Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ? ΜΕΝΩ ΣΕ ΝΗΣΙ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 0 !! ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 700 ΠΕΡΙΠΟΥ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, eleworld είπε

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ? ΜΕΝΩ ΣΕ ΝΗΣΙ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 0 !! ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 700 ΠΕΡΙΠΟΥ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Με 700 νοικιαζεις ανετα καλο σπιτι σε καλη περιοχη χωρις εγκληματικότητα, με καλα δημοσια σχολεια κλπ.

Κοιτας Μαρουσι, Χαλανδρι, Κηφισιά κέντρο, Ν. Ερυθραία κέντρο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια.... το θέμα ειναι και που θα εργάζεσαι - μη γραφεις 100 χλμ την ημερα, δωσε αυτη την παραμετρο γιατι χωρις αυτην αερολογούμε...

Δημοσ.

που θα βρισκεται η δουλεια σου; εχεις μεταφορικο μεσο; 

βασει μονο οσων ειπες, προσωπικα θα διαλεγα περιοχες οπως μαρουσι, κηφισια, ηρακλειο, μπορει και κανα περιστερι που ειναι αρκετα ωραια περιοχη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Η εργασία μου θα είναι κέντρο Αθήνα!! Έχω μεταφορικό!! 

Δημοσ.

Παγκράτι, Ηλύσια, Ζωγράφου είναι ωραίες περιοχές και κοντά στο κέντρο. Αν δε σε ενοχλεί η απόσταση, τα Βόρεια προάστια που αναφέρθηκαν ή ακόμα και ο Πειραιάς είναι επίσης καλές επιλογές.

Αν αποφύγεις το πολύ κέντρο Ομόνοια κλπ. είσαι μια χαρά, δε θα έχεις θέμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, eleworld είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Η εργασία μου θα είναι κέντρο Αθήνα!! Έχω μεταφορικό!! 

Είσαι διατεθειμένη να οδηγείς 30-45’ για να πας κ αλλά τόσα για να γυρίσεις σπίτι;;

Δημοσ.

Εγω θα εμενα κοντα στη δουλεια μου. Θα κοιταγα προς Κολωνακι, που και ασφαλες ειναι και εχεις επιλογες να βγεις απο το σπιτι με τα ποδια και να δεις λιγο κοσμο. Και θα μπορεις ενδεχομενως να πηγαινεις δουλεια με τα ποδια. Αλλιως Ψυχικο που ειναι κοντα στο κεντρο αλλα εχει πρασινο σε πολλα σημεια και παρκα κλπ. Η προς την αλλη κατευθυνση, προς Παλαιο Φαληρο, να εχω την θαλασσα κοντα και μια ευθεια την Συγγρου για την δουλεια.

Εχωντας budget €700, μπορεις να δεις αξιοπρεπεστατο σπιτι, οποτε κοιτα μια "καλη" περιοχη.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενη. Εχεις πχ φιλες στην Αθηνα? Μην νομιζεις οτι επειδη εχεις αυτοκινητο, ολα ειναι 15 λεπτα οπως ισως ειναι στο νησι σου.

Θες να βγαινεις να πας για ενα ποτο να γνωρισεις κοσμο? Θες φασαρια ή να μην ακους τιποτα περα απο κανενα σκυλο?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, gasgounis είπε

Εγω θα εμενα κοντα στη δουλεια μου. Θα κοιταγα προς Κολωνακι, που και ασφαλες ειναι και εχεις επιλογες να βγεις απο το σπιτι με τα ποδια και να δεις λιγο κοσμο. Και θα μπορεις ενδεχομενως να πηγαινεις δουλεια με τα ποδια. Αλλιως Ψυχικο που ειναι κοντα στο κεντρο αλλα εχει πρασινο σε πολλα σημεια και παρκα κλπ. Η προς την αλλη κατευθυνση, προς Παλαιο Φαληρο, να εχω την θαλασσα κοντα και μια ευθεια την Συγγρου για την δουλεια.

Εχωντας budget €700, μπορεις να δεις αξιοπρεπεστατο σπιτι, οποτε κοιτα μια "καλη" περιοχη.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενη. Εχεις πχ φιλες στην Αθηνα? Μην νομιζεις οτι επειδη εχεις αυτοκινητο, ολα ειναι 15 λεπτα οπως ισως ειναι στο νησι σου.

Θες να βγαινεις να πας για ενα ποτο να γνωρισεις κοσμο? Θες φασαρια ή να μην ακους τιποτα περα απο κανενα σκυλο?

700€ για Κολωνάκι και Ψυχικό στην καλύτερη ημιυπόγειο 50τμ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, george1807 είπε

700€ για Κολωνάκι και Ψυχικό στην καλύτερη ημιυπόγειο 50τμ

το λες στη τυχη η το εχεις ψαξει?

Λεγοντας ψυχικο εννοω το Ν. Ψυχικο. Παλιο Ψυχικο προς το Λητω ισως θα βρει πιστευω κατι αλλα δεν ξερω σιγουρα...Αλλα Κολωνακι βρισκει σιγουρα. Και στο λεω επειδη το εχω ψαξει εγω και πολυ προσφατα

Επεξ/σία από gasgounis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gasgounis είπε

το λες στη τυχη η το εχεις ψαξει?

Λεγοντας ψυχικο εννοω το Ν. Ψυχικο. Παλιο Ψυχικο προς το Λητω ισως θα βρει πιστευω κατι αλλα δεν ξερω σιγουρα...Αλλα Κολωνακι βρισκει σιγουρα. Και στο λεω επειδη το εχω ψαξει εγω και πολυ προσφατα

Για 1 υπνοδωμάτιο έχεις δίκιο. Αλλά φαντάζομαι χρειάζεται 2 μιας και έχει παιδί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ΒΠ με 700 ευρώ βρίσκεις καλό σπίτι ακόμα και Εκάλη και Ν. Ερυθραία. Ψυχικό και Κολωνάκι έχουνε ανέβει πάρα πολύ οι τιμές ακόμα και σε σχέση με ΒΠ. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Ζωγράφου, Ιλίσσια, Παγκράτι, Βύρωνας, για να είσαι κοντά στο κέντρο, χωρίς τα αρνητικά του και με σχετική ασφάλεια. Το "σχετική" το βάζω, γιατί για να πούμε ότι μια περιοχή δεν έχει καθόλου εγκληματικότητα, θα πρέπει μάλλον να θεωρήσουμε ότι είναι απίθανο να περάσει κάποιος και να σου αρπάξει το κινητό; Ε, δεν είναι απίθανο, αλλά γενικά είναι "φοιτητικές" ή "οικογενειακές" περιοχές με αρκετή κίνηση και ασφάλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...