Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Pixel της αγγελίας φαίνεται καλό, αλλά θα προτιμούσα να μπορώ να το ελέγξω (μένω Αθήνα). Γενικά τις αγγελίες τις διαβάζω συχνά στην βαρεμάρα άρα αν πέσει κάτι καλό θα το τσιμπήσω :P

To 4a φαίνεται μπομπάτο, ελπίζω να είναι κοντά στα 3 κατοστάρικα για να το τσιμπήσω, απο σπεκς φαίνεται ωραίο, μακάρι να πέσει και η τιμή λόγω του Nord

Το XZ2 Compact φαίνεται πραγματικά φωτιά και είναι αρκετά πιο μικρό/βολικό απο το ιδανικό μου. Απλώς προσεύχομαι να καταφέρω να το βρω κάπου!

Τσέκαρα και το 5Τ αλλά δυστυχώς μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με το δικό μου, η μόνη τους διαφορά είναι μισό εκατοστό στο ύψος.

Γενικά όμως σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις! Ελπίζω να ακούσω και για άλλα ενδιαφέροντα κινητά 

Επεξ/σία από Chrisgs
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostis76 είπε

Δεν ξερω αν εννοειτε αυτο το SE, ομως θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη, η τιμη του στο ιστορικο εχει πεσει ως 248 ευρω πριν μερικους μηνες, οποτε  αν σε ενδιαφέρει, περιμενεις να πεσει ξανα (περαιτερω)...

https://www.skroutz.gr/s/18199305/Xiaomi-Mi-9-SE-128GB-Piano-Black.html

Το έχω εδώ και μερικούς μήνες το κινητό. Το αγόρασα κυρίως γιατί είναι από τα λίγα πλέον κινητά με αρκετά μικρή οθόνη ώστε να κουμαντάρεται με ένα χέρι. Άμα κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μήνυμα να του λύσω όποια τυχών απορία έχει.

Το iPhone SE ρε παιδιά είναι όντως μικρό σε διαστάσεις, αλλά έχει τεράστια bezels και ως αποτέλεσμα η οθόνη του είναι μικροσκοπική, όποιον έχω δει να το χρησιμοποιεί είναι στα 3 εκατοστά από την οθόνη για να μπορεί να διαβάζει τί εμφανίζει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Chrisgs είπε

Το Pixel της αγγελίας φαίνεται καλό, αλλά θα προτιμούσα να μπορώ να το ελέγξω (μένω Αθήνα). Γενικά τις αγγελίες τις διαβάζω συχνά στην βαρεμάρα άρα αν πέσει κάτι καλό θα το τσιμπήσω :P

To 4a φαίνεται μπομπάτο, ελπίζω να είναι κοντά στα 3 κατοστάρικα για να το τσιμπήσω, απο σπεκς φαίνεται ωραίο, μακάρι να πέσει και η τιμή λόγω του Nord

Το XZ2 Compact φαίνεται πραγματικά φωτιά και είναι αρκετά πιο μικρό/βολικό απο το ιδανικό μου. Απλώς προσεύχομαι να καταφέρω να το βρω κάπου!

Τσέκαρα και το 5Τ αλλά δυστυχώς μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με το δικό μου, η μόνη τους διαφορά είναι μισό εκατοστό στο ύψος.

Γενικά όμως σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις! Ελπίζω να ακούσω και για άλλα ενδιαφέροντα κινητά 

Και το OnePlus 3T ειναι πολυ καλο και στο μεγεθος που ψαχνεις (λιγο παλιο οκ αλλα android 9 παιρνει νομιζω), αν το πετυχεις τσεκαρε το!

Δημοσ.
Στις 23/7/2020 στις 12:33 ΠΜ, Chrisgs είπε

Καλησπέρα,

Ξέρω ότι θα ακουστώ σαν παλιομοδίτης αλλά οκ :P 

Έχω το Redmi Note 7 αλλά δεν με βολεύει. Σαν specs, κάμερα κτλ είναι ακριβώς ό,τι ζητάω, αλλά έχω ένα θέμα με το πόσο μεγάλο είναι το κινητό. Το ιδανικό σε μέγεθος ήταν το Redmi 4 pro που είχα. Έτσι λοιπόν ψάχνω κάποιο κινητό, ή ακόμα κάποια ιδέα για το πως να κινηθώ. Αν αξίζει να αγοράσω κάποιο καινούριο ή μεταχειρισμένο κινητό μικρού μεγέθους, ή αν αξίζει να περιμένω μπας και βγει τίποτα πιο μαζεμένο. Έχω βρει το Galaxy A41 το οποίο φαίνεται αρκετά promising, απλά θέλω να το ψάξω και λίγο καλύτερα. Ενδεικτικά το Mi A2 Lite  είναι σχετικά ΟΚ ως προς το μέγεθός του αλλά με χαλάει που έχει χαμηλότερα specs. Πιθανότατα γνωρίζω ότι αυτό που ζητάω είναι αρκετά δύσκολο γι'αυτό ψάχνω και ιδέες. Η φάση του να πάρω κάποια πιο παλιά ναυαρχίδα αξίζει σαν ιδέα; 

Το budget είναι μέχρι και 200 ευρώ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε -> Μέχρι 200€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό -> Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα -> Όχι, αρκεί να έχει νορμάλ κριτικές και να δίνει εγγύηση
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές -> Και τα 2
5) Μέγεθος οθόνης -> Το μέγεθος οθόνης είναι σχετικό, θα ήθελα οι διαστάσεις της συσκευής να είναι κοντά στις 141.3 x 69.6 x 8.9 mm
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών -> Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία -> Ναι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) -> Social Media Apps, και φωτογραφίες, να μπορεί να αλλάζει εφαρμογές χωρίς να σκαλώνει η συσκευή

Εκτός αυτών  θα ήθελα η ανάλυση οθόνης να ήταν τουλάχιστον full hd 

Ευχαριστώ πολύ! 

Το mia2 lite δεν αξίζει γιατί έχει χάλια κάμερες και με τις αναβαθμίσεις αρκετά προβλήματα. 

Αν βρεις κάνα μεταχειρισμένο mia3 πάρτο γιατί έχει και σούπερ κάμερες και σούπερ μπαταρία και γρήγορο και amoled 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, majnun είπε

Αν και είναι σπάνιο πουλί, προσπάθησε να βρεις κανένα Sony Xperia XZ2 Compact.

Τώρα και το 4a που προτείνει ο φίλος αναμένεται από πολύ κόσμο αλλά ήδη είμαστε 2.5 μήνες μετά τη μέρα που θεωρητικά θα το έδειχναν (12/05/2020) αλλά ακόμα πουθενά και μπορεί να πάει Οκτώβριο (ή να το φάει το μαύρο σκοτάδι)

Αν και έκανες ορθογραφικό λάθος, ταιριάζει γιατί το συγκεκριμένο "πουλί" είναι άπιαστο.😆

Μόνο σε μεταχειρισμένο αν το βρεί.

Δεν έχει όμως θύρα ακουστικών.Επίσης δεν γνωρίζω αν έχει IP68.

Αλλη κατηγορία τα Sony, stereo speakers, IP68, smooth UI σαν stock, Εχω το XZ1 20 μήνες και λειτουργεί σαν άδειο με 160 εφαρμογές και δεσμευμένα τα 40/64 GB εσωτερικής μνήμης.Επίσης καλή ποιότητα κατασκευής και ποιότητα οθόνης.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, majnun είπε

Τι λάθος έγραψα, δεν κατάλαβα!

Σίγουρα έχει IP68

Διάβασε το post σου.Δεν είναι χρειάζεται αντίληψη αλλά απλή ανάγνωση.Εκτός αν τρολλάρεις.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, majnun είπε

Μάλλον στερούμαι αντίληψης γιατί δεν καταλαβαίνω.

Εχεις γράφει πουλί αντί για πολύ στην 1η πρόταση. 😄

Εγώ πάντως δεν το σχολίασα με σκοπό να σε μειώσω, αλλά χιουμοριστικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Εχεις γράφει πουλί αντί για πολύ στην 1η πρόταση. 😄

Εγώ πάντως δεν το σχολίασα με σκοπό να σε μειώσω, αλλά χιουμοριστικά.

νομιζω πουλι ηθελε να γραψει ο φιλος.σπανιο πουλι.δυσκολο να το βρεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, majnun είπε

Δεν παρεξηγήθηκα αλλά είναι έκφραση: σπάνιο πουλί (όπως πχ. ένα παραδείσιο πουλί)

https://perierga.gr/2013/02/σπάνιο-πουλί-μιμείται-ήχους/

Σόρι για το οφτόπικ

Ε αφού δεν το έβαλες σε εισαγωγικά, λογικό να το αντιληφθώ ως ορθογραφικό λάθος...

Το link δεν εξηγεί κάτι, δεν χρειαζόταν καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...