Προς το περιεχόμενο
Συνδεθείτε  
adrfinance

Μολάσσες (υγρό) σε καπνό ναργιλέ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς τι κάνουν και γιατί χρειάζονται να τα αναμείξεις με τον καπνό και να τα αφήσεις για 3 μέρες πριν κάνεις ναργιλέ? Ρώτησα στο μαγαζί αλλά κάτι αρλούμπες μου λέγανε και δεν κατάλαβα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ξέρω ότι στα ελληνικά το λέμε μελάσα και είναι γλυκαντικό σιρόπι στο οποίο έπεσε μέσα η Κρουέλα Ντεβίλ. 

Στον καπνό λογικά το βάζεις για γλυκιά γεύση και περιμένεις να ξεραθεί κάπως πριν τον καπνίσεις (;) 

  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
5 ώρες πριν, adrfinance είπε

Ξέρει κανείς τι κάνουν και γιατί χρειάζονται να τα αναμείξεις με τον καπνό και να τα αφήσεις για 3 μέρες πριν κάνεις ναργιλέ? Ρώτησα στο μαγαζί αλλά κάτι αρλούμπες μου λέγανε και δεν κατάλαβα.

Για να τραβήξουν καλά τα φύλλα το υγρό

αν κοιτάς vulkana, είναι ότι πιο μάπα έχω καπνισει

  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
Συνδεθείτε  
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.