός αλλά πιστεύω όσοι έχουν χρόνια θέματα όπως διαβήτη, καρκίνο, υπέρταση κινδυνεύουν και από την απλή γρίπη.

Ε  τοτε μην απανταμε αν δεν γνωριζουμε. Και συ κινδυνειεις απο απλη γριπη δε λεει κατι αυτο. Ειναι σχεδον off topic η ατακα που ειπες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Τίποτα δεν έχω εξελίξει.Τα ευπαθή άτομα κινδυνεύουν από οτιδήποτε ακόμα και από το συνάχι.

εχεις μπερδέψει τις ευπαθείς ομάδες με τους οροθετικούς μάλλον. μην γράφετε οτι σας κατέβει

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _kos_tas_ είπε

Σχολιάζω την υπερβολή του θέματος και ότι δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα δείχνουν.

Καλα κανεις και χαιρομαι που πηγε τοσο καλα για να μπορουμε να κανουμε τετοια σχολια. Σε ιταλικο ομως φορουμ δε θα το ελεγες οποτε μιλας εκ του ασφαλους. Οποτε μαλλον τραγικα ηταν τα πραγματα και τα προλαβαμε μη κανουμε και το ασπρο μαυρο.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

εχεις μπερδέψει τις ευπαθείς ομάδες με τους οροθετικούς μάλλον. μην γράφετε οτι σας κατέβει

Φιλε πηγαν καλα τα πραγματα μεχρι τωρα και δεν σχολιαζουμε οσους δεν καταλαβαν τον λογο της καραντινας. Υπαρχουν δυο κατηγοριες, αυτοι που πρεπει πρωτα να παθουν για να μαθουν και αυτοι που μαθαινουν απο τους αλλους. Μεταξυ τους αυτες οι δυο κατηγοριες δεν μπορουν να κανουν διαλογο. Το κακο με τους πρωτους ειναι οτι ενω παρθηκαν μετρα συμφωνα με την λογικη αυτων που μαθαινουν απο τα λαθη των αλλων,  σχολιαζουν τα αποτελεσματα με βαση τη δικη τους λογικη.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Έχεις ιδέα πως απορυθμίζεται το ζάχαρο από ένα κρυολόγημα/συνάχι σε ένα άτομο με νεανικό διαβήτη; Δεν λέει κάτι παράλογο..

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Η ουσία, είναι η αύριο αλλάζουμε ΣΕΛΙΔΑ.

Εγω το βλεπω οτι αυριο ειναι σαφως πιο δυσκολα τα πραγματα απο τοτε που μπηκαμε lockdown με μερικα κρουσματα στη πατρα. Θα προσεχως σαφως περισσοτερο απο οτι εδω και εναμιση μηνα, και σιγουρα τα νουμερα που θα ακουμε θα ειναι σαφως πιο σκληρα απο αυτα που ειχαμε μαθει. Οσο δε γεμιζουν οι ΜΕΘ καλα ειναι. Αλλαζει η σελιδα και παμε παρακατω να δουμε τι θα γινει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι από 12 κ μετά η άρση sms αλλά από τις 6 το πρωί?

Edit:από 6:00 δευτερας

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Adrian είπε

Έχεις ιδέα πως απορυθμίζεται το ζάχαρο από ένα κρυολόγημα/συνάχι σε ένα άτομο με νεανικό διαβήτη; Δεν λέει κάτι παράλογο..

Εχεις διαβασει ολο το σκεπτικο του ή παιρνει μια φραση?  Και σε φυσιλογικο ατομα με ενα κρυολογημα αλλαζουν τα λευκα αιμοσφαιρια, οποτε οσο ενας εχει κρυολογημα ειναι ευποθης για covid, οποτε πεθαινει ευκολα. Αυτο μας λεει η λογικη του φιλου.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Φαντάζομαι το επόμενο διάστημα με ενδιαφέρον για τον αριθμό των κρουσμάτων είναι εκεί στις 20 Μαίου.

Το θέμα είναι ότι παρόλο που κερδίζουμε χρόνο η Ιατρική αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και οι θεραπείες, ενώ ασχολείται όλος ο πλανήτης με αυτές πάνε με ρυθμό χελώνας.

Κρίμα γιατί η υπολογιστική ισχύ που έχουμε είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία και η πληροφορική τρέχει πλέον με ταχύτητες φωτός και ασχολείται με τεχνητές νοημοσύνες και άλλα τέτοια ωραία.

πανε με ρυθμο χελωνας, διοτι οι φαρμακευτικες διεθνως δεν μοιραζονται τις πληρφοροριες που διαθετουν, διοτι θελουν να βγαλουν πρωτες σε αποκλειστικοτητα το δικο τους θαυματουργο φαρμακο.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...