Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τι χρήση την θέλεις; Ποιό είναι το budget σου; Γιατί θέλεις συγκεκριμένα v2? Να ξέρεις ότι το PCI Express 3.0 είναι backwards compatible πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, chkontog είπε

Καλημέρα,

θα ήθελα να μου πεί κάποιος την καλύτερη vfm pci express x16 2.0 κάρτα γραφικών.

Ευχαριστώ,

Μπάμπης

Πες μέχρι ποσα δίνεις ,γιατί υπάρχουν πολλές vfm καρτες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vdanasto είπε

Για τι χρήση την θέλεις; Ποιό είναι το budget σου; Γιατί θέλεις συγκεκριμένα v2? Να ξέρεις ότι το PCI Express 3.0 είναι backwards compatible πάντως.

Ε για να παίζω παιχνίδια 2013-2014.Δίνω ένα κατοστάρικο

Βασικά αφου είναι συμβατη η 3.0 με την 2.0 τότε καλυτερα να πάρω μία 3.0.

Δημοσ.
Στις 11/4/2020 στις 2:09 ΜΜ, dreaming123 είπε

Μπάμπη με 100-120 παίρνεις μτχ rx570 και παίζεις παιχνίδια του 2020.
Αναλόγως και το υπόλοιπο μηχάνημα φυσικά.

Στο skroutz που το κοίταξα πλέον δεν υπάρχουν ρχ 570 σε αυτά τα χρήματα ☹️ όπως φαίνεται ξεστοκαρε μια για πάντα τις Polaris η amd 😀

Στα 122 ευρώ έχει την ρχ560 που κατά την γνώμη μου είναι το απολύτως μίνιμουμ για gaming 

https://www.skroutz.gr/s/12174990/MSI-Radeon-RX-560-4GB-Aero-ITX-OC.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προλαβε να παρεις γιατι βλεπω οτι φευγουν. Οι RX 570/580 4GB υπαρχουν (σε λιγα μαγαζια) αλλα ειναι πιο ακριβες απο τις εκδοσεις με τα 8GB.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 13/04/2020 at 06:14, nikos5800 said:

...  Στα 122 ευρώ έχει την ρχ560 που κατά την γνώμη μου είναι το απολύτως μίνιμουμ για gaming 

https://www.skroutz.gr/s/12174990/MSI-Radeon-RX-560-4GB-Aero-ITX-OC.html

δεν παρακολουθώ τα των GPU και δεν ξέρω καλά, τι ακριβώς είναι minimum?
Σήμερα η τυπική ανάλυση στα μόνιτορ είναι 1920x1080 και το refresh 60Hz, χρειάζονται παραπάνω από 40-50fps για gaming?
.
και μένα αρέσει η MSI Radeon RX 560 4GB Aero ITX OC (137€ skroutz, παράδοση 30 μέρες) και ας είναι εκτός budget.
Ποιές  κάρτες παλαιότερης γενιάς (άρα θα υπάρχουν στις αγγελίες μεταχειρισμένες) είναι κοντά στο στο minimum έστω και αν δεν το φτάνουν?
Γενικά οι full-size κάρτες και με έξτρα τροφοδοσία δεν είναι προτιμότερες από τις ITX?

Επεξ/σία από eyw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...