teo lilio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 καλησπερα παιδια σε δεκα μερες περιπου μου εχει τραβηξει μια φορα 10 ευρω και αλλη μια 12 ευρω η κοσμοτε χωρις να βαλω καρτα απο τον λογαριασμο μου στην πειραως...δευτερα θα παω τραπεζα να δω τι συμβαινει,εχει συμβει κατι παρομοιο σε κανεναν??
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 μήπως έχεις ενεργοποιησει την αυτόματη ανανέωση ;
Diyan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, συνέβη και σε εμένα το ίδιο ενώ δεν έχω καν cosmote. Μίλησα με τη τράπεζα (Eurobank) να ακυρώσουν τη κάρτα. Και θα πάω τη Δευτέρα να δω τι έχει γίνει. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από Diyan
teo lilio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε μήπως έχεις ενεργοποιησει την αυτόματη ανανέωση ; οχι οχι με τιποτα παντα το ελεγχα αυτο 2 λεπτά πριν, Diyan είπε Καλησπέρα, συνέβη και σε εμένα το ίδιο ενώ δεν έχω καν cosmote. Μίλησα με τη τράπεζα (Eurobank) να ακυρώσουν τη κάρτα. Και θα πάω τη Δευτέρα να δω τι έχει γίνει. πηρα τηλεφωνο την κοσμοτε και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της τραπεζας και οχι δικο τους,,,οποτε δευτερα θα παω να δω τι γινεται....
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, teo lilio είπε οχι οχι με τιποτα παντα το ελεγχα αυτο πηρα τηλεφωνο την κοσμοτε και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της τραπεζας και οχι δικο τους,,,οποτε δευτερα θα παω να δω τι γινεται.... Δεν χρειάζεται να πας τράπεζα περνεις τηλέφωνο και το λύνεις 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, teo lilio είπε 8 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε μήπως έχεις ενεργοποιησει την αυτόματη ανανέωση ; οχι οχι με τιποτα παντα το ελεγχα αυτο Στην mobile εφαρμογή της cosmote η αυτόματη ανανέωση είναι απλώς μια επιλογή πιο πάνω από τη χειροκίνητη, πολλοί έχουν πατήσει κατά λάθος στην αυτόματη ανανέωση χωρίς να το καταλάβουν. 8 ώρες πριν, teo lilio είπε πηρα τηλεφωνο την κοσμοτε και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της τραπεζας και οχι δικο τους,,,οποτε δευτερα θα παω να δω τι γινεται.... Το σύνηθες στις αυτόματες ανανεώσεις και στις πάγιες εντολές είναι η cosmote να τραβάει από μόνη της τα χρήματα από την τράπεζα, συνεπώς κάθε άλλο παρά θέμα της τράπεζας είναι. 1
teo lilio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Στην mobile εφαρμογή της cosmote η αυτόματη ανανέωση είναι απλώς μια επιλογή πιο πάνω από τη χειροκίνητη, πολλοί έχουν πατήσει κατά λάθος στην αυτόματη ανανέωση χωρίς να το καταλάβουν. Το σύνηθες στις αυτόματες ανανεώσεις και στις πάγιες εντολές είναι η cosmote να τραβάει από μόνη της τα χρήματα από την τράπεζα, συνεπώς κάθε άλλο παρά θέμα της τράπεζας είναι. ναι ενταξει αλλα εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν εχω επιλεξει την αυτοματη ανανεωση... 12 ώρες πριν, Inuyasha είπε Δεν χρειάζεται να πας τράπεζα περνεις τηλέφωνο και το λύνεις αν μπορει να λυθει και τηλεφωνικος ακομα καλυτερα...
Diyan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Όχι παιδιά όντως κάτι παίζει γιατί εγώ δεν έχω καν Cosmote και η κάρτα είχε μπλοκάρει, με πήραν απ' τη τράπεζα από μόνοι τους να ρωτήσουν αν εγώ είχα κάνει τις συναλλαγές.
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε πρόβλημα και θεωρείτε ότι είναι της cosmote, με την cosmote επικοινωνήσατε; Εάν θέλει να το κάνει κάποιος, να στείλει mail στο [email protected] (και μόνο σε αυτό το mail). Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από l337
teo lilio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 41 λεπτά πριν, l337 είπε Όσοι έχετε πρόβλημα και θεωρείτε ότι είναι της cosmote, με την cosmote επικοινωνήσατε; Εάν θέλει να το κάνει κάποιος, να στείλει mail στο [email protected] (και μόνο σε αυτό το mail). εγω πηρα τηλεφωνο την κοσμοτε και με ρωταει σε ποιον αριθμο μπηκαν τα λεφτα ,,την λεω που να ξερω εγω που μπηκαν,, σε εμενα παντως δεν μπηκαν ,,και λεει τοτε ειναι θεμα τραπεζας εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι...
l337 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, teo lilio είπε εγω πηρα τηλεφωνο την κοσμοτε και με ρωταει σε ποιον αριθμο μπηκαν τα λεφτα ,,την λεω που να ξερω εγω που μπηκαν,, σε εμενα παντως δεν μπηκαν ,,και λεει τοτε ειναι θεμα τραπεζας εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι... Δεν θα βγάλεις άκρη με το front office. Αν θέλεις να το δούνε στείλε στο mail που έγραψα παραπάνω και προσπάθησε να είσαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται, δίνοντας επ'ίσης το οποιοδήποτε στοιχείο χρειάζεται.
teo lilio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, l337 είπε Δεν θα βγάλεις άκρη με το front office. Αν θέλεις να το δούνε στείλε στο mail που έγραψα παραπάνω και προσπάθησε να είσαι όσο πιο αναλυτικός γίνεται, δίνοντας επ'ίσης το οποιοδήποτε στοιχείο χρειάζεται. θα στειλω τωρα αν ειναι ενα mail ,,και δευτερα θα μιλησω και με την τραπεζα και θα σας ενημερωσω..
user2163 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζεις την συναλλαγή και είσαι σίγουρος ότι δεν έβαλες πάγια εντολή (αυτό θα έλεγα και εγώ ότι μάλλον έχεις κάνει αλλά το αρνείσαι κατηγορηματικά) θα πρέπει να ακολουθήσεις κανονικά τη διαδικασία αμφισβήτης-επανέκδοσης. Επίσης σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάς με την cosmote αλλά μόνο με την τράπεζα σου. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από user2163 1
teo lilio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Ειμαι 100% γιατι παντα το ελεγχα αυτο και επειδη η παγια εντολη ειναι στανταρ μερα το εψαξα λιγο και δεν συμπίπτουν οι ημερομηνιες..
Lanike71 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Νομίζω ότι η αυτόματη ανανέωση δεν τραβά χρήματα από λογαριασμό. Απλά όταν δει ότι μπήκε κάρτα στο κινητό και δεν έχεις πακέτο, το ενεργοποιεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα