Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Φιλε Βασιλη καταλαβαινεις οτι ο τροπος σκεψης σου εχει διαμορφωθει απο τα βιώματά σου, αλλα ενα στοιχειοδως σοβαρο κρατος δεν μπορει να ενεργει ετσι διοτι ουτε ΜΕΘ χρειαζεται να εχουμε με αυτη τη λογικη. Ο ανθρωπος εκ φυσεως προβλεπει και δρα αναλογως. Αν σου πω και γω τι εχω θα κλαιμε μαζι μετα, αλλα το θεμα ειναι τι πρεπει να γινει με βαση την αξια της ανθρωπινης ζωης.

Το κράτος δεν το κατηγορώ καλά κάνει και παίρνει μέτρα. Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορούμε να φοβόμαστε και μια ζωη. Εγώ πχ είμαι σε καραντίνα από μέσα Φεβρουαρίου που είχα αρρωστήσει. Μετά ήρθαν τα μέτρα του κορονοιου. Τώρα έκανα χειρουργείο στο ενα μάτι και έχω δυσκολία στο να βγω άνετος, μάλλον από μέσα Ιουνίου θα είμαι οκ, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θέλω να βγω να πάω όπου μου γουστάρει χωρίς φόβο η να συναντηθώ σε κανένα μαγαζί με φίλους. Αν τα ακούσουν οι δικοί μου θα αρχησει πάλι το κυρηγμα...  Έχω πήξει... 

• Like 2
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Οι τωρα κατάλαβα. Το βγείτε όλοι έξω είναι εντελώς λάθος, κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να βγουν για τους δικούς τους λόγους. 

Το θεμα ειναι οτι το κρατος πρεπει να παρει τα καταλληλα μετρα ωστε να μπορουν να βγουν ολοι εξω. Αν αποφασισει οτι αυτο γινεται χωρις την καθολικη χρηση μασκας θα γινει χωρις μασκα, αν τελικα η χρηση μασκας ειναι ομως απαραιτητη εχει ευθυνη ως προς αυτον που θα αρρωστησει λογω  ελλειπων μετρων και τους κινυγας και νομικα. 

Επεξ/σία από Curtis76
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

το θεμα ειναι τι πρεπει να γινει με βαση την αξια της ανθρωπινης ζωης.

το θέμα είναι πόση είναι τελικά η αξία της ανθρώπινης ζωής;

Μέχρι τι είσαι (είμαστε) διατεθειμένος να κάνεις/να ανεχτείς για να μη χαθεί μια ανθρώπινη ζωή; 

έπρεπε να μη μοιράσουν τα 800ρια και την έκπτωση ενοικίου και δε ξέρω γω τι άλλο και θα τα λέγαμε τότε πόσο θα νοιαζόσασταν για την ανθρώπινη ζωή

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Έχω πήξει... 

Το ερωτημα που πρεπει να απαντησεις ειναι το εξης: Ειναι το πήξιμο αρκετα μεγαλο ωστε να την ριξω την ζαριά;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, santac είπε

Μέχρι τι είσαι (είμαστε) διατεθειμένος να κάνεις/να ανεχτείς για να μη χαθεί μια ανθρώπινη ζωή; 

έπρεπε να μη μοιράσουν τα 800ρια και την έκπτωση ενοικίου και δε ξέρω γω τι άλλο και θα τα λέγαμε τότε πόσο θα νοιαζόσασταν για την ανθρώπινη ζωή

Οποτετ αυτο το αστειο με την 90αχρονη το σταματας υποθετω σωστα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, santac είπε

Οταν αρχισεις και βαζεις κοστος στην ανθρωπινη ζωη 2 τα τινα: Δεν μιλας για την δικη σου η/και δεν χρειαστηκε να μιλησεις ακομα. Γιατι πιστεψε με, οταν θα ειναι για την δικη σου (ιδίαν, παιδιου, γονεα) θα ειναι αξια ανεκτιμητη. Μεχρι τοτε ειναι νουμερα

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Curtis76 είπε

Οποτετ αυτο το αστειο με την 90αχρονη το σταματας υποθετω σωστα?

δε καταλαβαίνω γιατί το θεωρείς αστείο. Είναι η πραγματικότητα. δες τις ηλικίες. Ανάρτησα το link νωρίτερα

Ο μέσος όρος παίζει ρόλο, που ρώτησες πριν γιατί υποδηλώνει ότι ο ιος δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο θέλεις να πιστεύεις.

Αν χτυπούσε τους πάντες και υγιές οργανισμούς εκεί θα είχαμε θέμα. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, santac said:

https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-21/

Άρθρο 21 / 3.

Tο Kράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, santac είπε

..

Ανάλογα το ύψος της χορηγίας..

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, santac είπε

δε καταλαβαίνω γιατί το θεωρείς αστείο. Είναι η πραγματικότητα. δες τις ηλικίες. Ανάρτησα το link νωρίτερα

Ο μέσος όρος παίζει ρόλο, που ρώτησες πριν γιατί υποδηλώνει ότι ο ιος δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο θέλεις να πιστεύεις.

Ειδες καποιο ντοκιμαντερ για πανδημιες?ξερεις πως λειτουργουν οι ιοι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, santac είπε

Αρα τι ρωτας ποση ειναι η αξια της ανθρωπινης ζωης? Εχεις ηδη πει οτι αξια εχει μονο οποιος ειναι νεος και υγιης.  Προσωπικα θεωρω τους μεγαλος ως το πιο εμπειρο κομματι του κοσμου και εχει περισσοτερη αξια απο μικρα και αμυαλα αλλα δε θα ηθελα να πεθανουν επειδη εχουν λιγοτερες γνωσεις. Μου ειναι το ιδιο σημαντικοι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Adrian είπε

Ανάλογα το ύψος της χορηγίας..

Και συ mirror image του santac εισαι..μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις?

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, Thresh είπε

https://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/article-21/

Άρθρο 21 / 3.

Tο Kράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.

5 λεπτά πριν, narta είπε

Οταν αρχισεις και βαζεις κοστος στην ανθρωπινη ζωη 2 τα τινα: Δεν μιλας για την δικη σου η/και δεν χρειαστηκε να μιλησεις ακομα. Γιατι πιστεψε με, οταν θα ειναι για την δικη σου (ιδίαν, παιδιου, γονεα) θα ειναι αξια ανεκτιμητη. Μεχρι τοτε ειναι νουμερα

παιδιά ωραία αυτά που λέτε αλλά είναι στη θεωρία και το ξέρουμε. η πραγματικότητα δυστυχώς είναι διαφορετική. τα πάντα είναι αριθμοί

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, santac είπε

Η λογικη ειναι "αφου δεν ειμαι γέρος στα @@" κι ετσ'; 

Φανατασου λεει να βγει πορισμα σε 6 μηνες και να λεει οι νεοι δεν πεθαινουν αλλα δεν τους ξανασηκώνεται ποτε. Πορειες στους δρομους γιατι το κρατος δεν μερίμνησε για την βουρτσα του Μπαμπη απο τα Κατω Πετραλωνα και τον αφησε να εκτεθει και να μην μπορει να φικι φικι την Χαρουλα.

Μακρια απ' τον (_ο_) και οπου θελει ας ειναι.

2 λεπτά πριν, santac είπε

η πραγματικότητα δυστυχώς είναι διαφορετική. τα πάντα είναι αριθμοί

Και γονίδια

*Goebbels would like to know your current location*

Τι παει να πει παιρνω χρωμα ευκολα και μην το βλεπεις ετσι μαυρο το μαλι απο κατω ειναι ξανθο;

Επεξ/σία από narta
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Και συ mirror image του santac εισαι..μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις?

Οτι αν σε ταιζει ο μπαμπας ειναι σημαντικος. Τρωει μπλοκ γιατι μονο αυτο του αξιζει. και δεν εχει τα @@ να το πει και καθαρα.

Επεξ/σία από Curtis76
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...