Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 15/2/2023 στις 9:23 ΜΜ, thodoris1985 είπε

@Πέτρος έχω κάνει εγώ bridge το Η288Α και δε θέλει τους administrator κωδικούς, αλλά του απλού χρήστη που έχει από πίσω.

Κάνεις μια νέα σύνδεση, με type: "bridge connection" και VLAN: "on" και "835"

στην ενεργή σου σύνδεση κάνεις "off" το "VLAN"

Πας στο port binding και επιλέγεις τη σύνδεση που μόλις έφτιαξες, εκεί πατάς π.χ. "LAN1" (ή ότι άλλη LAN θέλεις) και σε αυτή τη θύρα συνδέεις το router

Με αυτούς τους κωδικούς, δεν μου βγάζει επιλογή για νέα σύνδεση.

Από το INTERNET --> WAN δεν πρέπει να την κάνουμε (την νέα σύνδεση); Δεν βγάζει επιλογή ή το "+"...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, gvardal said:

Με αυτούς τους κωδικούς, δεν μου βγάζει επιλογή για νέα σύνδεση.

Από το INTERNET --> WAN δεν πρέπει να την κάνουμε (την νέα σύνδεση); Δεν βγάζει επιλογή ή το "+"...

ποια έκδοση fw έχεις;

αν είσαι με voip (FTTH), πας INTERNET-->WAN-->Ethernet-->Create New Item

Αλλιώς INTERNET-->WAN-->DSL-->Create New Item

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@poulinos Έχω μία τάση με το που βρίσκω firmware να το περνάω. Πέρασα λοιπόν αυτό που πόσταρες και δεν μπορώ να μπω. Ναι, κατάλαβα τι πατάτα έκανα! Παίζει να έχεις το password;

Update: Το password στην ετικέτα δουλεύει, απλά ο χρήστης είναι user και όχι admin

Update2: @gvardal, @thodoris1985 Δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για προσθήκη σύνδεσης

Επεξ/σία από Orestis_G
Δημοσ.
2 hours ago, Orestis_G said:

@poulinos Έχω μία τάση με το που βρίσκω firmware να το περνάω. Πέρασα λοιπόν αυτό που πόσταρες και δεν μπορώ να μπω. Ναι, κατάλαβα τι πατάτα έκανα! Παίζει να έχεις το password;

Update: Το password στην ετικέτα δουλεύει, απλά ο χρήστης είναι user και όχι admin

Update2: @gvardal, @thodoris1985 Δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για προσθήκη σύνδεσης

προέρχεσαι από wind;

κατα τα λοιπά δουλεύουν όλα;

voip έχεις;

Δημοσ.

VoIP δεν έχω. Αν θυμάμαι καλά η Nova παίζει με δεύτερη, παράλληλη σύνδεση για το τηλέφωνο. Αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει και δεν μπορώ να προσθέσω. Μίλησα με support να το δουν απομακρυσμένα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

ποια έκδοση fw έχεις;

αν είσαι με voip, πας INTERNET-->WAN-->Ethernet-->Create New Item

Αλλιώς INTERNET-->WAN-->DSL-->Create New Item

Είμαι με FW T17 και με voip.

Δεν υπάρχουν οι επιλογές που λες (Create New Item).

Δημοσ.
24 minutes ago, gvardal said:

Είμαι με FW T17 και με voip.

Δεν υπάρχουν οι επιλογές που λες (Create New Item).

είχα κάνει λάθος στο προηγούμενο post και αντί για voip εννοούσα FTTH (το έχω διορθώσει)

WND1T17 ή GR1T17; Λογικά το δεύτερο. Εγώ είμαι με WND1T16 και δεν έχω άποψη για κάποιο άλλο fw

Δημοσ.
12 hours ago, Orestis_G said:

to t17 ειναι το τελευταιο firmware για nova zte 288.δεν ξερω αν θα παιξει με wind>δεν ξερω αν εχει γινει αλλαγη στο administrator account. τα Login στοιχεια ως User ειναι αυτα που αναφερονται στο πισω μερος του router.αν περασει σε wind εννοειται οτι μπορει να μην παιζουν καν τα στοιχεια του user.

10 hours ago, Orestis_G said:

VoIP δεν έχω. Αν θυμάμαι καλά η Nova παίζει με δεύτερη, παράλληλη σύνδεση για το τηλέφωνο. Αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει και δεν μπορώ να προσθέσω. Μίλησα με support να το δουν απομακρυσμένα.

υπαρχει αλλο Vlan για την τηλεφωνια.835 του Internet 836 οσο θυμαμαι της τηλεφωνιας.

Δημοσ.

Λοιπόν: Με Τ17 Nova σε συσκευή Wind δεν παίζει η τηλεφωνία (μάλλον δεν έχουν ενοποιηθεί πλήρως σε αυτό το κομμάτι). Μπαινει με το password της ετικέτας αλλά με username user αντί admin

Δημοσ.
1 hour ago, Orestis_G said:

Λοιπόν: Με Τ17 Nova σε συσκευή Wind δεν παίζει η τηλεφωνία (μάλλον δεν έχουν ενοποιηθεί πλήρως σε αυτό το κομμάτι). Μπαινει με το password της ετικέτας αλλά με username user αντί admin

είχες απάντηση από το τεχνικό της nova σχετικά; πως το έλυσαν;

Δημοσ.

@comfuzioΑν αναφέρεσαι στο Τ17 της Nova είναι στη σελίδα 100.

Από Nova δεν έχω νεότερα, είμαι χωρίς τηλεφωνία. Αν κάποιος μπορεί να μου στείλει τα γενικά στοιχεία τηλεφωνίας της Wind (IMS κ.λπ) ίσως προσπαθήσω να βρω μια άκρη

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@comfuzioΑν αναφέρεσαι στο Τ17 της Nova είναι στη σελίδα 100.

Από Nova δεν έχω νεότερα, είμαι χωρίς τηλεφωνία. Αν κάποιος μπορεί να μου στείλει τα γενικά στοιχεία τηλεφωνίας της Wind (IMS κ.λπ) ίσως προσπαθήσω να βρω μια άκρη

Θενξ, δεν το είχα δει!
Λέει να το περάσω πάνω από το V1.1.0_WND1T16? Απλά να με αφήνει να κάνω bridge θέλω, η τηλεφωνία αδιάφορη

Δημοσ.

Με τα στοιχεία  του user που θα μπαίνεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αξιοσημείωτο, και σίγουρα όχι Bridge. Θες στοιχεία admin για τα περαιτέρω.

Δημοσ.
2 hours ago, comfuzio said:

έχουμε κάπου το update αυτό;

https://spaces.hightail.com/receive/zwDAr6WfEA

1 hour ago, thodoris1985 said:

είχες απάντηση από το τεχνικό της nova σχετικά; πως το έλυσαν;

το πιθανο ειναι να σου ξαναλλαξουν το firmware αν και εφοσον μπορουν.οπως εχεις καταλαβει τα updates ειναι Ota. οτι εσυ ή οποιοσδηποτε θελει σε router wind να βαλει Firmware nova επειδη θεωρει οτι οι εταιρειες εγιναν ενα δεν λεει κατι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...