JohnnypR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αξίζει η μετάβαση από cosmote σε vodafone? Είμαι μια ζωή με την cosmote αλλά σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω λόγω της μεγάλης χρηματικής διαφοράς. Τι εμπειρίες έχετε με τη vodafone?
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μη το διανοηθείς... Ο κόσμος φευγει απο τη βονταφον για να παει στον ΟΤΕ (μεταξύ αυτών και εγω). Κακη (έως πολύ κακή) εξυπηρετηση, συχνα τεχνικά προβλήματα και στο τέλος της ημέρας όχι και τόσο καλές τιμές... Καλύτερα αναζήτησε καλυτερη προσφορά απο τον οτε... Ποσο πληρωνεις και τι εχεις τωρα, οντως;
malias4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε Μη το διανοηθείς... Ο κόσμος φευγει απο τη βονταφον για να παει στον ΟΤΕ (μεταξύ αυτών και εγω). Κακη (έως πολύ κακή) εξυπηρετηση, συχνα τεχνικά προβλήματα και στο τέλος της ημέρας όχι και τόσο καλές τιμές... Καλύτερα αναζήτησε καλυτερη προσφορά απο τον οτε... Ποσο πληρωνεις και τι εχεις τωρα, οντως; Φιλε μου paylidis εχεις παει ηδη cosmote η το σκεφτεσε κ εσυ? Για να σε ρωτησω κατι Για το παιδι παραπανω , η γνωμη που εχω για vodafone δεν ειναι κακη (στις υπηρεσιες ) αν κ πχ οσο καιρο ημουν cyta περιπου 4 χρονια ειχα σπανια αποσυνδεσεις αλλα με το που πηγαμε αυτοματα vodafone εχω αρκετες κ πρεπει να κανω restart στο ρουτερ για να ξανασυνδεθει.. Εγω εκανα αιτηση φορητοτητας για οτε μιας κ εληξε το συμβολαιο της βοντα κ ενω ειχα ρωτησει ποσο θα δινω οσο καιρο ειμαι αοριστου χρονου κ ειχαν πει 20ε μου ηρθε 61ε !!!!!!! Οποτε νιωθω οτι με κοροιδεψαν , επισης εδω που ειμαι εχει μονο ο οτε vdsl . Τωρα περιμενω κ τον οτε να δω τι θα γινει, οταν συνδεθω. η γνωμη μου ειναι οτι καμπινα συνδεση εχεις κοντιτερα στο σπιτι εκει να πας.. Γιατι πχ σε περιπτωση βλαβης πιο ευκολα θα βρεις λυση
janus5555 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εγώ μόλις έφυγα από cosmote και αύριο περιμένω ενεργοποίηση από vodafone. Για απλή 24αρα με 30 λεπτά προς κινητά και απεριόριστα αστικά/ υπεραστικά έδινα 26,5 , για ανανέωση συμβολαίου μου ζητήσαν 28,5 με παραπάνω λεπτά προς κινητά, 120, ενώ τους είπα ότι δε με ενδιαφέρουν καν τα δωρεάν λεπτά. Η vodafone με 18,5 μου έδωσε 240λεπτά προς κινητά, όλα τ'άλλα ίδια με cosmote, και αποφάσισα να πάω. Μετά την αίτηση φορητότητας ο οτε μου πρότεινε 24,5 για ίδιο πρόγραμμα και κάτι χαζομπόνους στην κάρτα μου στο κινητό, ενώ πριν την φορητότητα ήταν ανένδοτοι, ότι τα 28,5 είναι η καλύτερη προσφορά που μπορούν να κάνουν.. Δεν τους νοιάζουν οι μακροχρόνιοι πελάτες, ήταν σαφής η στάση τους. Οπότε αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή και να δω ιδίοις όμμασι τί εστί vodafone, την περασμένη τρίτη έκανα την αίτησή μου ηλεκτρονικά, την παρασκευή με πήραν από cosmote για αντιπρόταση και σήμερα ήρθε το μήνυμα ενεργοποίησης από vodafone, αύριο αλλάζει η γραμμή.
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, malias4 είπε Φιλε μου paylidis εχεις παει ηδη cosmote η το σκεφτεσε κ εσυ? Για να σε ρωτησω κατι Για το παιδι παραπανω , η γνωμη που εχω για vodafone δεν ειναι κακη (στις υπηρεσιες ) αν κ πχ οσο καιρο ημουν cyta περιπου 4 χρονια ειχα σπανια αποσυνδεσεις αλλα με το που πηγαμε αυτοματα vodafone εχω αρκετες κ πρεπει να κανω restart στο ρουτερ για να ξανασυνδεθει.. Εγω εκανα αιτηση φορητοτητας για οτε μιας κ εληξε το συμβολαιο της βοντα κ ενω ειχα ρωτησει ποσο θα δινω οσο καιρο ειμαι αοριστου χρονου κ ειχαν πει 20ε μου ηρθε 61ε !!!!!!! Οποτε νιωθω οτι με κοροιδεψαν , επισης εδω που ειμαι εχει μονο ο οτε vdsl . Τωρα περιμενω κ τον οτε να δω τι θα γινει, οταν συνδεθω. η γνωμη μου ειναι οτι καμπινα συνδεση εχεις κοντιτερα στο σπιτι εκει να πας.. Γιατι πχ σε περιπτωση βλαβης πιο ευκολα θα βρεις λυση Έδωσα αρκετό χρόνο στη vodafone να με κρατήσει και δεν έκανα τίποτα, εντός της εβδομάδας θα κάνω αίτηση φορητότητας προς ΟΤΕ. Τους σιχάθηκα - ειδικά τον άσχημο τρόπο και στόμφο των περισσότερων υπαλλήλων (συμπεριφορά χειρότερη από δημόσιο υπάλληλο ειλικρινά)... εχω κ έναν απλήρωτο λογαριασμό στο vodafone τώρα που έκλεισαν τα καταστήματα κ θα τον αφήσω έτσι στο μουσκιό, θα τον πληρώσω όταν τελειώσει η φάση με τον κορονοιο... 1 ώρα πριν, janus5555 είπε Εγώ μόλις έφυγα από cosmote και αύριο περιμένω ενεργοποίηση από vodafone. Για απλή 24αρα με 30 λεπτά προς κινητά και απεριόριστα αστικά/ υπεραστικά έδινα 26,5 , για ανανέωση συμβολαίου μου ζητήσαν 28,5 με παραπάνω λεπτά προς κινητά, 120, ενώ τους είπα ότι δε με ενδιαφέρουν καν τα δωρεάν λεπτά. Η vodafone με 18,5 μου έδωσε 240λεπτά προς κινητά, όλα τ'άλλα ίδια με cosmote, και αποφάσισα να πάω. Μετά την αίτηση φορητότητας ο οτε μου πρότεινε 24,5 για ίδιο πρόγραμμα και κάτι χαζομπόνους στην κάρτα μου στο κινητό, ενώ πριν την φορητότητα ήταν ανένδοτοι, ότι τα 28,5 είναι η καλύτερη προσφορά που μπορούν να κάνουν.. Δεν τους νοιάζουν οι μακροχρόνιοι πελάτες, ήταν σαφής η στάση τους. Οπότε αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή και να δω ιδίοις όμμασι τί εστί vodafone, την περασμένη τρίτη έκανα την αίτησή μου ηλεκτρονικά, την παρασκευή με πήραν από cosmote για αντιπρόταση και σήμερα ήρθε το μήνυμα ενεργοποίησης από vodafone, αύριο αλλάζει η γραμμή. Λυπάμαι που στο λέω αλλά καλύτερα τα 2-3-4-5€ παραπάνω στον ΟΤΕ και το κεφάλι σου ήσυχο... δεν είναι καν πια φθηνή η vodafone όπως παλιά... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από paylidis 1
geofak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ότι μια γραμμή κάποιας εταιρείας σε κάποιον υπολειτουργεί κι έχει προβληματα, δε σημαίνει ότι θα υπολειτουργεί και στον οποιοδήποτε κάνει μετάβαση στην ίδια εταιρεία. Κι αυτό ισχύει για όλες. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από geofak
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, paylidis είπε Έδωσα αρκετό χρόνο στη vodafone να με κρατήσει και δεν έκανα τίποτα, εντός της εβδομάδας θα κάνω αίτηση φορητότητας προς ΟΤΕ. Τους σιχάθηκα - ειδικά τον άσχημο τρόπο και στόμφο των περισσότερων υπαλλήλων (συμπεριφορά χειρότερη από δημόσιο υπάλληλο ειλικρινά)... εχω κ έναν απλήρωτο λογαριασμό στο vodafone τώρα που έκλεισαν τα καταστήματα κ θα τον αφήσω έτσι στο μουσκιό, θα τον πληρώσω όταν τελειώσει η φάση με τον κορονοιο... Λυπάμαι που στο λέω αλλά καλύτερα τα 2-3-4-5€ παραπάνω στον ΟΤΕ και το κεφάλι σου ήσυχο... δεν είναι καν πια φθηνή η vodafone όπως παλιά... Το κεφάλι σου ήσυχο, δε μπορείς να το έχεις ποτέ με τις εταιρείες τηλεφωνίας. Μην ξεγελιέσαι.
paylidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, geofak είπε Το ότι μια γραμμή κάποιας εταιρείας σε κάποιον υπολειτουργεί κι έχει προβληματα, δε σημαίνει ότι θα υπολειτουργεί και στον οποιοδήποτε κάνει μετάβαση στην ίδια εταιρεία. Κι αυτό ισχύει για όλες. Η ποσοστωση δυστυχως ειναι κατα των υπολοίπων και υπερ του ΟΤΕ... διαβασε παρακάτω... 8 ώρες πριν, vaskor είπε Το κεφάλι σου ήσυχο, δε μπορείς να το έχεις ποτέ με τις εταιρείες τηλεφωνίας. Μην ξεγελιέσαι. Προφανώς, όταν μιλάμε για τεχνικό θέμα μπορει να σου τύχει οπουδήποτε, ωστόσο απο τον ΟΤΕ θα εχεις σαφώς καλύτερη αντιμετωπιση. Εν προκειμένω εχω βρεθει με τη vodafone μεσα στην αθήνα να εχω 5 mbps adsl με τακτικές αποσυνδέσεις και να μου λενε ειναι ανεπιλυτο δε μπορουμε να κάνουμε τιποτα αυτη ειναι η ταχυτητα και η κατασταση στην δεδομένη αποσταση... ο γειτονας μου ακριβως απο διπλα με την ίδια γραμμη adsl αλλα στον ΟΤΕ εχει 24 mbps γεματα, γιατι; γιατι πολυ απλα ειδαν οτι απο το κέντρο παιζει χαμηλά - δε το θεώρησαν δέον και του εδωσαν adsl απο καμπίνα vdsl που ειναι πανω κατω 150 μετρα μακρυα.... θες κι αλλα; το ειπα στο vodafone και μου τα μασαγε και κατεληξε ότι ο οτε κανει οτι θελει γιατι ειναι δικο του το δικτυο εμεις δε μπορούμε... ουτε εγω ειχα κανενα νταλγκα παιδια να πληρωσω παραπάνω 24-25 ευρω μου ζητάει η vodafone για έως 50 και 31-32 ο ΟΤΕ για επιβεβαιωμένα 50 (βασει γειτονων και αποστασης απο καμπίνα). Την απαντηση του οτε την τσεκαρα με προσωπική ερωτηση σε γειτονες και ειναι οντως 49998.... Η vodafone απο την αλλη που τη ρώτησα τι ταχύτητα θα πιανω ειπε πανω απο 40 αλλα ποτε κανεις δε ξερει να σας πει κλπ κλπ κλπ.... στα τσακίδια να πάνε με αρρωστησαν κυριολεκτικά με αυτό το χάλι που περνάω καθως αδυνατώ να δουλεψω με το ιντερνετ τους...
prometheas Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν εχεις νέα καμπίνα κοντά σου (μεχρι 150-200μ) η υπηρεσία που θα πάρεις ειναι η ίδια. Ημουν Wind, πήγα Vodafone, τώρα Cosmote. Καλύτερo value for money (για εμένα) η Vodafone. Η cosmote πιο σταθερή αλλά ακριβή και η ποιότητα της εξυπηρέτησης στο call center κάκιστη.. Μιλαω για VDSL πάντα ..... Το ADSL ειναι πλέον αρχαία Ελληνική ιστορία και όποιος έχει την (οικονομική και τεχνική) δυνατότητα θα πρέπει να αναβαθμιζεται στην πρώτη ευκαιρία Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από prometheas
@pnea1973 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ μόλις πήγα σε vodafone 50, πριν 3 ημέρες. Απο θέμα ταχύτητας μια χαρά. Μένει να δώ το router της πως λειτουργεί. (Βέβαια, όπως ανέφερα και στο νήμα του xbox, εχω ένα θέμα με το cod warzone, που με βάζει 1 στις 10 φορές, ενώ πιο πρίν δεν είχα πρόβλημα...Με φίλο που παίζουμε μαζί, αυτός με ΟΤΕ, δεν έχει θέμα, ενώ εμένα με πετάει έξω..Δεν ξέρω εαν είναι το παιχνίδι ή κάτι άλλο!) Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από @pnea1973
VonLoutsos Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Θεωρώ πως πλέον η Wind είναι λίγο χειρότερη από την Vodafone. Τα τηλεφωνικά κέντρα τα κάνουν σαλάτα μεταξύ τους και δεν βγάζεις εύκολα άκρη και όπως έχω πει στην Τεχνική Υποστήριξη και γελάγαμε:"Αν ήθελα χάλια εξυπηρέτηση, πήγαινα και στην Wind". Έχω πετύχει σχετικά καλή τιμή και για αυτό τους ανέχομαι ακόμα.
janus5555 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 31/3/2020 στις 9:05 ΜΜ, paylidis είπε Έδωσα αρκετό χρόνο στη vodafone να με κρατήσει και δεν έκανα τίποτα, εντός της εβδομάδας θα κάνω αίτηση φορητότητας προς ΟΤΕ. Τους σιχάθηκα - ειδικά τον άσχημο τρόπο και στόμφο των περισσότερων υπαλλήλων (συμπεριφορά χειρότερη από δημόσιο υπάλληλο ειλικρινά)... εχω κ έναν απλήρωτο λογαριασμό στο vodafone τώρα που έκλεισαν τα καταστήματα κ θα τον αφήσω έτσι στο μουσκιό, θα τον πληρώσω όταν τελειώσει η φάση με τον κορονοιο... Λυπάμαι που στο λέω αλλά καλύτερα τα 2-3-4-5€ παραπάνω στον ΟΤΕ και το κεφάλι σου ήσυχο... δεν είναι καν πια φθηνή η vodafone όπως παλιά... Στην αρχή η διαφορά ήταν 10 (εξοικονόμηση 120ε το χρόνο), μετά την προσφορά για να μην φύγω ήταν 6 (εξοικονόμηση 72ε το χρόνο). Σε κάθε περίπτωση αμελητέα δεν τη λες, ειδικά για ένα βασικό προϊόν- δεν είναι δα και 50vdsl που έχει παραπάνω τεχνικές απαιτήσεις- και δε με πειράζει να πάρω ένα ρίσκο. Η γραμμή μου ενεργοποιήθηκε, τα νούμερα στο ρούτερ είναι ελαφρώς καλύτερα από πριν, σε αντιληπτή ταχύτητα δε βλέπω κάποια διαφορά, ελπίζω η κατάσταση να μείνει έτσι! [απλά για την ιστορία, παρόμοια ήταν η φάση με το κινητό μου όταν τελείωσε το τελευταίο μου συμβόλαιο πριν 2 χρόνια. Έδινα 30 ευρώ για ένα γελοίο πρόγραμμα στο οποίο δεν είχα καν δωρεάν mb! Έμενα εκεί επειδή βαριόμουν να ασχοληθώ να αλλάξω, όταν πήρα πρέφα τί γίνεται το έκανα whatsapp, με το ψυχολογικό κόλλημα να μείνω σε cosmote που έχει "καλό δίκτυο", και πάλι έμεινα υπερευχαριστημένος και εκείνοι τότε όπως τώρα δεν κάναν καμιά έντιμη προσπάθεια να με κρατήσουν. Δύο χρόνια μετά καθόλου δεν μετανιώνω την επιλογή να φύγω, έτσι είναι, αν δεν το ψάξεις/ ρισκάρεις/ δοκιμάσεις δε θα ξέρεις ποτέ πως θα πάει.]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα