Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όποιος έχει κάποια άποψη και μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. 

Μου φαίνονται πάρα πολλές οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και το σπίτι είναι μικρό, ενώ μένω σε χωριό. To ρεύμα είναι μόνο 10 ευρώ.

Capture.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινής ερώτηση:

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι οι ίδιες στο ΚΟΤ με το "απλό" τιμολόγιο (δεν είναι θέμα παρόχου αυτό)?

Αν ναι τότε, αν και δε φαίνεται ο υπολογισμός τους παρά μόνο το τελικό ποσό, κανονικές φαίνονται οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις γιατι το ρευμα σου μη το κρίνεις σε λεφτα αλλά σε KWh (γιατί τα 10ευρώ βλέπω είναι μετά την έκπτωση ΚΟΤ, το συνολικό "κανονικό" ρευμα είναι 33.22). Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις δεν έχουν να κάνουν με το μεγεθος του σπιτιού ή το που βρίσκεται αλλά με την κατανάλωση KWh/

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις επιβάλλονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είναι θέμα παρόχου, και στο ΚΟΤ είναι ίδιες με το "απλό" τιμολόγιο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, whoose είπε

To ρεύμα είναι μόνο 10 ευρώ.

οι χρεώσεις σου είναι φυσιολογικές για την ενέργεια που κατανάλωσες, το "ρεύμα" σου δεν είναι μόνο 10 ευρώ αλλά 33, απλώς τα 23 στα πληρώνουν άλλοι

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nvel είπε

οι χρεώσεις σου είναι φυσιολογικές για την ενέργεια που κατανάλωσες, το "ρεύμα" σου δεν είναι μόνο 10 ευρώ αλλά 33, απλώς τα 23 στα πληρώνουν άλλοι

σε ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά.

αλλά επειδή διακρίνω κάποιο επιθετικό ύφος (συγχώρεσέ με αν κάνω λάθος) δεν έχω τα ίδια εισοδήματα με τους άλλους ...

Δημοσ.

εγω να δεις. με καθαρη αξια ρευματος 1€ πληρωνω εδω και χρονια 19€ με 20€ το διμηνο. ειναι ολα τα παραπανω που αυξανουν τον λογαριασμο. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xsterg είπε

εγω να δεις. με καθαρη αξια ρευματος 1€ πληρωνω εδω και χρονια 19€ με 20€ το διμηνο. ειναι ολα τα παραπανω που αυξανουν τον λογαριασμο. 

Ακριβώς και εγώ με μηδενική κατανάλωση ρεύμα σήμερα μου ήρθε 18.Επίσης αυτές οι χρεώσεις παίζουν και 1-2 ευρώ πάνω - κάτω  ανάλογα με τις χρεώσεις του εκάστοτε Δήμου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, xsterg είπε

Αυτά τα 18-19€ προφανώς και ΔΕΝ είναι όλα τα παραπάνω (δλδ οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις). Είναι οι χρεώσεις υπέρ Δήμου (δημοτικά τέλη, δημοτικός φόρος και ΤΑΠ) και το πάγιο (περιγράφεται ως "ελάχιστη κατανάλωση"), τα οποία τα χρεώνεσαι άσχετα αν έχεις κατανάλωση ρεύματος ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...