Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, profile είπε

Παρομοίως.

Καλημέρα, παρατήρησες μήπως τι εργασίες έκαναν; Πχ τοποθέτηση/αλλαγή modem ή SIM, ή οτιδήποτε άλλο; Απλά για να γνωρίζουμε..

• Απαντ. 785
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Καλημέρα, παρατήρησες μήπως τι εργασίες έκαναν; Πχ τοποθέτηση/αλλαγή modem ή SIM, ή οτιδήποτε άλλο; Απλά για να γνωρίζουμε..

Όχι, δεν ήμουν παρόν. Αλλά από τότε ενεργοποιήθηκε η τηλεμέτρηση. Το ρολόι υπάρχει δυο χρόνια (μετά από αίτηση για νυχτερινό) αλλά έχει κανα εξάμηνο(μετά τις πρόσθετες εργασίες) που δεν έρχεται άνθρωπος να μετρήσει. Το βλέπω από εδώ ότι στέλνει μετρήσεις  https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, profile είπε

Όχι, δεν ήμουν παρόν. Αλλά από τότε ενεργοποιήθηκε η τηλεμέτρηση. Το ρολόι υπάρχει δυο χρόνια (μετά από αίτηση για νυχτερινό) αλλά έχει κανα εξάμηνο(μετά τις πρόσθετες εργασίες) που δεν έρχεται άνθρωπος να μετρήσει. Το βλέπω από εδώ ότι στέλνει μετρήσεις  https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8 

Πας να δώσεις και βλέπεις ότι έχει 'δοθεί' ένδειξη?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πας να δώσεις και βλέπεις ότι έχει 'δοθεί' ένδειξη?

Συγκεκριμένα την τελευταία φορά βρήκα ένα χαρτάκι του υπαλλήλου ότι πέρασε και δεν κατάφερε να κάνει καταμέτρηση. Στην πολυκατοικία όλα τα ρολόγια είναι παλιά, μόνο το δικό μου είναι καινούριο. Αναλαμβάνω να δώσω τις μετρήσεις για όλους και όταν φτάνω στο δικό μου βλέπω ότι είχε καταγεγραμενη κατανάλωση. 

Δημοσ.

Έκανα μια δοκιμή για να δω πότε καταχωρούνται οι μετρήσεις με την τηλεμέτρηση. Ο τελευταίος λογαριασμός έλεγε Επόμενη καταμέτρηση: 16/04/2025. Μπαίνω εδώ στις 15/04/ 23:50 να δώσω υποτίθεται τις ενδείξεις και βλέπω ότι είναι ακόμα οι παλιές. Μπαίνω στις 16/04 00:10 και υπήρχαν νέες τιμές. Οπότε με το που μπαίνει η ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης που αναγράφεται στο λογαριασμό το ρολόι στέλνει τις νέες μετρήσεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαίρετε, ελπίζω να είμαι στο σωστό νήμα.

Στην περιοχή που ζω, σχεδόν όλα τα σπίτια είναι παλιά και δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στο ρολόι της ΔΕΗ. Για παράδειγμα, στο δικό μου σπίτι το ρολόι βρίσκεται στο πλάι του σπιτιού και όποιος θέλει να μετρήσει πρέπει να περάσει από αυλή και δύο σκυλιά.

Επειδή συνήθως δεν γίνεται αυτό, πλην ελαχίστων περιπτώσεων όπου βρίσκομαι στο σπίτι και συγκρατώ τα σκυλιά, ο ελεγκτής αφήνει σημείωμα για να καλέσω στη ΔΕΔΔΗΕ και να δώσω μέτρηση. Πριν λίγες μέρες που πέρασε από τη γειτονιά δεν άφησε και είπε σε έναν γείτονα ότι έπρεπε να ξέρω ότι θα περάσει. Την ίδια μέρα καταχωρώ τη μέτρηση μέσω του σάιτ της ΔΕΔΔΗΕ, όπως κάνω σχεδόν πάντα, αλλά η ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει δώσει ακόμα τη μέτρηση στον πάροχο. Τι πρέπει να κάνω τώρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...