Yperaspisths Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Εγω είμαι γραμμένος στο yava ,αλλα δεν με βλέπω να πηγαίνω ,γιατί τα μηχανήματα είναι εστία μικροβίων. Σκέφτομαι να γραφτω σε κανα γυμναστήριο με πιλάτες, γιόγκα χωρίς όργανα. Ξέρετε κανα καλό κοντα σε Γλυφαδα, Βουλα, Αλιμο, Βαρκιζα;
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τα γυμναστήρια είναι ανεφάρμοστα. Πιστεύω ότι θα έχουμε παρόμοια σκηνικά με τα μεγάλα πρόστιμα και κλείσιμο διαφόρων κλαμπ που έχουν γίνει πρόσφατα. Στα του θέματος, στο πιλάτες και γιόγκα που κάθεσαι σε στρώμα ή χρησιμοποιείς διάφορα άλλα αξεσουάρ ή λάστιχα ή μπάλες δεν βλέπω πως θα είναι ασφαλές, εκτός αν φέρνεις δικό σου στρώμα και δεν κάνεις καθόλου με τα αξεσουάρ, κοιτώντας τους άλλους στο συγκεκριμένο σημείο του προγράμματος. Γενικά πάντως, άμα πιστεύεις πως οι υπόλοιποι στην αίθουσα έχουν κορωνοϊό το μόνο λογικό είναι να μην πας καθόλου διότι το να είσαι έστω και με 1,5 μέτρο απόσταση ενώ ξεφυσούν βαριά σε ημίκλειστη αίθουσα δεν το λες και επιτυχία 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δεν θα παω. Παρολο που θεωρω πως το γυμναστηριο μου κανει ο,τι καλυτερο δεδομενων των συνθηκων, η ιδεα του να ειμαι σε εναν κλειστο χωρο που μπαινοβγαινουν πολλα ατομα και τρεχουν στους διαδρομους και ξεφυσανε με στρεσσαρει και επειδη παω εκει για να χαλαρωσω ψυχικα ειμαι σιγουρος πως δε θα μου λειτουργησει. Και δεν παω καν στο θεμα των οργανων ή/και του δαπεδου... 5
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Nop Γυμναστηριο ξανά όταν βγει εμβόλιο.... 2
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν φοβαστε στα μεγαλα γυμναστηρια, τι να πουμε εμεις που ημασταν γραμμενοι στα μικρα...μικρος χωρος περισσοτερος κινδυνος τα λυπαμαι, παιζει να βαλουν μονιμο λουκετο τα μικρα γυμναστηρια. Κανεις δεν θα παει. 26 λεπτά πριν, margaritagr είπε Nop Γυμναστηριο ξανά όταν βγει εμβόλιο.... Αν βγει και τι θα καλυπτει...ποιο version? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από Zerg13
Musclemar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μακάρι τα γυμναστήρια να είχαν όργανα σε εξωτερικό, ανοιχτό χώρο. Αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο.
Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Στα Planet έχουν app για να πιάνεις slot σε block της μιας ώρας. Καλή ιδέα,μέχρι που είδα πως σε κάθε block προβλέπονται 60κάτι άτομα. Hard pass και μάλλον θα πάρω επιπλέον βάρη για το σπίτι... 1
marios32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Έκανα ανανέωση 12μηνης συνδρομής αρχές του έτους περίπου πριν τον ιο. Δεν ξέρω ακόμα αν μπορούν να το παγώσουν ή αν στην τελική θα πετάξω τα λεφτά μου αλλά προτιμώ να τα χάσω παρά να κολλήσω και να κολλήσω και την οικογένεια μου μετά. Θα πάω μόνο όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ευτυχώς έχω στραβόμπαρα σπίτι και λίγα βάρη (μέχρι 20kg~ όλη η μπάρα μαζί), μερικούς αλτήρες, στρώμα, μπάλα μικρή για ασκήσεις ενδυνάμωσης κοιλιακούς και τα σχετικά και λέω ότι ψευτοκάνω κάτι. Θα παραγγείλω πάντως bands για να κάνω αρκετά έξτρα πραγματάκια με resistance training. Από το τίποτα..
Everest Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ουτε καν, ποδηλατο και περπατημα εξω, βαρακια και κοιλιακους σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις