Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ηθελα να βαλω 2 η 3 καμερες στο διαμερισμα μου ετσι ωστε να ελέγχω την κατασταση αλλα επειδη δεν εχω ιδεα σχετικα με αυτες, θα ηθελα την βοηθεια σας. Αρχικα θα ηθελα να πω πως η μια θα ειναι εξωτερικου χωρου, θα τοποθετηθεί στο μπαλκονι για να ελεγχω το αυτοκίνητο και η άλλη θα ειναι στο εσωτερικό του σπιτιού η οποια θα κοιτάει προς την κεντρικη εισοδο. Αυτο που θελω εγω και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο, θελω να ειναι με ανίχνευση κίνησης, να μπορω να τις ελεγχω απο το κινητο ανα πασα στιγμη και να γλυτωσω οσο γινεται καλωδια τρύπες σε τοίχους ετσι ωστε αυτα να περνανε απο μεσα και καταγραφικο. Εννοείται πως η εξωτερικου χωρου θελω να ειναι καλυτερη σε σύγκριση με αυτη που θα βαλω μεσα γιατι ειμαι στον 4ο και θελω να εχει καλη ανάλυση τοσο στο σκοταδι οσο και στο φως της ημερας. Η συνδεση ιντερνετ ειναι 50αρα.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θέλεις να πας σε λύση πακέτου με dvr? Αν δεν θέλεις πολλά καλώδια κτλ, μπορείς να βάλεις κάμερες blink. Με μπαταρία και καλή αυτονομία και νομίζω έχουν όλα αυτά που θέλεις. Βέβαια οι καταγραφές πάνε στο cloud το οποίο είναι δωρεάν και κρατάει καταγραφές για ένα χρόνο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Δηλαδή δεν θέλεις να πας σε λύση πακέτου με dvr? Αν δεν θέλεις πολλά καλώδια κτλ, μπορείς να βάλεις κάμερες blink. Με μπαταρία και καλή αυτονομία και νομίζω έχουν όλα αυτά που θέλεις. Βέβαια οι καταγραφές πάνε στο cloud το οποίο είναι δωρεάν και κρατάει καταγραφές για ένα χρόνο.

Όταν λες καμερες blink τι εννοείς; Θα μπορουσες να μου δωσεις καποιο παραδειγμα; Υπαρχουν τετοιες στο skroutz; Να φανταστω εχουν αυτόνομη μπαταρία. Ειδα κατι καινουριες της xiaomi κατι τετοιο δεν θα με κανει δουλεια; Με συγχωρεις αν ρωταω βλακειες και πολλα αλλα προσπαθω να τα μαθω.

Δημοσ.

Blink XT2. Είναι μοντέλο της Amazon. Πουλάει στο amazon.de

https://www.amazon.de/blink-xt2-smarte-sicherheitskamera-fur-den-aussen-und-innenbereich-mit-cloud-speicher-zwei-wege-audio-und-2-jahriger-batterielaufzeit-zusatzkamera-fur-bestehende-blink-system-kunden/dp/B07MN65X2G/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=blink+xt2&qid=1593676048&sr=8-3

Τσιμπημένη λόγω του ότι έχει μεγάλη αυτονομία και δωρεάν cloud. Δες το απλά σαν πρόταση.

• Like 1
Δημοσ.

...xiaomi κάμερες κ mi home app η πιο οικονομική λύση σε αυτό που θέλεις (η οποία δουλεύει χωρίς προβλήματα)

Για τη καταγραφή εξωτερικών χώρων ενημερώσου για την νομοθεσία πριν κάνεις κάποια εγκατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επιτηρηση δημοσιου χωρου (στον οποιο συγκατακελεται και κοινοχρηστος χωρος οικοδομης) μπορει να επιφερει επιβολη προστιμου εως και 15000ευρω.

Επεξ/σία από kontinos
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας. Οσον αφορα το blink φαίνεται καλο αλλα δεν εχω αγοράσει ποτε απο amazon δεν ξερω να το χρησιμοποιώ κλπ. Θα προτιμούσα κατι απο Ελλάδα η εστω κανενα ebay η ali. Τωρα για τις xiaomi πιστεύετε θα με κανουν δουλεια; Εχω ηδη τον βραστηρα και ενα extender τα οποια τα χειρίζομαι απο το mi home αλλα εχουν καλη αυτονομία σε μπαταρια; Δεν θα με πειραζει αν απλώσω ενα μονο καλωδιο δλδ μετασχηματιστη στην πριζα, μιας και εχω εξω στο μπαλκονι και τελος. Θελω να αποφύγω τρυπες κλπ. Επισης αυτες θα μπορω να τις χειρίζομαι αν ειμαι καπου μακρια παλι με το mi home; Για την νομοθεσια ξερω οτι απαγορεύεται αλλα δεν με νοιαζει γιατι εδω ειναι ολοι τα μακρυ τους και το κοντο τους και δεν μου αρεσει ενω δεν δημιουργω προβληματα να με ενοχλουν.

Δημοσ.

Μία xiaomi 1080p 360 πού  έχω εδώ και τέσσερις μήνες για εσωτερικό χώρο δουλεύει μια χαρά, ακόμα και με απομακρυσμένο έλεγχο. Νομίζω ότι και στην κάρτα sd που παίρνει μπορείς να κάνεις συνεχόμενη καταγραφή,  δεν το δοκίμασα. 

Για την εξωτερική που θέλεις και ειδικά από τον τέταρτο όροφο που είσαι η xiaomi δεν κάνει, τσάμπα θα την βάλεις. 

Σε τόσο μεγάλη απόσταση δεν θα βλέπεις τίποτα. 

Θα κάνεις zoom την εικόνα και θα πιξελιαζει 

Θέλεις για μένα τουλάχιστον με 5 mp φακό και με καλό  zoom. 

Μία ανάλογη με 2 mp φακό που έβαλα στον τρίτο όροφο που είμαι για να βλέπω το πάρκινγκ την πέταξα. 

Τώρα έχω μία ptz 2mp με 10χ ζουμ και πάλι ψάχνομαι να την αλλάξω 

Δημοσ.

Μεσα στο σπιτι σιγουρα θα μπορω να κανω την δουλεια μου με μια xiaomi τωρα το μονο που μένει ειναι να βρω μια καλη για εξω. Δεν ξερω, ισως να καταληξω στην blink που εβαλε ο φιλος πιο πανω η σε καποια αλλη ίδιας ποιότητας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τίποτα λιγότερο από hikvision. Αλλά από τον 4ο να βλέπεις στον δρόμο μην περιμένεις και πολλά. 1ον απαγορεύεται 2ον δεν θα διακρίνεις τίποτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα πας ή σε hikvision ή σε TVT ή και σε xiaomi για πιο light καταστασεις (γιατι οχι..). Τώρα οσο για τα καλωδια που λες, εαν θες να εχει καταγραφικο και ιστορίες, αναγκαστικά θα τρυπήσεις, πως αλλιως θα γινει η δουλεια. Για ρευμα ειπες θα το βαλεις σε μπριζα στο μπαλκονι, με τα νερά αν βρέξει τι θα γινει ?

Οπως ειπε και ο πανος, απο τον 4ο στο δρομο δε θα διακρινεις και πολλα οντως. Θα εχεις ομως μια γενικη εικονα του τι συμβαινει. Πινακιδες κλπ δε θα φαινονται λογο υψους και το βραδυ λογο υπερυθρων γινεται ανακλαση επανω στο γυαλιστικο της πινακιδας και δεν φαινεται τιποτα. Υπαρχουν ειδικες καμερες για πινακιδες αυτοκινητων , αλλα κοστιζουν μια περιουσια και ειναι και παρανομες (επισης πρεπει να μπουνε σε συγκεκριμενο υψος για να βλεπουν κλπ κλπ).

Δημοσ.

Η αποσταση απο τον 4ο δεν ειναι πανω απο 25 μετρα. Τωρα οσον αφορα την παρανομία το ξερω οπως ανεφερα και πιο πανω απλα θελω με αυτον τον τροπο να εχω ενα τυπικο ελεγχο του οχηματος γιατι σαν οικοδομη και ένοικοι ειμαστε Μπαγκλαντές. Ενω ειναι ιδιωτικός χωρος στάθμευσης ειδικα με την καραντίνα ερχοντουσαν παιδια παιζανε μπαλα και ειχε ακουστεί οτι πετουσαν πετρες κλπ και δεν θελω ενω δεν ενοχλώ να με ενοχλουν. Δεν θελω να βλεπω πινακιδες και λεπτομέρειες. Θελω να βλεπω την παπαρια του καθενός για να του πω ξερεις κατι κοφτο. Τα προηγουμενα χρονια ειχαμε τον διπλανό βλακα απο αλλη οικοδομη να φερνει φαγητο στο δικο μας παρκινγκ και να γεμιζουμε γατες, με αποτέλεσμα συνεχεια να τις βλεπω στην οροφη του οχηματος. Τωρα οσον αφορά καταγραφικο σιγουρα δεν θελω να βαλω. Θελω να κανω κατι εξισου καλο και πρόχειρο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Θελω να κανω κατι εξισου καλο και πρόχειρο.

Οταν λες εξίσου καλό και πρόχειρο, τι εννοείς;;; Είναι 3 λέξεις που δύσκολα πάνε μαζί: αν είναι πρόχειρο και γρήγορο δεν θα είναι καλό, αν είναι καλό δεν θα είναι και τόσο πρόχειρο :)

Αν θες γρήγορο και καλό τότε πληρώνεις αρκετά  💰  οπότε πάλι δεν είναι πρόχειρο :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...