Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@slk200gr Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας τις προσωπικές σου εμπειρίες? Γι αυτό άλλωστε άνοιξα αυτό το θέμα. Επειδή δεν ξέρω και θέλω να μάθω.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fh84 είπε

@NikosKallithea και @slk200gr έχετε  προσωπική εμπειρία?

Εσύ έχεις προσωπική εμπειρία, να την μοιραστείς μαζί μας και να συζητήσουμε το θέμα από κάποια βάση;

Έτσι γενικά και αόριστα που ρωτάς και μάλιστα με αυτό το ύφος, μια χαρά είναι οι απαντήσεις που σου δίνουν. Με μικτά ετήσια έσοδα 70+ δις δολάρια, καθαρό κέρδος 20 δις δολάρια και 117+ χιλιάδες υπαλλήλους, μόνο scam δεν την λες.

Ξεκίνα το διάβασμα από εδώ κι εδώ.

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fh84 είπε

@slk200gr Θέλεις να μοιραστείς μαζί μας τις προσωπικές σου εμπειρίες? Γι αυτό άλλωστε άνοιξα αυτό το θέμα. Επειδή δεν ξέρω και θέλω να μάθω.

μπα,δεν μου αρεσε ο τροπος που το ανοιξες ,εαν ειχες καποια απορια ας την ελεγες ευθεος και οχι γραφοντας τον μπομπωδη τιτλο οτι μια εταιρια δισεκατομμυριων μηπος ειναι απατη,και μια που τον εγραψες θελεις να μοιραστεις μαζι μας γιατι μπορει να ειναι απατη α απλα το πεταξες ετσι?

• Like 4
Δημοσ.

Όπως προείπα παραπάνω, το Alibaba φαίνεται πολύ καλο για να είναι αληθινο.    

Πως όμως μια εταιρία με  Με μικτά ετήσια έσοδα 70+ δις δολάρια, καθαρό κέρδος 20 δις δολάρια και 117+ χιλιάδες υπαλλήλους, επιτρέπει συναλλαγές με ΜonayGram και WesterUnion?

Σε μια προσωπική έρευνα που έκανα, οι 10/10 πωλητές ΔΕΝ δέχονται Secure Payment.  

Άρα, και ο πιο αδαείς χρήστης θα θεωρήσει το αυτονόητο. 

Όποιος άλλος φίλος έχει προσωπική εμπειρία, ας την μοιραστεί μαζί μας. 

Ευχαριστώ. 

• Confused 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fh84 είπε

Πως όμως μια εταιρία με  Με μικτά ετήσια έσοδα 70+ δις δολάρια, καθαρό κέρδος 20 δις δολάρια και 117+ χιλιάδες υπαλλήλους, επιτρέπει συναλλαγές με ΜonayGram και WesterUnion?

Σε μια προσωπική έρευνα που έκανα, οι 10/10 πωλητές ΔΕΝ δέχονται Secure Payment.  

Όποιος άλλος φίλος έχει προσωπική εμπειρία, ας την μοιραστεί μαζί μας. 

Ευχαριστώ. 

Το alibaba είναι για χονδρική, δεν είναι να αγοράζεις εσύ μια στο τόσο ό,τι βλακεία σου φανεί. Αν θες secure payment μπες στο alliexpress. Είναι αυτό που ψάχνεις. Το alibaba δεν είναι για εσένα. Και τα δύο είναι κάτω από την ίδια ομπρέλα για άλλες χρήσεις όμως. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, george1807 είπε

Το alibaba είναι για χονδρική, δεν είναι να αγοράζεις εσύ μια στο τόσο ό,τι βλακεία σου φανεί. Αν θες secure payment μπες στο alliexpress. Είναι αυτό που ψάχνεις. Το alibaba δεν είναι για εσένα. Και τα δύο είναι κάτω από την ίδια ομπρέλα για άλλες χρήσεις όμως. 

έμπορος είμαι. 

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fh84 είπε

έμπορος είμαι. 

Tότε αν θες από Κίνα είναι η πιο εύκολη και συμφέρουσα επιλογή. Σε τιμές χονδρικής δύσκολο να βρεις  Paypal για παράδειγμα. Κρατάει μεγάλο ποσοστό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george1807 είπε

Tότε αν θες από Κίνα είναι η πιο εύκολη και συμφέρουσα επιλογή. Σε τιμές χονδρικής δύσκολο να βρεις  Paypal για παράδειγμα. Κρατάει μεγάλο ποσοστό. 

παραγγελεια,προφορμα-πληρωμη μεσο τραπεζης και αναμονη για τα εμπορευματα:rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

59 λεπτά πριν, fh84 είπε

Σωστά, εξάλλου και ο κυρ Πλαίσιος και ο κυρ Κωτσόβολας όταν παραγγέλνουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τις χρεώνουν στη Visa.. εμπόρευμα 300,000 € η κάθε περαγγελία, τα περνάνε μία Mastercard και ξενερώνουν που δεν δέχονται και apple pay οι κινέζοι...

Φίλε μου ΤΙ ΛΕΣ!!!!???? Είσαι και έμπορος....... Zήτα τους και αντικαταβολή εσύ. Έχει και μία μικρή χρέωση βέβαια έξτρα η ACS, 2€ θα σου πάει παραπάνω, σκέψου το.

Καθόμαστε και εμείς και ταϊζουμε τα trolls, που θέλει να του δείξει ολόκληρο Alibaba αν είναι σοβαρή εταιρεία ή όχι για την εμπιστευτεί...

Επεξ/σία από polaki
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, fh84 είπε

έμπορος είμαι. 

Μπορεις τοτε να μεταφέρεις στην πλατφορμα τα στοιχεία της επιχειρήσεις σου, και να πληρωνεις μεσω τραπεζικού εμβάσματος οπως κάνουν ολες οι επιχειρήσεις και με όλα τα διακρατικά παραστατικά που απαιτούνται.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Να σου πω για Amazon που ξέρω? Και αυτό μαγαζάκι στα Πατήσια είναι.

εεεεε φίλε αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ :D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fh84 είπε

Τι σε κάνει και το λες με σιγουριά? μιας και οι συναλλαγές γίνονται ως επί το πλείστων με MoneyGram - WesterUnion. 

Secure Paiments ούτε λόγος! 

η πολυ ανακριση δεν ειναι διαλογος. 

Ρωτησα αν θες να παραγειλεις η αν θες να αγορασεις μετοχες.. αλλα δεν πηρα απαντηση. 

Πολλες ερωτησεις χωρις ουσια και χωρις να λες τιποτα. Πες μας τις σκεψεις σου, πες μας τις δικες σου προσωπικες εμπειριες,πες μας τα επιχειρηματα σου, πες μας τι ακριβως θες να μαθεις και μετα συζηταμε.

φιλικα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...