Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε

Ελα πες που εγραψα εγω οτι ειπες κατι. Για να ψαχνεσε τοσο μαλλον το σκεφτηκες, ελα πες το σκεφτηκες.

Σε δικό μου σχόλιο απάντησες, αλλά τελικά εννοούσες άλλον.

Δεν χρειαζόταν.

@Talepwros λογοπαίγνιο είναι. ;)

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kondoras είπε

Οπότε περιμένω τώρα να μου δείξεις

ΠΟΥ

έγραψα εγώ «γέροι είναι, ας πεθάνουν». Ψάξε όλο το σάιτ.

Αν συζητουσαμε μονο οι δυο μας θα ειχες δικιο. 

8 λεπτά πριν, kondoras είπε

ΥΓ: Ο δικηγόρος σου τί λέει επ' αυτού; Δυσφήμηση; 😁

Ουτε καν υποψια 😁

10 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

αυτο που λενε ειναι τουλαχιστον απανθρωπο

Δεν ειναι απανθρωπο. Απλη, ξεκαθαρη, αγνη και μη αμφισβητήσιμη έλλειψη αρκούντων υγειών και λειτουργικών νευρωνων ειναι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, santac είπε

το θέμα είναι πόση είναι τελικά η αξία της ανθρώπινης ζωής;

Μέχρι τι είσαι (είμαστε) διατεθειμένος να κάνεις/να ανεχτείς για να μη χαθεί μια ανθρώπινη ζωή; 

έπρεπε να μη μοιράσουν τα 800ρια και την έκπτωση ενοικίου και δε ξέρω γω τι άλλο και θα τα λέγαμε τότε πόσο θα νοιαζόσασταν για την ανθρώπινη ζωή

Εσύ πόσα θες για να γίνεις δολοφόνος;

Δημοσ.

Υποχρεωση σας ειναι να εισερχεσθε με μασκα και γαντια.Σε περιπτωση που δεν εχετε μαζι σας θα σας παρεχονται με επιπλεον χρεωση.<-- απο facebook απο κουρειο. δηλαδη αν δεν εχεις στο λεει ξεκαθαρα θα σε χρεωνει εξτρα. που ειπαμε κανουμε καταγγελια ? ποσο την αγοραζει? ποσο θα την χρεωνει? ειλικρινα τους πονηρους τους σκιζω οσο δεν παει αλλο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία γιατί θα τρελαθώ.

Από Δευτέρα θα μπορούμε να μπαίνουμε στο ιχ αμάξι μέσα όσα άτομα θέλουμε, έτσι δεν είναι? Αφού καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε φέρει τον περιορισμό ατόμων.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει πουθενά να συνεχίζεται αυτό, αλλά κάποιος μου είπε το αντίθετο και άρχισα να καραφλιάζω

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία γιατί θα τρελαθώ.

Από Δευτέρα θα μπορούμε να μπαίνουμε στο ιχ αμάξι μέσα όσα άτομα θέλουμε, έτσι δεν είναι? Αφού καταργείται η απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε φέρει τον περιορισμό ατόμων.

Μέχρι στιγμής δεν έχω δει πουθενά να συνεχίζεται αυτό, αλλά κάποιος μου είπε το αντίθετο και άρχισα να καραφλιάζω

Αν δε κάνω λάθος ,αυτό με τα δύο άτομα συνεχίζει να ισχύει ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, xxatziva είπε

Υποχρεωση σας ειναι να εισερχεσθε με μασκα και γαντια.Σε περιπτωση που δεν εχετε μαζι σας θα σας παρεχονται με επιπλεον χρεωση.<-- απο facebook απο κουρειο. δηλαδη αν δεν εχεις στο λεει ξεκαθαρα θα σε χρεωνει εξτρα. που ειπαμε κανουμε καταγγελια ? ποσο την αγοραζει? ποσο θα την χρεωνει? ειλικρινα τους πονηρους τους σκιζω οσο δεν παει αλλο.

Αν πουλάει μάσκες και γάντια με επέκταση στους ΚΑΔ και βάζει το ποσόν στην απόδειξη με τον προβλεπόμενο ΦΠΑ δεν υπάρχει καμία παρανομία. Το πιθανότερο ειναι οτι μάλλον δεν θα έχει κάνει τίποτε. Για καταγγελία ρωτάς ΥΠΑΝ αλλά και ΥΠΟΙΚ να σου πουνε που και πως μπορείς να την κάνεις. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 4
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Υπάρχει κάπου επίσημα γραμμένο?

Υπήρχε ανακοίνωση από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών(Κεφαλογιάννης)...
"Από τις 4 Μαΐου η δυνατότητα μεταφοράς δύο ατόμων πλέον του οδηγού, στη μετακίνηση με τα ΙΧ"

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Υπήρχε ανακοίνωση από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών(Κεφαλογιάννης)...
"Από τις 4 Μαΐου η δυνατότητα μεταφοράς δύο ατόμων πλέον του οδηγού, στη μετακίνηση με τα ΙΧ"

Αρα 3 ατομα.  😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xxatziva είπε

Σε ορισμένα κουρεία έχει ηδη αλλάξει αυτο ειναι απο παλιά δημοσίευση που ειχαν , και ο δικός μου ο κουρέας ειχε βγάλει παρόμοια ανακοίνωση να φέρνετε μαζί της μάσκα σας αλλα δεν επικοινωνία που ειχα με τα νεότερα μέτρα μου ειπε οτι απο πλευρά μας ειναι εντάξει δεν χρειάζεται να φοράτε αν δεν θέλετε εφόσον ειναι προεραιτική.

Στις μεγάλες αλυσίδες ειναι πιο επιφυλακτικοί και λογικό καθώς μπαίνει / θα μπαίνει πολυ περισσότερο κόσμος αλλα με τις ημέρες θεωρώ οτι θα σταματήσει και απο την πλευρά τους , καλα αυτο ειναι το λιγότερο απο τα προβλήματα μας :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα το σκεφτόμουν να πάω ειδικά με τα μπουλούκια τις πρώτες μερες ...  Καλύτερα ροκάς μερικές βδομάδες ακόμα . Έχω πάρει και μια φτηνή ψιλή για self service αν χρειαστεί  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είσαστε εσείς που κάνατε υπομονή και θα κουρευτείτε σαν άνθρωποι σε κομμωτήριο και είμαστε και εμείς, τα κλαδευτήρια, που κουρευτήκαμε μόνοι μας και γίναμε σα γίδια.

Δημοσ.

1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων εχθές:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Russia 8% 134687
Peru 8% 45928
Bangladesh 7% 9455
Ecuador 7% 29538
South Africa 7% 6783
India 7% 42505
Chile 6% 19663

2. Ποσοστό αύξησης για τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα εχθές

Χώρα Κρούσματα Αύξηση

USA 1188122 2.4%
Spain 247122 0.6%
Italy 210717 0.7%
UK 186599 2.4%
France 168693 0.2%
Germany 165664 0.4%
Russia 134687 8.6%

3. Τα συνολικά κρούσματα ανήλθαν σε 3.563.689, αυξημένα κατά 82.260, και ποσοστό 2,36% (έναντι 2,45% προχθές και 2,86% την προηγουμένη)

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανήλθε σε 248.146, με 3.481 νέα θύματα και ποσοστό 1,42% (έναντι 2,4% προχθές και 2,54% την προηγουμένη)

Αναλυτικά οι λίστες:
https://grbusinessforum.com/forum/leitourgia-epixeirisis/korwnoϊos-kai-epixeiriseis/page/1000/1

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...