MARIOSNURSE Δημοσ. Τρίτη στις 04:49 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:49 μμ 2 ώρες πριν, purif είπε Με βάση το μήνυμά σου, είπα να το δοκιμάσω δίνοντας στο chat gpt γραφήματα, καταναλώσεις και μοντέλο αντλίας (daikin). Μου έστειλε ένα κατεβατό με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και τις οποίες θα δοκιμάσω. Χθες έκαψα καμιά 30αριά kW για ψύξη με 4 fan coils (έξοδος νερών 18οC, λειτουργία 24/7), οι οποίες μου φαίνονται αρκετές. 30;; Τόσο καίω στο εξοχικό, που είναι διώροφο, αμόνωτο, με 4 σπλιτ (Hitachi 30 ετών, Panasonic 24 ετών, Pitsos (μάπα) και ένα Toyotomi) σε λειτουργία στους 25ο...
purif Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:56 μμ 2 minutes ago, MARIOSNURSE said: 30;; Τόσο καίω στο εξοχικό, που είναι διώροφο, αμόνωτο, με 4 σπλιτ (Hitachi 30 ετών, Panasonic 24 ετών, Pitsos (μάπα) και ένα Toyotomi) σε λειτουργία στους 25ο... 3 όροφοι, χωρίς τέντες, με αρκετές επιφάνειες/τοίχους σε μαύρο και σκούρο γκρι χρώμα, νοτιανατολικός προσανατολισμός και χτυπάει ο ήλιος αλύπητα από την ανατολή μέχρι και λίγο πριν τη δύση. It is what it is 🫤 1
MARIOSNURSE Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:21 μμ 24 λεπτά πριν, purif είπε 3 όροφοι, χωρίς τέντες, με αρκετές επιφάνειες/τοίχους σε μαύρο και σκούρο γκρι χρώμα, νοτιανατολικός προσανατολισμός και χτυπάει ο ήλιος αλύπητα από την ανατολή μέχρι και λίγο πριν τη δύση. It is what it is 🫤 Και εμένα ακάλυπτο παντού
Tsino Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:01 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, purif said: 3 όροφοι, χωρίς τέντες, με αρκετές επιφάνειες/τοίχους σε μαύρο και σκούρο γκρι χρώμα, νοτιανατολικός προσανατολισμός και χτυπάει ο ήλιος αλύπητα από την ανατολή μέχρι και λίγο πριν τη δύση. It is what it is 🫤 Σε νιώθω αδερφέ !! Ίδια φάση ! 😏 Επεξ/σία Τρίτη στις 07:02 μμ από Tsino 1
hero_nikolas Δημοσ. Τρίτη στις 07:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:09 μμ 5 λεπτά πριν, Tsino είπε Σε νιώθω αδερφέ !! Ίδια φάση ! 😏 Oτι πληρωνετε το καλοκαιρι σε ρευμα το εχετε κερδος τον χειμωνα που ο ηλιος βοηθαει στην θερμανση . Για αυτο τον λογο οσοι εχουν ψυξη και θερμανση να βλεπουν την καταναλωση το δωδεκαμηνο. Εμενα το σπιτι βλεπει βορια οποτε τον χειμωνα καιω περισσοτερο αλλα το καλοκαιρι εχω δροσουλα . 1
mechpanos Δημοσ. Τρίτη στις 07:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:28 μμ Μόνο που το καλοκαίρι ο ήλιος επιβαρύνει πολύ περισσότερο, από ότι οφελεί στην θέρμανση, καθότι είναι πολύ περισσότερες ώρες σε τροχιά "βρασμού" της κατοικίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα