Προς το περιεχόμενο

Αγορά Wifi Extender ή Powerline


SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Έχω για Router to fritzbox 7590 και θα ήθελα προτάσεις για να το συνδυάσω με ενα wifi extender ή κάποιο powerline  για να ενισχύσω το σήμα στο υπόλοιπο σπίτι που πιάνει και μεν αλλα οχι πολύ καλά , θα ήθελα προτάσεις για wifi extender ή powerline οχι για κατι αλλο καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξω εκει που θα μπει καλώδιο ethernet.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nikos903 είπε

Καλησπέρα.

Στα πόσα λεφτά περίπου;

Η γραμμή στα πόσα κλειδώνει;

Θες καλές ταχύτητες / απόκριση ή "απλά να μπαίνει";

Μόνο απο Ελλάδα ε;

Μέχρι 80 euro μπορώ να δώσω αν αξίζει και οχι αποκλειστικά απο ελλάδα ή εξωτερικό δεν εχω θέμα. Η γραμμή κλειδώνει στα 100 καθώτι εχω οπτικές ίνες οποτε η ταχύτητα ειναι άψογη , το σπίτι ειναι μεζονέτα με εσωτερική σκάτα που εχω επάνω το fritz , στο κάτω σπίτι εχω περίπου 2 3 γραμμές δεν υπάρχει τόσο θέμα , αν όμως βγώ στην βεράντα εξαφανίζεται εντελώς οποτε θέλω να κατι να το ενισχύσω απλα να μπορώ να χρησιμοποιήσω κατω τα κινητά και tablet χωρίς πρόβλημα για σερφάρισμα και μονο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

PowerLine με WiFi και της προκοπής <80€ δεν βλέπω, μόνο αυτό με τα 90~ Link

Μετά επιλογή Β πας σε άλλο PowerLine χωρίς WiFi και βάζεις ένα AP εξωτερικά, πχ αυτό το PowerLine με αυτό  το AP (ή αυτό που είναι μικρό/ επιτοίχιο (αλλά δεν έχει Ethernet άλλη)). BTW και η Fritz έχει PLC στην ίδια τιμή αν τα προτιμάς.

Τώρα η επιλογή Repeater.... Καλύτερα θα έλεγα όχι αλλά αν δεν θες ταχύτητες και αποκρισιμότητες βάλε κανένα φθηνό (Xiaomi - TP-Link) και όσο κρατήσει... Θεωρητικά το δεύτερο είναι καλύτερο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγκεκριμένα για repeater εγώ θα πρότεινα κάτι σαν το TP-Link RE500 που κάνει θαύματα στο χωριό σε πολύ δύσκολες συνθήκες και ασθενή λήψη από το μητρικό AP (που βρίσκεται πάνω από 20 μέτρα μακριά, πίσω από πέτρινους τοίχους, χωρίς οπτική επαφή κλπ). Αποδίδει καλύτερα ακόμα και από Airlive με εξωτερική κεραία. Κάθε φορά που πάω, το βάζω στην πρίζα και το ξεχνάω αφού παίζει απροβλημάτιστα ειδικά αν δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις για ταχύτητα/latency.

Νομίζω όμως δεν κυκλοφορεί πια και έχει αντικατασταθεί από το RE650 που κοστίζει αρκετά πάνω από τα 80 ευρώ του budget (γύρω στα 110). Αφού μιλάμε για εγκατάσταση στο ίδιο σπίτι μάλλον είναι καλύτερες οι λύσεις που προτείνει ο nikos903 ή πιθανώς ένα Ubiquiti AP AC Lite.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...