Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Μη μου τυραννάτε τον @korakios παλιόπαιδα!

βγήκε σήμερα ο λογαριασμός (σκέτο χωρίς να αναφέρει έναντι ή εκκαθαριστικός) Νοεμβρίου. Έχω οκ τη παλιά τιμή κιλοβατώρας στα 0.096 και λείπουν οι κυβερνητικές εκπτώσεις. πω πρέπει να μην την παλεύουν κάστανο στα τμήματα μηχανογράφησης και τιμολόγησης.

dehneombrios.JPG

ΔΕΝ έχει ενδείξεις.

Άρα, είναι έναντι.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Moλις βγηκε ο πρωτος λογαριασμος απο δεη home online!!

Τελικο ποσο 38 ευρω!

Ολα καλα βλεπω!! :)

deh home.png

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Τελικο ποσο 38 ευρω!

Πού είναι η έκπτωση €30 που δίνουν στον 1ο λογαριασμό; Δεν έχει εκδοθεί ακόμη σε μένα. Να μην την περιμένω την έκπτωση στον 1ο;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Τελικο ποσο 38 ευρω!

deh home.png

Λειπει η έκπτωση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Decano είπε

Λειπει η έκπτωση 

Tα -30 ευρω λες?

Εαν ναι ειχε γινει στον προηγουμενο που ηταν μεικτος γ1 με home online! 

4 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Πού είναι η έκπτωση €30 που δίνουν στον 1ο λογαριασμό; Δεν έχει εκδοθεί ακόμη σε μένα. Να μην την περιμένω την έκπτωση στον 1ο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

Μη μου τυραννάτε τον @korakios παλιόπαιδα!

βγήκε σήμερα ο λογαριασμός (σκέτο χωρίς να αναφέρει έναντι ή εκκαθαριστικός) Νοεμβρίου. Έχω οκ τη παλιά τιμή κιλοβατώρας στα 0.096 και λείπουν οι κυβερνητικές εκπτώσεις. πω πρέπει να μην την παλεύουν κάστανο στα τμήματα μηχανογράφησης και τιμολόγησης.

Καλα ρε μλκ δεν εχεις νυχυερινο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Καλα ρε μλκ δεν εχεις νυχυερινο?

περιμένω το ΔΕΔΔΗΕ 2μήνες και πετάω τάπες στο βαρέλι μετά από καταγγελία σε ΡΑΕ σε εκκρεμότητα από 10Νοέμβρη και τηλέφωνα email στο υπουργείο ενέργειας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Τελικο ποσο 38 ευρω!

Καλα ουτε εσυ εχεις νυχτερινο?

Βαλτε νυχτερινο παλικαρια θα γλιτωσε απο ρυθμιζομενες αλλα κι απο την καταναλωση.

2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

περιμένω το ΔΕΔΔΗΕ 2μήνες και πετάω τάπες στο βαρέλι μετά από καταγγελία σε ΡΑΕ σε εκκρεμότητα από 10Νοέμβρη και τηλέφωνα email στο υπουργείο ενέργειας.

Η κλασικη δικαιολογια.....δεν εχουν μετρητες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Βαλτε νυχτερινο παλικαρια θα γλιτωσε απο ρυθμιζομενες αλλα κι απο την καταναλωση.

για νυχταρινο που κανουμε αιτηση ; ή στεκνουμε mail ; τις ρυθμιζομενες γιατι τις γλιτωνουμε ;

Δημοσ.

εχω δωσει καρτα για την παγια εντολη στο home online , εφτασε 17 δεκεμβριου και ο λογαριασμος ελειγε στις 15 και τα λεφτα δεν τα εχουν τραβηξει. Οταν δηλωσα την καρτα μου ειχε τραβηξει 1 ευρω οποτε δεν εχει γινει καπιο λαθος στα στοιχεια.Μιλησα με την δεη και μου ειπαν να μιλησω με την τραπεζα. με βλεπω να με κανουν μπαλακι και εκει να μη βγαζω ακρη και στυο τελος να με πετανε και απο το προγραμμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeG είπε

για νυχταρινο που κανουμε αιτηση ; ή στεκνουμε mail ; τις ρυθμιζομενες γιατι τις γλιτωνουμε ;

Αν δεν μπορεις η βαριεσαι να το ψαξεις μονος σου στα θεματα για να παρεις τις απαντησεις που θες θα σου βαλει τα link ο korakios να τα διαβασεις αν τα εχει ετοιμα(και μπορει και θελει φυσικα).

Δημοσ.

13/12 Απαντάνε στο αίτημα μου στο myRae πως θα ισχύσουν οι παλιές τιμές στο MyHomeOnline και την ιδια μερα λαμβανω κωδικούς e-bill

16/12 με πήραν τηλ που δεν μπορούσα να μιλήσω εκείνη τη στιγμή και τους ζήτησα να με πάρουν αύριο(17/12) , ακόμα τίποτα.

Μπαίνω e-bill βλέπω πως το myHomeOnline που ήταν επιλεγμένο υπό εξέταση , να μην υπάρχει πια και να έχουν σβηστεί όλες οι επιλογές.

Τι νομίζουν πως κάθε μέρα θα κοιτάμε το e-bill; Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάρω τηλ και όποιον πάρει ο χάρος...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Δεν εχω οχι.Γλυτωνεις αρκετα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αν δεν μπορεις η βαριεσαι να το ψαξεις μονος σου στα θεματα για να παρεις τις απαντησεις που θες θα σου βαλει τα link ο korakios να τα διαβασεις αν τα εχει ετοιμα(και μπορει και θελει φυσικα).

ναι η αληθεια ειναι πως δεν το εψαξα αλλα για τις ρυθμιζομενες δεν ξερω που να κοιταξω, για τον μετρητη βρηκα κατι. σορυ για το σπαμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...