neggo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ και θέλω να το πληρώσω με δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Μπορώ να εκδώσω μία μονάχα γι' αυτό το σκοπό και μόλις γίνει η αποπληρωμή των δόσεων να τη καταργήσω;
marmagia Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Εάν η τράπεζα σου εκδόσει πιστωτική κάρτα μπορείς. Το ζήτημα είναι γιατί να το κανείς αυτό; 1
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Να την καταργήσεις είναι πανεύκολο, το δύσκολο όμως είναι να την αποκτήσεις.
Γιαούρτι Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 βέβαια κάποιος που δε μπορεί να αγοράσει μετρητοίς ένα λαπτοπ, αμφιβάλλω ότι θα μπορεί να βγάλει και κάρτα. Εκτός αν για κάποιο λόγο δε θέλει να πληρώσει μετρητοίς. Σε κάθε περίπτωση το δύσκολο είναι να βγάλεις κάρτα. Επίσης αν βγάλεις, δεν υπάρχει λόγος να την καταργήσεις. Πολύ πιθανόν να μην έχει και συνδρομή (αν και αλλάζει αυτό απ ότι ακούω) οπότε δε σου κοστίζει κάτι
neggo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) λλλ Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από neggo 1 1
supermanbee Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, neggo είπε Γίνεται αυτό που ρώτησα στην αρχή; Γίνεται αυτό που ρώτησα στην αρχή; Ναι Ναι
conkal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ναι γινεται αλλα δεν συμφερει και δεν εχει νοημα επισης. 1
kon1to Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, conkal είπε Ναι γινεται αλλα δεν συμφερει και δεν εχει νοημα επισης. το αν εχει νοημα ειναι σχετικό, αλλα γιατι να μην συμφέρει; αν πάρεις ενα λαπτοπ με 24 άτοκες δόσεις, άσχημα είναι; 1 1
conkal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kon1to είπε το αν εχει νοημα ειναι σχετικό, αλλα γιατι να μην συμφέρει; αν πάρεις ενα λαπτοπ με 24 άτοκες δόσεις, άσχημα είναι; Σε μια καρτα που δεν χρησιμοποιεις αρκετα , θα εχει πιθανοτατα συνδρομη. Τυπικό ποσο συνδρομης το χρονο ειναι 20-30 ευρω . οποτε θα δωσεις 40-60 ευρω εξτρα για το λαπτοπ για αυτες τις 24 δοσεις. Επισης, για να πεισεις την τραπεζα οτι αξιζει να σου βγαλουν πιστωτική ( αν δεν εχεις ήδη εκει μια), θα χρειαστει να πας 1-2 φορες στο καταστημα και να κουβεντιασεις με υπαλληλους - να μαζεψεις ενα σωρο χαρτια , να προσπαθησεις να πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας κτλ. Δεν ξερω το 2020 ποσο ευκολο ειναι να βγαλεις καρτα αλλα η εποχη που την εβγαλα εγω με μια αιτηση στο e-shop.gr και 0 εισοδημα ,νομιζω εχει παρελθει ανεπιστρεπτι. Το 2016 που πηγα να μου βγαλουν αλλη με πεθαναν στην συλλογη χαρτιων. -->Αυτο που λεω ειναι οτι αν μπεις σε αυτη την διαδικασια, αυτο που εχει νοημα ειναι να κρατησεις την καρτα και να την χρησιμοποιεις περισσοτερο απο μια αγορα ανα δυο χρονια. πχ. Τελη , φοροι, αλλες αγορες , σουπερμαρκετ και διαχειρηση των οφειλόμενων ποσων μεσω ebanking Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από conkal
kon1to Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 ισχυει πως αν εχει συνδρομη δεν αξίζει... απλά εξαρτάται σε ποια κατηγορία ανήκει ο ts. γνωρίζω κάμποσα άτομα που έχουν τη μισθοδοσία τους στη eurobank, με σχετικά χαμηλές ετήσιες αποδοχές, οπου η τράπεζα τους "παρακαλάει" να τους εκδώσει πιστωτική, με χωρίς συνδρομή. 1
Iamthagod Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε βέβαια κάποιος που δε μπορεί να αγοράσει μετρητοίς ένα λαπτοπ, αμφιβάλλω ότι θα μπορεί να βγάλει και κάρτα. Εκτός αν για κάποιο λόγο δε θέλει να πληρώσει μετρητοίς. Σε κάθε περίπτωση το δύσκολο είναι να βγάλεις κάρτα. Επίσης αν βγάλεις, δεν υπάρχει λόγος να την καταργήσεις. Πολύ πιθανόν να μην έχει και συνδρομή (αν και αλλάζει αυτό απ ότι ακούω) οπότε δε σου κοστίζει κάτι Υπαρχει ετησια συνδρομη αλλα συνηθως πηγαινεις στην τραπεζα και σου κανουν αποχρεωση του ποσου της συνδρομης ( 20 ευρω). 1
supermanbee Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν πιστεύω ότι θα την ακυρώσει. Θα του αρέσει που θα μπορεί να κάνει αγορές με άτοκες δόσεις οπότε θα την κρατήσει. Για τη συνδρομή τους λες ότι θα την κόψεις και να για να μην το κάνεις σου λένε θα σου επιστρέψουμε τα λεφτά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από supermanbee
Γιαούρτι Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 η πιστωτική κάρτα όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα είναι χρήσιμο εργαλείο. Αν μπορείς να βγάλεις, καλώς. Και δε χρειάζεται να πας σε κανένα κατάστημα. Όλα γίνονται ηλεκτρονικά. Πολλοί προσπαθούν να βγάλουν και δε μπορούν και άλλοι χτυπάνε το κεφάλι τους που δεν είχαν βγάλει νωρίτερα που ήταν ευκολότερη η διαδικασία. Το θέμα της συνδρομής ισχύει, μιας και έχω ακούσει ότι αρχίζουν να κόβονται τα δωρεάν, τουλάχιστον γι αυτές που εκδίδονται τώρα. Αλλά και αυτές που είναι δωρεάν πρέπει να συμπληρώσεις κάποιο ποσό αγορών (~2000€). Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνω, αυτό που πρέπει να απασχολεί τον καθέναν είναι πως θα βγάλει κάρτα και όχι πως θα την κόψει. 2 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Υπαρχει ετησια συνδρομη αλλα συνηθως πηγαινεις στην τραπεζα και σου κανουν αποχρεωση του ποσου της συνδρομης ( 20 ευρω). έχω ακούσει και κάτι τέτοια. προσωπικά η δικιά μου δεν έχει αλλά νομίζω έχει γι αυτούς που θα τη βγάλουν τώρα, γι αυτό είπα ότι αρχίζουν να χρεώνουν πλεον. Τώρα αν με μουρμούρα στην τράπεζα δίδεται δωρεάν δε το γνωρίζω. Μιλάω για τον 2ο χρόνο, διότι τον πρώτο τον δίνουν δωρεάν (ακόμα)
Dante80 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kon1to είπε γνωρίζω κάμποσα άτομα που έχουν τη μισθοδοσία τους στη eurobank, με σχετικά χαμηλές ετήσιες αποδοχές, οπου η τράπεζα τους "παρακαλάει" να τους εκδώσει πιστωτική, με χωρίς συνδρομή. Είμαι σε αυτή την περίπτωση, και μπορώ να επιβεβαιώσω. Βασικά, πριν μια εβδομάδα μου ενέκριναν μια Visa gold στην Eurobank (έχω εκεί λογαριασμό μισθοδοσίας, λογαριασμό ταμιευτηρίου, και μια mastercard πιστωτική). Συνήθως οι gold έχουν και λίγο τσιμπημένα εισοδηματικά κριτήρια για να τις βγάλεις, αλλά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα ως μισθωτός (και έρχεται και με 0 συνδρομή το χρόνο όπως και η mastercard που έχω, λόγω μισθοδοσίας). Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Dante80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα