Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ο θανόντας (παππούς) μου άφησε κληρονομιά ένα όχημα (vespa).

Εχω στην κατοχή μου την άδεια του οχήματος και το αντίγραφο της διαθήκης. έχει ακολουθήσει κάποιος την διαδικασία; πως ξεκινάω; δικηγόρο; λογιστή η πάω κατευθείαν με τα χαρτιά εφορία; 

Δημοσ.

πρεπει να ξεκινησεις με την αδεια του οχηματος να μπει στο ονομα σου αρα ΚΕΠ ή υπουργειο συγκοινωνιων/Περιφερεια. Μπορεις να πας και σε ενα διεκπαιρεωτη ή σχολη οδηγων να σε βοηθησει σε αυτο. Αφου βγαλεις νεα αδεια προχωρας εφορια/τελη κοκ

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

πρεπει να ξεκινησεις με την αδεια του οχηματος να μπει στο ονομα σου αρα ΚΕΠ ή υπουργειο συγκοινωνιων/Περιφερεια. Μπορεις να πας και σε ενα διεκπαιρεωτη ή σχολη οδηγων να σε βοηθησει σε αυτο. Αφου βγαλεις νεα αδεια προχωρας εφορια/τελη κοκ

Σε ευχαριστώ. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Μα για να μπορέσει να γυρίσει την άδεια του οχήματος στο όνομα του, χρειάζεται πρώτα κάποιο χαρτί από την εφορία...

Η μεταβίβαση απευθείας στο υπουργείο ή μέσω ΚΕΠ είναι το τελευταίο βήμα.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 26/5/2020 στις 2:45 ΜΜ, vamvakoolas είπε

Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να γίνει αποδοχή κληρονομιάς σε συμβολαιογράφο. Η διαθήκη, αν είναι χειρόγραφη και όχι φτιαγμένη σε συμβολαιογράφο, πρέπει να αναγνωριστεί από δικαστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...