leolipop Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο στα windows ειναι για προβλημα στο λογισμικο , πιο πανω ανεφερε πως δεν πεταει καποια μπλε οθονη, κρασαρισμα η παγωμα , απλα κλεινει και ξανα αναβει για αυτο και εγω με το τροφοδοτικο θα ξεκινουσα. Χωρις να κανεις ακομα καποια αλλαγη , βγαλε το τροφοδοτικο και ανοιξε το.Αν θες βαλε και καμια φωτο , μηπως φανει αν εχουν σκασει πυκνωτες. Παλιοτερα σε 2 τροφοδοτικα μου εκανε το εξης : Αναβα τον υπολογιστη το πρωι και εσβηνε το βραδυ , εκανα browsing , μπορει να επαιζα και λιγο και δουλευε ρολοι.Οταν εβαζα τον υπολογιστη να κανει επανεκκινηση, τοτε αναβε και εκλεινε ανα 3 δευτερολεπτα και το εκανε συνεχεια.Αν εκλεινα απο πισω το διακοπτη για 5 δευτερολεπτα και τον ξαναγυρναγα στο ON και αναβα τον υπολογιστη , δουλευε σερι χωρις προβλημα... Μετα απο καποιες μερες που μου εφερε ενας φιλος αλλο να δοκιμασω, με το που εβαλα πανω το δικο του δουλευε κανονικα και οταν ανοιξαμε το δικο μου ειχε 4 πυκνωτες φουσκωμενους. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από leolipop 1
#vaggelis# Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν εχθές αργά το βράδυ εβγαλα τα καλώδια που πάνε στην μητρική από το κοντρόλ πάνελ του κουτιού (το on δηλ.) και το pc δούλεψε καμία 4 με 5 ώρες χωρίς προβλήματα και είπα εντάξει το βρήκα το προβλημα Σήμερα όμως που το άνοιξα πριν μια ώρα το κάνει πάλι. Αυτό το έκανα γιατί από το τόσο ψάξιμο που έκανα βρήκα μια ανάρτηση εδώ στο insomnia από το 2006-7 τώρα δεν θυμάμαι που είχε ένα παιδί προβλήματα παρόμοια και τελικά ήταν από το μπουτον που βραχυκυκλωσε. Το psu το τσέκαρα δεν έχει μυρωδιά καμένου. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από #vaggelis#
benign Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, #vaggelis# είπε Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν εχθές αργά το βράδυ εβγαλα τα καλώδια που πάνε στην μητρική από το κοντρόλ πάνελ του κουτιού (το on δηλ.) και το pc δούλεψε καμία 4 με 5 ώρες χωρίς προβλήματα και είπα εντάξει το βρήκα το προβλημα Σήμερα όμως που το άνοιξα πριν μια ώρα το κάνει πάλι. Αυτό το έκανα γιατί από το τόσο ψάξιμο που έκανα βρήκα μια ανάρτηση εδώ στο insomnia από το 2006-7 τώρα δεν θυμάμαι που είχε ένα παιδί προβλήματα παρόμοια και τελικά ήταν από το μπουτον που βραχυκυκλωσε. Το psu το τσέκαρα δεν έχει μυρωδιά καμένου. Το θεμα ειναι η αξιολογηση των περιπτωσεων.Αυτη που ανεφερες,μπορει να συμβει αλλα ειναι εξαιρετικα σπανια. Ενω μαλλον φταιει ο μεγαλος Κινεζος ασθενης που ειναι και γερος.Το οτι δεν μυριζει δεν σημαινει οτι δεν πεθαινει.Αλλαξε το, μην σου παρει και τιποτε αλλο μαζι.Και μην βαλεις φτηνιαρικο. (Και αν μια τοις χιλιοις δεν ειναι το τροφοδοτικο,ουτως η αλλως επρεπε να ειχες ξεφορτωθει το παλιο και κακο και να αγορασεις ενα τροφοδοτικο καλουλι,θα σου ειναι παντα χρησιμο,μιλαμε για win,win κατασταση. Και ενημερωσε μας αν εφτιαξε το προβλημα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από benign
leolipop Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, #vaggelis# είπε Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν εχθές αργά το βράδυ εβγαλα τα καλώδια που πάνε στην μητρική από το κοντρόλ πάνελ του κουτιού (το on δηλ.) και το pc δούλεψε καμία 4 με 5 ώρες χωρίς προβλήματα και είπα εντάξει το βρήκα το προβλημα Σήμερα όμως που το άνοιξα πριν μια ώρα το κάνει πάλι. Αυτό το έκανα γιατί από το τόσο ψάξιμο που έκανα βρήκα μια ανάρτηση εδώ στο insomnia από το 2006-7 τώρα δεν θυμάμαι που είχε ένα παιδί προβλήματα παρόμοια και τελικά ήταν από το μπουτον που βραχυκυκλωσε. Το psu το τσέκαρα δεν έχει μυρωδιά καμένου. Ενος φιλου κολλαγε το κουμπι και εκανε το προβλημα αυτο , αλλα αν ηταν κατι τετοιο θα το διαπιστωνες στα 5 δευτερολεπτα . 1
#vaggelis# Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια τώρα και οι μέρες είναι δύσκολες κλειστά μαγαζιά, ψάχνω για psu μόλις βρω και το βάλω θα ενημερώσω
leolipop Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Κριμα , Αθηνα μερια θα σου φερνα κανα 2 να δοκιμασεις .
#vaggelis# Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Τελικά τα κατάφερα βρήκα ένα psu( NOD A550) αυτό βρήκα αυτό έβαλα δεν το ξέρω σαν μάρκα, ο πωλητής μου είπε τα καλύτερα αλλά αυτός τι θα έλεγε. Το pc εδώ και 1 ώρα που το άνοιξα δεν μου έχει κάνει κανένα κόλπο αλλά θα περιμένω να δω. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν να είστε καλά καλό Πασχα και με ΥΓΕΙΑ σε όλους!!!!!!! 2
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Για τις απαιτήσεις του υπολογιστή σας είναι εντάξη, αλλά σαν τροφοδοτικό δεν έχει ούτε προστασίες, ούτε πιστοποίηση 80+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα