NiKoSmile Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στο θέμα της φόρτισης υπάρχει εγγύηση, οπότε μικρό το κακό.
pantelikas Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ποιά είναι η πολιτική του eshop για επιστροφή αν δεν είναι άξιο των προσδοκιών μας; Ξέρει κάποιος;
panoskir Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, pantelikas είπε Ποιά είναι η πολιτική του eshop για επιστροφή αν δεν είναι άξιο των προσδοκιών μας; Ξέρει κάποιος; Το e-shop δεν έχει πολιτική δοκιμής προιόντων. Μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 14 ημέρες αλλά πρέπει να έιναι στην αρχική του κλειστή κατάσταση. 1
pantelikas Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, panoskir είπε Το e-shop δεν έχει πολιτική δοκιμής προιόντων. Μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε 14 ημέρες αλλά πρέπει να έιναι στην αρχική του κλειστή κατάσταση. Ευχαριστώ, μου ήρθε sms για παραλαβή. Θα κάνω μια ερώτηση κι εκεί κι αν δεν μου δώσουν περιθώριο θα το ακυρώσω.
e-tic Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Στο θέμα της φόρτισης υπάρχει εγγύηση, οπότε μικρό το κακό. Στο τάμπλετ της archos που πέρασε απο τα χέρια μου υπήρχε -πέρα των άλλων- και πρόβλημα με την φόρτιση. Έκανε 2 μήνες να πάει στη Γαλλία και να μου στείλουν καινούριο, το οποίο αποδείχθηκε να έχει χειρότερα προβλήματα απο το προηγούμενο.
NiKoSmile Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, e-tic είπε Στο τάμπλετ της archos που πέρασε απο τα χέρια μου υπήρχε -πέρα των άλλων- και πρόβλημα με την φόρτιση. Έκανε 2 μήνες να πάει στη Γαλλία και να μου στείλουν καινούριο, το οποίο αποδείχθηκε να έχει χειρότερα προβλήματα απο το προηγούμενο. Κατάλαβα... ο ορισμός της ταλαιπωρίας.
czarjuly Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Εγω που το εχω παραγγειλει μου βγαζει το eshop προβλημα διαθεσιμοτητας αντε να δουμε ποτε και αν θα το παραλαβω
Lefteris235 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στο θέμα της φόρτισης μπορεί να φταίει το καλώδιο ή ο φορτιστής... Θα δοκιμάσω όταν το έχω στα χέρια μου και θα ενημερώσω 2
ramshi Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Lefteris235 είπε Στο θέμα της φόρτισης μπορεί να φταίει το καλώδιο ή ο φορτιστής... Θα δοκιμάσω όταν το έχω στα χέρια μου και θα ενημερώσω Το εχω απο χθες το tablet σχετικα με φορτιση μην εχετε συνεδεμενο το καλωδιο στο tablet κ πατησετε απενεργοποιηση κ νομιζετε οτι φορτιζει δεν, πρεπει να βγαζετε το καλωδιο κ μετα να το βαζετε αφου κλεισει.Εχει να να κανει κατι με το κυκλωμα φορτισης που απενεργοποιειται με τον παραπανω τροπο.Παιδευτηκα καμια ωρα για να το βρω νομισα οτι ειχε θεμα απο την αρχη.
RTouris Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 7/4/2020 στις 6:17 ΜΜ, lionheart75 είπε To SoC είναι του 2016 και είναι αντίστοιχων επιδόσεων και χρονολογίας του SD625. Απλά ο X20 είναι 10πύρηνος με περισσότερη κατανάλωση του SD625. Τα συγκεκριμένα SoC (MTK X20 & SD625) τα φόραγαν θυμάμαι τα Xiaomi Redmi Note 4X (CN και Global αντίστοιχα). Πάντως έχω ένα lenovo 8" (Tab 3 8plus) με SD625 και 3GB ram και 16GB rom και τρέχει απροβλημάτιστα. Το οκταπύρηνο SoC που έχει το συγκεκριμένο είναι της Unisoc και πιο συγκεκριμένα το SC9863A, καθώς φαίνεται να έχει γίνει μια άτυπη 'αναβάθμιση' από τον παλαιότερο δεκαπύρηνο Mediatek Helio X20...αυτό βέβαια σύμφωνα με τα αναγραφόμενα βάσει specs, δε γνωρίζω αν στην αγορά διατίθενται και τα δύο μοντέλα παράλληλα - ίσως κάποιος από εσάς που παραλάβατε μπορεί να διευκρινήσει περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Μια σύγκριση μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.notebookcheck.net/Helio-X20-MT6797-vs-SC9863A_8399_11424.247596.0.html 1
simoszol Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ramshi είπε Το εχω απο χθες το tablet σχετικα με φορτιση μην εχετε συνεδεμενο το καλωδιο στο tablet κ πατησετε απενεργοποιηση κ νομιζετε οτι φορτιζει δεν, πρεπει να βγαζετε το καλωδιο κ μετα να το βαζετε αφου κλεισει.Εχει να να κανει κατι με το κυκλωμα φορτισης που απενεργοποιειται με τον παραπανω τροπο.Παιδευτηκα καμια ωρα για να το βρω νομισα οτι ειχε θεμα απο την αρχη.μ Μιας και το πήρες, δώσε μερικές πληροφορίες.. Αργεί να φορτίσει; κρατάει η μπαταρία του; από ταχύτητα απόκρισης πως τα πάει; στα fhd video πως ανταποκρίνεται; Αυτά 😀😀😀
czarjuly Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, ramshi είπε Το εχω απο χθες το tablet σχετικα με φορτιση μην εχετε συνεδεμενο το καλωδιο στο tablet κ πατησετε απενεργοποιηση κ νομιζετε οτι φορτιζει δεν, πρεπει να βγαζετε το καλωδιο κ μετα να το βαζετε αφου κλεισει.Εχει να να κανει κατι με το κυκλωμα φορτισης που απενεργοποιειται με τον παραπανω τροπο.Παιδευτηκα καμια ωρα για να το βρω νομισα οτι ειχε θεμα απο την αρχη. Επειδή τρέχω το boinc με ενδιαφέρει να μάθω αν φορτίζει όσο είναι ανοιχτό ,σε λειτουργία δηλαδή,υπάρχει θέμα εκει;
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλά κρασά.... Αγαπητέ/ή κύριε/ία, με αυτό το e-mail θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι για το (PER.920853) TABLET ARCHOS OXYGEN 101S 4G 10.1'' 3GB 32GB ANDROID 9 που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας έχει εξαντληθεί, παρά τις προσπάθειές μας για την εύρεσή του. Βρισκόμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε το (PER.920855) TABLET ARCHOS CORE 101 3G V5 32GB SILVER. Η αρχική τιμή του είναι 104,90€ και σας το προσφέρουμε στην αποκλειστική τιμή των 79,90€ ! Παρακαλούμε σημειώστε ότι η προσφορά ισχύει για τις 10 επόμενες ημερολογιακές μέρες ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεών μας στα τηλέφωνα 211 5000 500 - 210 81 78 700 ή με e-mail στο [email protected], όσο το δυνατόν συντομότερα, για οποιαδήποτε διευκρίνηση, προσθήκη αγοράς ή πληροφορία, όσον αφορά την παραγγελία σας. Με εκτίμηση, Τμήμα πωλήσεων 1
czarjuly Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μια απο τα ιδια κι εγω ακυρο εφαγα απο το eshop
ramshi Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, czarjuly είπε Επειδή τρέχω το boinc με ενδιαφέρει να μάθω αν φορτίζει όσο είναι ανοιχτό ,σε λειτουργία δηλαδή,υπάρχει θέμα εκει; Οχι μια χαρα φορτιζει ανοιχτο. 20 ώρες πριν, simoszol είπε Μιας και το πήρες, δώσε μερικές πληροφορίες.. Αργεί να φορτίσει; κρατάει η μπαταρία του; από ταχύτητα απόκρισης πως τα πάει; στα fhd video πως ανταποκρίνεται; Αυτά 😀😀😀 Υποκειμενικα θα σου πω οτι για τα λεφτα του ειναι μια χαρα, δεν πεταει αλλα στα βασικα τα παει καλα, το εχω μονο 2 μερες αλλωστε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις