athanathanasiou Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Με αφορμή το μένουμε σπίτι και που έφτιαχνα καφέ θέλω να κάνω σαν ερωτηματολόγιο το πως προτιμάτε και φτιάχνετε και αν πίνετε καφέ γαλλικό 1. Ποια εταιρεία προτιμάτε (σε γαλλικό καφέ)? 2. Ποια εταιρεία αποφεύγετε? 3. Σε καφετιέρα ή σε καφετιέρα ατομική με έμβολο? 4. Πότε προτιμάτε να τον πίνετε 5. Τι φίλτρα χρησιμοποιείται? 6. Πόσες κουταλιές καφέ βάζετε για μια κούπα? 7. Αρωματικό ή όχι Απάντηση για εμένα 1. coffeway (my market, γαλαξίας) 2. jaccobs 3. καφετιέρα 4. Απόγευμα μόνο (πρωί espresso) 5. Μellita 6. 2 κουταλίες 7. Αρωματικό (coffeway salted caramel)
SocialNetUsr Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Θα απαντήσω με ένα βίντεο..... και ναι αγόρασα αυτό το μπιχλιμπίδι και όταν θέλω καφέ από τα χεράκια μου κάνω όλη αυτή την διαδικασία εκτός από το κόψιμο του καφέ!!!! 4
karapro Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1. Dimello 2. Τις πολύ φθηνιάρικες 3. Καφετιέρα 4. Έναν με το που σηκωθώ το πρωί και έναν το απόγευμα 5. Mellita 6. 3 7. Χωρίς άρωμα
NT1G Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, SocialNetUsr είπε Θα απαντήσω με ένα βίντεο..... και ναι αγόρασα αυτό το μπιχλιμπίδι και όταν θέλω καφέ από τα χεράκια μου κάνω όλη αυτή την διαδικασία εκτός από το κόψιμο του καφέ!!!!... Μετράς και βάρος και χρόνο;
SocialNetUsr Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, NT1G είπε Μετράς και βάρος και χρόνο; ω ναι!! Κάνω όλο το χορευτικό αλλά μόνο μια φορά την εβδομάδα. Για όλα "φταίει" συνάδελφος που έχει φάει σκάλωμα με καφέδες και ψάχνει κόκκους και μύλους 1
villasg Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1. Απο καφεκοπτειο ( απο τοτε που εξαφανιστηκε ο carte noire απο την ελλαδα) 2. Γιακοβς 3. Και στα 2 ( εμβολο στην δουλεια ) 4. ειναι ο δευτερος το πρωι μετα τον καπουτσινο 5. χαρτινο ? 6. 1 σουπας για μια κούπα? 7. Αρωματικό Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από villasg 1
Amaretos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Γιατί ρε.παιδες.ολοι αποφεύγετε Jacobs? Παίζει κάτι που δεν ξέρω? 1
d_gkal Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 3 hours ago, Amaretos said: Γιατί ρε.παιδες.ολοι αποφεύγετε Jacobs? Παίζει κάτι που δεν ξέρω? Τέρμα Χαλιας. 1. ντιμελο 2. Γιακομπζς 3. καφετιέρα 4. Απ' το πρωί μέχρι βραδυ. 5. Χάρτινα απ' τον ΑΒ 6. 4 κουταλιές σούπας για μια κανατα 7. Όχι αρωματικό
The_Judas Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, Amaretos είπε Γιατί ρε.παιδες.ολοι αποφεύγετε Jacobs? Παίζει κάτι που δεν ξέρω? Για να το παίξουν ψαγμένοι Μια χαρά είναι ο jacobs. 1
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Πίνω και φίλτρου, αν και όχι πολύ συχνά. Τον φτιάχνω σε πρέσα ανοξείδωτη που είχα πάρει από ΙΚΕΑ και παίρνει και αρκετή ποσότητα. Καφέ δεν παίρνω κάποιον συγκεκριμένο αλλά από αυτούς του σούπερ μάρκετ μου αρέσει πολύ το άρωμα του maxwell house. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Υπερθεματιζω στο οτι ο jacobs ειναι μια χαρα τοσο ο κανονικος οσο κι αυτοι με τις γευσεις, πχ φουντουκι ειναι εξαιρετικος.
asemnos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Εχω δοκιμασει ο,τι εχω βρει σε μαρκες γαλλικου. Ο jacobs ειναι στους 2-3 αγαπημενους μου. Σκουρος, δυνατος, γευστικος. 1 φορα την ημερα φτιαχνω και freddo γαλλικο. Ναι, δεν εκανα λαθος. Freddo γαλλικο.
johnyboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μιας και η delonghi πήγε ντουλάπι σαν ότι χειρότερο έχω αγοράσει ποτέ και έχω κάμποσο σπεσιαλιτι καφέ είπα να το ρίξω στον γαλλικό 1. Μονοποικιλιακους 2. Τις φθηνές. Ο γιακομπς είναι μόνο για να πλύνεις τα πόδια 3. Καφετιέρα 4. 2ο - 3ο καφέ 5. Ότι βρω 6. 15-20 γραμμάρια 7. Που και που
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, asemnos είπε Εχω δοκιμασει ο,τι εχω βρει σε μαρκες γαλλικου. Ο jacobs ειναι στους 2-3 αγαπημενους μου. Σκουρος, δυνατος, γευστικος. 1 φορα την ημερα φτιαχνω και freddo γαλλικο. Ναι, δεν εκανα λαθος. Freddo γαλλικο. Πως τον φτιάχνεις;
asemnos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε Πως τον φτιάχνεις; 2 κουταλιες της σουπας καφε στην καφετιερα και πολυ λιγο (1 δαχτυλο;) νερο. Οταν γινει, χτυπημα με 1 μεγαλο παγακι. Γεμιζεις το ποτηρι παγο κατα βουληση. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα