MixalisMix90 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπερα.νοικιάζω ενα σπίτι εδω και τέσσερα χρόνια.Αρχές Απριλίου έκανα ανανέωση συμβόλαιο για αλλα δύο χρόνια.το πρόβλημα είναι ότι πρεπει να το αφησω Γιατί δεν εχω να πληρώσω το νοίκι.Στην περίπτωση αυτή μπορεί ο ιδιοκτήτης να με κυνηγήσει νομικα? ,σημειωτέων δεν έχω δουλεια πλέον ούτε κάτι στο ονομα μου για να έχω να πληρώσω ενοίκιο.Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει δικαστήριο για να διεκδικήσει μισθώματα?
Maurikycli Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μπορεί αλλά γενικά δεν συμβαίνει. Αν είσαι εντάξει στους έως τώρα λογαριασμούς σας και του εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση και έχει στοιχειώδη νοημοσύνη θα σου πει κι ευχαριστώ. 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, MixalisMix90 είπε Καλησπερα.νοικιάζω ενα σπίτι εδω και τέσσερα χρόνια.Αρχές Απριλίου έκανα ανανέωση συμβόλαιο για αλλα δύο χρόνια.το πρόβλημα είναι ότι πρεπει να το αφησω Γιατί δεν εχω να πληρώσω το νοίκι.Στην περίπτωση αυτή μπορεί ο ιδιοκτήτης να με κυνηγήσει νομικα? ,σημειωτέων δεν έχω δουλεια πλέον ούτε κάτι στο ονομα μου για να έχω να πληρώσω ενοίκιο.Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει δικαστήριο για να διεκδικήσει μισθώματα? Αρχές Απριλίου ????? Σήμερα, ο μήνας έχει 11 !!!! 4
stelios18120 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλα ρε ts εκανες ανανεωση πριν 11 μέρες και τώρα λες δεν έχεις να πληρωσεις; 🙄🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις