Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Ξέρει κανείς;

Η ΠΝΠ έχει επεκταθεί μέχρι και τον Αύγουστο του 2020, αλλά ο λογιστής μου μου είπε να περιμένω για κάποιο λόγο.

Παρομοίως, ρώτησα 2 λογιστές και οι δυο μου είπαν να περιμένω ή να το δώσω μειωμένο και αν αλλάξει κάτι να δώσω την διαφορά τον επόμενο.

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, bad_freddy said:

Παρομοίως, ρώτησα 2 λογιστές και οι δυο μου είπαν να περιμένω ή να το δώσω μειωμένο και αν αλλάξει κάτι να δώσω την διαφορά τον επόμενο.

Η ΠΝΠ λέει για μειωμένο σε όσες έχουν πληγεί, αλλά δεν έχουν ανακοινώσει ΚΑΔ ακόμα. 

Κι εγώ μειωμένο θα δώσω και αν δεν είναι μέσα το ΚΑΔ μου θα δώσω την διαφορά. 

Δημοσ.

Γενικά ένα μπάχαλο και προχειρότητα σε όλες τις κατευθύνσεις.

Τον Ιούλιο όμως κανονικά θα ζητάνε να πληρωθούν οι φόροι εισοδήματος & τον Σεπτέμβρη ο ΕΝΦΙΑ... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis2002s είπε

Γενικά ένα μπάχαλο και προχειρότητα σε όλες τις κατευθύνσεις.

Τον Ιούλιο όμως κανονικά θα ζητάνε να πληρωθούν οι φόροι εισοδήματος & τον Σεπτέμβρη ο ΕΝΦΙΑ... 

Θα γίνουν σε πολλές δόσεις, φέτος.

Δημοσ.
1 hour ago, GREGORYMO said:

Θα γίνουν σε πολλές δόσεις, φέτος.

Ως τώρα πάντως οι ίδιες με πέρσι είναι για το εισόδημα 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, marmagia είπε

Ως τώρα πάντως οι ίδιες με πέρσι είναι για το εισόδημα 

Ακριβώς, το πολύ απο 3 2μηνες να κάνουν 6 μηνιαίες...μια η άλλη.

Δημοσ.

Παρτε και μια εκπτωση συνεπειας 2% μου αρεσει που ελεγε 25% σε ολους και ο λογιστης καποιου

Το αφεντικο τρελαθηκε

Δημοσ.

Είναι τα μπαζούκας ντε, που έλεγε και ένας φίλος στο thread του corona. Αναντιστοιχία τουλάχιστον στο 80% όσων έχουν εξαγγείλει. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ougxar είπε

Παρτε και μια εκπτωση συνεπειας 2% μου αρεσει που ελεγε 25% σε ολους και ο λογιστης καποιου

Το αφεντικο τρελαθηκε

Λίγο, σου φαίνεται το 2% ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Λίγο, σου φαίνεται το 2% ?

Οχι,υπερβολικο,μπορουσε και 0.2 να ηταν ουτως η αλλως παλι υποστηρικτες θα εβρισκαν αυτα τα μετρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ougxar είπε

Οχι,υπερβολικο,μπορουσε και 0.2 να ηταν ουτως η αλλως παλι υποστηρικτες θα εβρισκαν αυτα τα μετρα

Στους μεν, θα άρεσαν ΟΛΑ, στους δε, ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εαν γνωριζει καποιος γιατι ακρη δε βγαζουμε ...Εργαζομενη υπαλληλος σε κομμωτηριο που ανοιξε 4 Μαιου και ξεκινησε να δουλευει κανονικα  δικαιουνταν μειωση ενοικιου 40%για τη πρωτη κατοικια της  το Μαρτιο Απριλιο Μαιο.. Τον Ιουνιο ισχυει η μειωση ενοικιου για τη πρωτη  κατοικια της εργαζομενης η μονο για την επιχειρηση-κομμωτηριο?

Επεξ/σία από aelaras1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/6/2020 στις 5:58 ΜΜ, aelaras1 είπε

Καλησπερα εαν γνωριζει καποιος γιατι ακρη δε βγαζουμε ...Εργαζομενη υπαλληλος σε κομμωτηριο που ανοιξε 4 Μαιου και ξεκινησε να δουλευει κανονικα  δικαιουνταν μειωση ενοικιου 40%για τη πρωτη κατοικια της  το Μαρτιο Απριλιο Μαιο.. Τον Ιουνιο ισχυει η μειωση ενοικιου για τη πρωτη  κατοικια της εργαζομενης η μονο για την επιχειρηση-κομμωτηριο?

Καλήμερα το ίδιο θέλω να μάθω και εγώ για την γυναίκα μου που είναι αισθητικός. 

Δικαιούμαστε μείωση ενοικίου και τον Ιουνίου στην κατοικία που νοικιάζουμε? 

Κάποιος που μπορεί να μας απάντησει? 

Η σπίτονοικοκυρα εκανε δήλωση covid αλλά δεν έβαλε μέσα τον Ιούνιο... 

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...