NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, stasispm είπε Διάλογος στο Revolut Chat: "Hello. I am trying to create for my wife a new Revolut account. She is a resident of Germany and she owns a Greek ID (latest type). On the procedure of verifying her ID, she was informed that the greek ID she owns is not accepted,only greek passport is accepted. But she doesn't own a passport. Do you have any solution?" " I understand the situation. Unfortunately, at the moment, only the Greek passport is a supported document for verification [...] I understand your frustration. The document requirements are based on Revolut's verification standards to ensure the security and authenticity of accounts. Unfortunately, at this time, the Greek passport is the only accepted document for verification. I apologise for any inconvenience this may cause." Ακριβώς τα ίδια και στη N26. Πιθανόν απαντα ετσι σε σενα γιατι είσαι Έλληνας στην Γερμανία 1
Greektrooper Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2025 στις 9:03 ΜΜ, stasispm είπε Άνοιγμα νέου λογαριασμού με ταυτότητα.. τέλος! Πόσο καιρό είναι έτσι, δεν έχω ιδέα. Πήγα να ανοίξω λογαριασμό στη σύζυγο με ταυτότητα (τη νεότερη) και έφαγε άκυρο. Μόνο διαβατήριο, πλέον, μου είπαν! Ούτε δίπλωμα. Μόνη λύση το διαβατήριο. Καληνύχτα. 😑 Την προηγούμενη εβδομάδα άνοιξε ο γιος μου λογαριασμό στη Revo. Με το δίπλωμα έγινε η ταυτοποίηση, τις γνωστές selfie και όλα κομπλέ. Μήπως τρέχει κάτι άλλο;; Ή σκαλώνει όντως στο θέμα Γερμανίας που προαναφέρθηκε; Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Greektrooper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα