yioula Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Η γυναικα μου θελει να κανει παραγγελια απο Shein αλλά αυτη την εποχη λόγω ιου δεν στελνει Ελλαδα. Τι τροπους προτεινετε για να κανουμε την παραγγελια? Πρωτη φορα θα χρησιμοποιησουμε ενδιαμεσο site για παραγγελια και ειναι τοσες οι επιλογες που δεν ξερω τι να προτιμησω. Planetexpress? eshopwedrop? Εχετε εμπειρια με καποιο απο αυτα με ψωνια απο Ασια? Καποιο αλλο? Και με τελωνείο τι γινεται? Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Γιατί δεν κοιτάτε να αγοράσετε απο αλλού? Το λέω για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.
yioula Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, zx1234r είπε Γιατί δεν κοιτάτε να αγοράσετε απο αλλού? Το λέω για να αποφύγετε την ταλαιπωρία. Ψωνισε απο εκει το χειμωνα και της βγηκαν ολα καλα παραδοξως για κινεζικο σαιτ και θελει παλι απο εκει.
Hapatingo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Χρησιμοποιούσα την Aramex απο το 2014 κυρίως αγορές απο Αμερική, αλλά εδώ και ένα χρόνο απλά έγινε ασύμφορη με τις χρώσεις οπότε δεν προτείνεται. Περιμένω παραγγελία απο eshopwedrop πρώτη φορά., βέβαια έχει περιορισμένες διευθύνσεις και δεν ξέρω αν εξυπηρετεί εσένα εφόσον θες απο Ασία. Παραθέτω και μερικά άλλα site για ευρώπη Mailboxde, forward2me, myukmailbox,
s2117 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Τι παίζει με την αποστολή σε αυτό το site? Εγώ τώρα το ανακάλυψα. Έχει κάποιο τρόπο να μην περάσει τελωνείο; Βλέπω μόνο μία μέθοδο αποστολής και φαντάζομαι ότι πάνω από 22 € περνάει τελωνείο κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα