Petrchristos Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Εχω ενα παλιο laptop σχεδον 10ετιας dell inspiron 5040 (intel 2,13 Ghz και 3 gb ram)το επισκευασα ειχε καποια προβληματα με 60 ευρω λογω της καταστασησ το χω για τα παιδια για τα μαθηματα κτλ η οθονη εχει ψοφησει λιγο χρωματα κτλ αξιζει να την αντικατατησω εχω βρει με 50 ευρω και αν παιρνει καποια αναβαθμιση ευχαριστω και......καλη λευτερια απο αυτα που ζουμε
VonLoutsos Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 2 hours ago, Petrchristos said: Εχω ενα παλιο laptop σχεδον 10ετιας dell inspiron 5040 (intel 2,13 Ghz και 3 gb ram)το επισκευασα ειχε καποια προβληματα με 60 ευρω λογω της καταστασησ το χω για τα παιδια για τα μαθηματα κτλ η οθονη εχει ψοφησει λιγο χρωματα κτλ αξιζει να την αντικατατησω εχω βρει με 50 ευρω και αν παιρνει καποια αναβαθμιση ευχαριστω και......καλη λευτερια απο αυτα που ζουμε Αναβάθμιση δεν ξέρω αν γίνεται και κυρίως δνε ξέρω αν αξίζει για τόσο παλιό λάπτοπ. Για το θέμα της οθόνης θα έλεγα είτε να το συνδέσης σε μία υπάρχουσα εξωτερική οθόνη, είτε να πάρεις ένα μονιτορ 23' το οποίο θα σου μείνει. Επένδυση σε λάπτοπ 10ετίας που όσο καλό και να το έχεις μπορεί να κλατάρει οποιαδήποτε στιγμή δεν θα την πρότεινα(ίσως ένας ssd θα ηταν καλός για να πάρει λιγη ταχύτητα το λαπτοπ).
hp8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Petrchristos είπε Εχω ενα παλιο laptop σχεδον 10ετιας dell inspiron 5040 ( 3 gb ram) αν παιρνει καποια αναβαθμιση Αφού εχεις 3 gb ram σίγουρα την κάνεις 4 gb (2χ2) ebay σχεδόν τσάμπα Τώρα από μια γρήγορη ματιά που έριξα μάλλον δέχεται 2χ4 = 8 gb ψαχτο λιγο Βαλτου κι εναν ssd και την βγαζεις 2-3 χρόνια για τα απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα