Vidrinio Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 μμ Φέτος δεν την δοκίμασα ακόμη αλλά πέρυσι κανονικά δούλευε
pavloa Δημοσ. Παρασκευή στις 09:00 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:00 πμ 9 ώρες πριν, Vidrinio είπε Φέτος δεν την δοκίμασα ακόμη αλλά πέρυσι κανονικά δούλευε Σε εμένα πάντως δεν δουλεύει σωστά. Εχω κλείσει την αντιστάθμιση, εχω κατεβάσει λίγο τα νερά και την δουλεύω μέσω της επιθυμητής θερμοκρασίας χώρου από το χειριστήριο. Περιμένω και τον τεχνικό να έρθει την άλλη βδομάδα να δω τι θα μου πει.
Vidrinio Δημοσ. Παρασκευή στις 11:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:39 πμ Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι στους 20 βαθμούς λογικά να μην σε ζεσταίνει τα νερά αρκετά και να νομίζεις ότι δεν δουλεύει η αντλία αυτός είναι ο σκοπός της αντιστάθμισης ,όσο πέφτει η θερμοκρασία να ανεβαίνει η θερμοκρασία από τα νερά και να ζεσταίνονται τα σώματα ενώ ο άλλος τρόπος είναι όπως δούλευαν οι λέβητες ορίζεις την θερμοκρασία νερών ας πούμε στους 50 βαθμούς και δουλεύεις η αντλία μέχρι να πιάσει τους 50 βαθμούς και την κρατάει σταθερή μέχρι να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου ας πούμε τους 22,στους 22,5 θα σταματήσει και μόλις πέσει στους 21,5 θα ξανά ξεκινήσει για αυτο μάλλον έχεις την εντύπωση ότι δεν δουλεύει
tilaverboy Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:46 μμ Λοιπόν το πρόγραμμα αλλάζω σύστημα θέρμανσης πήρε παράταση για Απρίλιο του 2026. Καλή υπομονή. 1
greg4 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:19 μμ Που το είδες αυτο? Και τι εννοείς παράταση ακριβως;
tilaverboy Δημοσ. Παρασκευή στις 02:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:39 μμ 19 λεπτά πριν, greg4 είπε Που το είδες αυτο? Και τι εννοείς παράταση ακριβως; Στο τηλέφωνο του υπουργείου από το πρόγραμμα αλλάζω σύστημα θέρμανσης.
hero_nikolas Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:54 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Στο τηλέφωνο του υπουργείου από το πρόγραμμα αλλάζω σύστημα θέρμανσης. Η ημερομηνία "Απρίλιος 2026" αναφέρεται στην παράταση της προθεσμίας για την εξαργύρωση επιταγών ή την ολοκλήρωση έργων σε διάφορα κυβερνητικά επιδοτούμενα προγράμματα, όπως το πρόγραμμα «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα» και το «Εξοικονομώ 2023» και «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους». Η προθεσμία αυτή είναι η 30η Απριλίου 2026 για τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα. Λεπτομέρειες για τα προγράμματα: Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα:Επιτρέπει την αντικατάσταση παλιών θερμοσιφώνων με νέους ηλιακούς ή συστήματα αντλίας θερμότητας, με την ημερομηνία εξαργύρωσης των επιταγών να έχει παραταθεί έως την 30η Απριλίου 2026, αναφέρει το Gov.gr. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:55 μμ από hero_nikolas
chek2fire Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Λοιπόν το πρόγραμμα αλλάζω σύστημα θέρμανσης πήρε παράταση για Απρίλιο του 2026. Καλή υπομονή. ο ορισμος των αχρηστων
ALXIOA Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ (επεξεργασμένο) Την αναψε κανεις παιδια..? Εδω βόρεια Ελλαδα εβγαλε κρυο...Παγωσαμε...! Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:32 μμ από ALXIOA
pavloa Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:29 μμ 7 ώρες πριν, Vidrinio είπε Αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι στους 20 βαθμούς λογικά να μην σε ζεσταίνει τα νερά αρκετά και να νομίζεις ότι δεν δουλεύει η αντλία αυτός είναι ο σκοπός της αντιστάθμισης ,όσο πέφτει η θερμοκρασία να ανεβαίνει η θερμοκρασία από τα νερά και να ζεσταίνονται τα σώματα ενώ ο άλλος τρόπος είναι όπως δούλευαν οι λέβητες ορίζεις την θερμοκρασία νερών ας πούμε στους 50 βαθμούς και δουλεύεις η αντλία μέχρι να πιάσει τους 50 βαθμούς και την κρατάει σταθερή μέχρι να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία χώρου ας πούμε τους 22,στους 22,5 θα σταματήσει και μόλις πέσει στους 21,5 θα ξανά ξεκινήσει για αυτο μάλλον έχεις την εντύπωση ότι δεν δουλεύει Την δοκίμασα οταν έξω είχε 12-13 βαθμούς.. όσες προσπάθειες έκανα δεν δουλεύει η αντιστάθμιση.. 2 μέρες και δε δούλευε.. το μονο που ήταν on αυτές τις δύο μέρες ήταν στην φωτο το υπογραμμησμεμο τα υπόλοιπα ήταν στο off. Περιμένω τον τεχνικό μήπως υπάρχει κάποια λύση. Προς το παρόν έχω κατεβάσει τα νερά στους 40 βαθμούς και την δουλεύω όπως τους λέβητες.
pavloa Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω. Σήμερα μετα τις 00:00 εξωτερική 9-10, εσωτερική 23 και ζητάω 25 Το 25 το βάζω επειδή ο θερμοστάτης μπήκε στον διάδρομο που εκεί έχουμε 1 βαθμό παραπάνω από το υπόλοιπο σπίτι. Το πρωι έφτασε 14-15 εξωτερική. Τώρα εξωτερική 9 βαθμούς. Νερά στους 45 βαθμούς. Κάνει σταρτ στοπ. Από βράδυ μετά τις 00:00 μέχρι τώρα στις 21:00 εχει καψει 9kwh. Ειναι φυσιολογικό? Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:59 μμ από pavloa
Vidrinio Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:16 μμ 1 ώρα πριν, pavloa είπε Την δοκίμασα οταν έξω είχε 12-13 βαθμούς.. όσες προσπάθειες έκανα δεν δουλεύει η αντιστάθμιση.. 2 μέρες και δε δούλευε.. το μονο που ήταν on αυτές τις δύο μέρες ήταν στην φωτο το υπογραμμησμεμο τα υπόλοιπα ήταν στο off. Περιμένω τον τεχνικό μήπως υπάρχει κάποια λύση. Προς το παρόν έχω κατεβάσει τα νερά στους 40 βαθμούς και την δουλεύω όπως τους λέβητες. Εγώ την άναψα σήμερα και δούλεψε κανονικά,κανονικά πρέπει και ο συμπιεστής και ο ανεμιστήρας να είναι και η κατάσταση λειτουργίας να είναι θέρμανση ,στην λειτουργία στην κατάσταση το έχεις θέρμανση ή ΖΝΧ και θέρμανση;
pavloa Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:20 μμ 2 λεπτά πριν, Vidrinio είπε Εγώ την άναψα σήμερα και δούλεψε κανονικά,κανονικά πρέπει και ο συμπιεστής και ο ανεμιστήρας να είναι και η κατάσταση λειτουργίας να είναι θέρμανση ,στην λειτουργία στην κατάσταση το έχεις θέρμανση ή ΖΝΧ και θέρμανση; Για αυτό λέω οτι δεν δουλεύει η αντιστάθμιση. Ακόμη και στο 27 ανέβασα την θερμοκρασία μπας και συγκινηθεί λειτουργήσει αλλά τίποτα. Μόνο θέρμανση το εχω... την άλλη βδομάδα θα έρθει ο τεχνικός να συνδέση την αντλία με το μποιλερ και τότε θα το γυρίσουμε ζνχ και θέρμανση.
Vidrinio Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ 33 λεπτά πριν, pavloa είπε Για αυτό λέω οτι δεν δουλεύει η αντιστάθμιση. Ακόμη και στο 27 ανέβασα την θερμοκρασία μπας και συγκινηθεί λειτουργήσει αλλά τίποτα. Μόνο θέρμανση το εχω... την άλλη βδομάδα θα έρθει ο τεχνικός να συνδέση την αντλία με το μποιλερ και τότε θα το γυρίσουμε ζνχ και θέρμανση. Κάτι γίνεται με την ρύθμιση εγώ από τη 1 που την άναψα μέχρι στις 9 έκαψα 5kw με εξωτερική θερμοκρασία 10 βαθμούς
pavloa Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 μμ 1 λεπτό πριν, Vidrinio είπε Κάτι γίνεται με την ρύθμιση εγώ από τη 1 που την άναψα μέχρι στις 9 έκαψα 5kw με εξωτερική θερμοκρασία 10 βαθμούς Μήπως φταίει που κάνει σταρτ στοπ η δικιά μου και έχει κάψει τόσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα