Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει που μπορώ να βρω αυτο security code. Εχω αγορασει μια alfa 147 και θελω να προγραμματισω ενα δευτερο κλειδι με το multiscanecu. Δεν εχω το καρτελακι που το γραφει πάνω 

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/9/2025 στις 12:14 ΠΜ, stamas είπε

Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει που μπορώ να βρω αυτο security code. Εχω αγορασει μια alfa 147 και θελω να προγραμματισω ενα δευτερο κλειδι με το multiscanecu. Δεν εχω το καρτελακι που το γραφει πάνω 

Καλημερα, υπαρχουν αρκετοι τροποι να το βρεις, μπορεις πολυ απλα να πας στην αντιπροσωπεια και να τον ζητησεις. Προσεχε ομως τα κλειδια εχουν προ προγραμματισμο απο το εργοστασιο. Αρα το κλειδι που θα προγραμματισεις θα πρεπει να ειναι πρωτα προ προγραμματισμενο για το δικο σου αμαξι χρειαζεσαι και τον ηλεκτρικο και τον μηχανικο κωδικο.

Το pdf το μοιραζομαι μαζι σας διοτι σας εμπιστευομαι μεσα εκει μπορεις να βρεις τροπους για το πως να παρακαμψεις πραγματα και πρακτικα να κλεψεις μια 147 ελπίζω να μην χρησιμοποιηθεί κακοβουλως.

Με εκτιμηση, The Alfa Wizzard

ALFA CODE (1).pdf

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Haha 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Καλημερα, υπαρχουν αρκετοι τροποι να το βρεις, μπορεις πολυ απλα να πας στην αντιπροσωπεια και να τον ζητησεις. Προσεχε ομως τα κλειδια εχουν προ προγραμματισμο απο το εργοστασιο. Αρα το κλειδι που θα προγραμματισεις θα πρεπει να ειναι πρωτα προ προγραμματισμενο για το δικο σου αμαξι χρειαζεσαι και τον ηλεκτρικο και τον μηχανικο κωδικο.

Το pdf το μοιραζομαι μαζι σας διοτι σας εμπιστευομαι μεσα εκει μπορεις να βρεις τροπους για το πως να παρακαμψεις πραγματα και πρακτικα να κλεψεις μια 147 ελπίζω να μην χρησιμοποιηθεί κακοβουλως.

ALFA CODE (1).pdf 435.51 kB · 12 downloads

Φιλε μου σε ευχαριστώ για την απαντηση

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, stamas είπε

Φιλε μου σε ευχαριστώ για την απαντηση

Να εισαι καλα φιλε μου, αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να σε βοηθησω, pm ή εδω (αν δεν ειναι επικινδυνο). Δεν μπαινω πλεον συχνα στο forum αλλα ειμαι χαρουμενος να βοηθαω αλλους Alfisti

Στις 13/9/2025 στις 8:29 ΠΜ, 11osmikrosmhtsos είπε

ALFA CODE (1).pdf 435.51 kB · 15 downloads

15 ατομα βλεπω εχουν 147 και θελουν να προγραμματισουν κλειδια... Ενδιαφερον!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...