Προς το περιεχόμενο

Il Processo / The Trial (Netflix)


eMike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα αυτή την Ιταλική σειρά του Netflix, 1 σεζόν, 8 επεισόδια.

A group of characters is implicated in the brutal murder of Angelica, a 17 yo girl involved into something bigger than her: the prosecutor Elena Guerra, who discovers to be indissolubly close to the victim; Ruggero Barone rampant lawyer who considers this trial the chance of a lifetime; Linda Monaco, the only defendant, who insists claiming her innocence. They all walk on a razor's edge searching for the truth, waiting for a verdict, which will establish, in a way or another, a new course for their lives.

Δικαστικό θρίλερ, ωραία φωτογραφία, καλογυρισμένο και -θεωρώ- εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μου άρεσε πολύ, σας το προτείνω.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να πω και εγω τη γνωμη μου

Η αλήθεια είναι μία σειρά που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον και τα flashback αλλά και οι σκηνές που καθώς αφηγούνται γεγονότα και οι δύο πλευρές τους τοποθετεί σαν να είναι εκεί να τα βλέπουν, ομολογώ πως οπτικά και σκηνοθετικά ήταν πολύ όμορφο. Ίσως να ήθελα λίγο μυστήριο παραπάνω καθώς οι επιλογές σε ενόχους δεν ήταν αρκετές με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές που να βρίσκεις την λύση και ας μην είσαι 100% σίγουρος.

Προσωπικά μου άρεσε αρκετά από θέμα υποκριτικής ο Francesco Scianna που υποδύεται τον δικηγόρο Roggero καθώς είναι ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, αλλά καταφέρνει και σε έβαζε μέσα στην ψυχολογία του κάθε φορά. Από την άλλη η πρωταγωνίστρια Vittoria Puccini που υποδυόταν την Elena δεν μπορώ να πω πως με κέρδισε, ειδικά στις πολύ δραματικές σκηνές που απαιτούσε και ο ρόλος της.

Ένα ακόμη που μπορεί να μην μου άρεσε αρκετά ίσως να είναι το τέλος που ενώ μας ξεδιπλώνει σχεδόν τέλεια το τι έγινε εκείνη την νύχτα, τελειώνοντας η σειρά είναι σαν να μου άφησε ένα κενό και χωρίς κάποια κορύφωση που θα μπορούσε να παρουσιαστεί με καλύτερο τρόπο. Βέβαια δεν παύει να ήταν μία καλή σειρά αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις αντίστοιχες άλλες Ευρωπαϊκές παραγωγές. Το “Il Processo” θεωρείται μίνι σειρά και δεν υπάρχει κάποιο νέο για 2η season.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...