Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα ήρθε η ώρα να αλλάξω ελαστικά σε civic Type R Fn2 του 2009 διαστάσεων 225/40/18 

ειμαι ανάμεσα σε Michelin pilot sport ή pirelli pzero - τώρα το αμάξι φοράει eagle της Goodyear και θέλω κάτι διαφορετικό - η Honda έβαζε Bridgestone potenza αν θυμάμαι καλά 

οποιαδηποτε πρόταση ή σχόλιο ευπρόσδεκτο ευχαριστώ για το χρόνο σας 

Επεξ/σία από HeianJapan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με τα Pilot Sport 4 205/40/17 σε Ibiza Cupra δεύτερο στάδιο (~210HP) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάρα πολύ υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και πολύ προοδευτικά στο όριο, με καλή προειδοποίηση πριν την ολίσθηση (εκεί παίζει ρόλο και ότι έχω μειώσει την υποβοήθηση του τιμονιού μέσω VCDS ). Πολύ καλά στη βροχή και σε πρόσφυση στα λίγα και σε απορροή νερών για την αποφυγή πλαναρίσματος. Στα 16.000 χιλιόμετρα έγινε και η αλλαγή μπρος-πίσω, τα πίσω είναι σχεδόν σαν καινούργια και θα βγάλουν τουλάχιστον άλλα τόσα.

Επεξ/σία από ferongr
Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις νομίζω πως ανάμεσα στα δυο όποιο και αν επιλέξω ευχαριστημένος θα μείνω - ξέρετε κάποιον αξιόπιστο σε περιοχή δυτικών Προαστείων  να μου προτείνετε;

Δημοσ.

Λαστιχα ειναι, μπες στο σκρουτζ και δες ποιος ειναι κοντα και τα πουλαει φτηνοτερα με εγκατασταση (εννοειται κοιτας να σου βαλει νεα και οχι κανα 6μηνο πισω).

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ferongr είπε

Εγώ με τα Pilot Sport 4 205/40/17 σε Ibiza Cupra δεύτερο στάδιο (~210HP) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάρα πολύ υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και πολύ προοδευτικά στο όριο, με καλή προειδοποίηση πριν την ολίσθηση (εκεί παίζει ρόλο και ότι έχω μειώσει την υποβοήθηση του τιμονιού μέσω VCDS ). Πολύ καλά στη βροχή και σε πρόσφυση στα λίγα και σε απορροή νερών για την αποφυγή πλαναρίσματος. Στα 16.000 χιλιόμετρα έγινε και η αλλαγή μπρος-πίσω, τα πίσω είναι σχεδόν σαν καινούργια και θα βγάλουν τουλάχιστον άλλα τόσα.

Είστε για τα πανηγύρια που βάζετε τα μπρος πίσω. Ποσό τσιφουτιδες είστε. 

Δημοσ.
4 minutes ago, mp123 said:

Εν τω μεταξύ μιλάμε για κάτι που προτείνουν οι κατασκευαστές στα manual για ομοιόμορφη φθορά αλλά ΟΚ. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Είναι θέμα ορθολογικης χρήσης, τι τσιγκουνιά και μ@λ@κιες; 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HeianJapan είπε

Παιδιά καλησπέρα ήρθε η ώρα να αλλάξω ελαστικά σε civic Type R Fn2 του 2009 διαστάσεων 225/40/18 

ειμαι ανάμεσα σε Michelin pilot sport ή pirelli pzero - τώρα το αμάξι φοράει eagle της Goodyear και θέλω κάτι διαφορετικό - η Honda έβαζε Bridgestone potenza αν θυμάμαι καλά 

οποιαδηποτε πρόταση ή σχόλιο ευπρόσδεκτο ευχαριστώ για το χρόνο σας 

εγώ πρόσφατα έβαλα στο ένα αυτοκίνητο pilot sport 4 (στο οποίο παλιότερα είχα 3 και 2) και το άλλο pzero και είμαι ικανοποιημένος και από τα δύο, γενικά όμως διαχρονικά προτιμώ τα michelin ,αλλά εκεί μπαίνει και το προσωπικό γούστο

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εν τω μεταξύ μιλάμε για κάτι που προτείνουν οι κατασκευαστές στα manual για ομοιόμορφη φθορά αλλά ΟΚ. 

Οκ. Ποσό έχει το ιμπιζα κι το κουπρα ; Μαζί με τα προγράμματα που λέει ο φίλος Εγω το κόβω πάνω από 20κ τουλάχιστον. Φυσικα 210 άλογα θα πίνει. Τωρα αν λυπάτε κάθε δυο χρόνια να βάζει καινούργια λάστιχα ( λογικά κάπου στα 700 800  αν έχει 18αρες ) τι να πω.  Άστο καλύτερα και παρε κανενα ιμπιζα απλό. Εγω τα αλλάζω κάθε δυο χρόνια. Κάνω περίπου τα 7000 τον χρόνο.λαστιχα είναι το μόνο που σε κρατάει στην άσφαλτο. Ειδικα με 210 άλογα που σίγουρα θα το πιέσεις ( για αυτό το πήρες άλλωστε ). Αντε και βάζεις τα μπρος πίσω πάλι αλλάζει η πρόσφυση.

Για αυτό μην κάνετε μπρος πίσω δεξιά αριστερά και άλλες π@π@ριες που κάνανε πριν 30 χρόνια.

8 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Είναι θέμα ορθολογικης χρήσης, τι τσιγκουνιά και μ@λ@κιες; 

Καθαρά τσιγκουνιά είναι.τελος. 
Ολα τα αλλά είναι να είχαμε να λέγαμε.

Δημοσ.
13 minutes ago, mp123 said:

Οκ. Ποσό έχει το ιμπιζα κι το κουπρα ; Μαζί με τα προγράμματα που λέει ο φίλος Εγω το κόβω πάνω από 20κ τουλάχιστον. Φυσικα 210 άλογα θα πίνει. Τωρα αν λυπάτε κάθε δυο χρόνια να βάζει καινούργια λάστιχα ( λογικά κάπου στα 700 800  αν έχει 18αρες ) τι να πω.  Άστο καλύτερα και παρε κανενα ιμπιζα απλό. Εγω τα αλλάζω κάθε δυο χρόνια. Κάνω περίπου τα 7000 τον χρόνο.λαστιχα είναι το μόνο που σε κρατάει στην άσφαλτο. Ειδικα με 210 άλογα που σίγουρα θα το πιέσεις ( για αυτό το πήρες άλλωστε ). Αντε και βάζεις τα μπρος πίσω πάλι αλλάζει η πρόσφυση.

Για αυτό μην κάνετε μπρος πίσω δεξιά αριστερά και άλλες π@π@ριες που κάνανε πριν 30 χρόνια.

Καθαρά τσιγκουνιά είναι.τελος. 
Ολα τα αλλά είναι να είχαμε να λέγαμε.

Εγώ αλλάζω κάθε 5000 χιλιόμετρα. 

Οτιδήποτε άλλο είναι ξεκάθαρα τσιγκουνιά και καλό θα ήταν να μην έχετε αμάξι όσοι δεν το κάνετε. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, NickTG είπε

Οτιδήποτε άλλο είναι ξεκάθαρα τσιγκουνιά και καλό θα ήταν να μην έχετε αμάξι όσοι δεν το κάνετε. 

Εγω δεν κανω δευτερο ταξιδι με τα ιδια ελαστικα.Για να μην πω οτι δεν τα πλενω καν.Μονο καινουργια.

Δημοσ.
Στις 18/7/2020 στις 11:34 ΜΜ, mp123 είπε

( λογικά κάπου στα 700 800  αν έχει 18αρες ) τι να πω.   

400-450€ κάνουν τα 225/40/18

Στις 18/7/2020 στις 11:47 ΜΜ, NickTG είπε

άμα τα κάνεις κομμάτια μπορείς να αλλάξεις και σε 3, αυτό που περιγράφεις δεν αφορά ορθολογική χρήση 

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, logistoulis said:

400-450€ κάνουν τα 225/40/18

άμα τα κάνεις κομμάτια μπορείς να αλλάξεις και σε 3, αυτό που περιγράφεις δεν αφορά ορθολογική χρήση 

Καλά ναι, αλλά ήταν χιουμοριστικο το μήνυμα! :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, NickTG είπε

Καλά ναι, αλλά ήταν χιουμοριστικο το μήνυμα! :P

εγω πάντως έχω υπάρξει ηλίθιος, έχω κυκλοφορήσει και με τα 4 φλατ (λόγω 4κινησης )  και όταν άρχισαν οι βροχές έπαιζα υδρολίσθιση 

και τώρα πριν τα αλλάξω δεν είχα τόσο φθορά όσο ότι είχαν παλιώσει (πέρασαν τη 5ετια) 

τώρα είμαι άρχοντας έχω παντού φρέσκα, μάλιστα λέω να πάω να βρω και φρέσκια ρεζέρβα αυτή που είναι σαν ρόδα ποδηλάτου και είναι για να πηγαίνεις μέχρι 80 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...