Προς το περιεχόμενο

ip camera manage απο android


hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου εκαναν δωρο μια ip camera κινεζια και θελω να βρω αν υπαρχει καποιος τροπος με καποιο free app

να την βλεπω στο κινητο για να παρακολουθω απο εκει οτι βλεπει.

Γινεται και αν ναι με ποιο τροπο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρέπει να βρεις τη μάρκα (και το μοντέλο κατά δεύτερον) της κάμερας. Μετά θα την ψάξεις στο google και στο playstore. Αν έχει κάποιο site η εταιρεία, θα προτείνει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή να κατεβάσεις. Αν η κάμερα ήρθε με τη συσκευασία της, συνήθως πάνω στο κουτί ή στις οδηγίες χρήσης αναφέρεται η συμβατή εφαρμογή ή μπορεί να έχει κάποιο QR code να σκανάρεις για να την κατεβάσεις. Αν βρεθεί η εφαρμογή, τότε συνήθως τα πράγματα είναι απλά. Μέσα από το μενού της σε καθοδηγεί βήμα - βήμα για το πώς και τι να κάνεις.

Υ.Γ. Στο Playstore θέλει λίγο ψάξιμο κάποιες φορές. Π.χ. αν αναζητήσω Gembird, δεν θα βρω κάποια εφαρμογή για κάμερα με αντίστοιχο όνομα, αλλά θα δω ότι βγάζει τη Yoosee στις πρώτες επιλογές, η οποία είναι συμβατή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα εκανα ολα αυτα που λες, το app δεν την βρισκει καν, λεω αν υπαρχει καποιο generic software, βασικα αυτο που θελω ειναι να την βλεπω εκτος σπιτιου στο κινητο.

 

στο Pc την βλεπω κανονικα μεσα απο το ip της εχει ενα Interface.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασες να την κάνεις reset πριν την αναζητήσεις με την εφαρμογή; Μου είχαν τύχει κάποιες περιπτώσεις που μόνο έτσι δούλεψαν (σαν να είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά και είχαν αποθηκευμένες άλλες ρυθμίσεις).

Ποια κάμερα είναι και με ποια εφαρμογή την δοκίμασες; Μήπως δεν υποστηρίζει P2P τεχνολογία (αν και δύσκολο το κόβω για μικρή οικιακή κάμερα του σήμερα), πράγμα που σημαίνει ότι, για να την βλέπεις εκτός τοπικού δικτύου, θα πρέπει να παίξεις με port forward κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...