koystado Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, george1807 είπε Εμένα ποτέ αλλά και να συμβεί αυτό είσαι καλυμμένος. Τυχόν επιπλέον έξοδα θα στα καλύψει η αμαζον δεν ισχυει αυτο που λες
Wspr Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Συγγνώμη που ξαναρωταω αλλά βιάζομαι για μια αγορά από αμαζον Γερμανίας και δεν μπόρεσα να βρω απάντηση απ όσα διάβασα. Υπάρχει περίπτωση να κάνω τα παραγγελία μου από αμαζον Γερμανίας και να μου ζητήσουν τελωνείο; Αν ναι πως θα ξέρω από που στέλνεται το δέμα; Τέλος η συναλλαγή είναι ασφαλής φαντάζομαι λόγω αμαζον,σωστα;
bromiaris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Wspr είπε Αν ναι πως θα ξέρω από που στέλνεται το δέμα; Στέλνεις μήνυμα στον πωλητή και ρωτάς από που στέλνει…
teller Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/5/2020 στις 10:32 ΜΜ, bromiaris είπε Οποιοδήποτε εμπορικού χαρακτήρα δέμα από 22 ευρώ έως και 150 ευρώ, που θα εισαχθεί σε Κράτος Μέλος της ΕΕ από Τρίτη Χώρα, επιβαρύνεται με ΦΠΑ επι της αξίας του προϊόντος + της αξίας των μεταφορικών +έξοδα εκτελωνισμού… Πάνω από 150 ευρώ + Δασμοί. Αυτό αφορά μόνο καινούργια προϊόντα ή και τα μεταχειρισμένα π.χ. από eBay? Τι συμβαίνει για παράδειγμα αν αγοράσει κανείς κάτι ακριβό Used από Αμερική; Ισχύουν όλα τα παραπάνω; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από teller
Kostasallinone Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Maybe you are right. At the moment lots of sellers from ebay send directly through the site's automated process so before the final step you will always be notified for any taxes or custom fees.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα