Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, St3liosGr είπε

Πίστωση ΤΕΜ έχει και στο online-enter.

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο , για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

2 ώρες πριν, Crypton-R- είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Είμαι σε Γ1 Οικιακό με 0,11, υπάρχει λόγος να μπλέξω με online ή enter; Ευχαριστώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59002856

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μετά από την επιτυχή μετάβαση από Protergia στο My Home Online της ΔΕΗ, ήρθε σήμερα το πρώτο μήνυμα από την ΔΕΗ περί καταχώρησης των ενδείξεων του μετρητή, εντός προθεσμίας 6 ημερών. 

Όμως, αναγράφεται στο μήνυμα ότι η καταχώρηση να γίνει ή σε κατάστημα της ΔΕΗ ή στο τηλέφωνο 800.900.1000.

Εγώ θυμάμαι λάθος ότι μερικοί καταχωρούν στο E-Bill της ΔΕΗ, στο site ή στην εφαρμογή; Έψαξα και στα δύο και δεν βρήκα να υπάρχει τέτοια δυνατότητα. 

Βρήκα ότι γίνεται στο site του ΔΕΔΔΗΕ η καταχώρηση όμως, στο site του. 

Να καταχωρήσω εκεί λοιπόν ή θα γίνει μπέρδεμα και καλύτερα στο τηλέφωνο (σε κατάστημα δεν πάω); 

Update: Δοκίμασα στο site του ΔΕΔΔΗΕ να καταχωρήσω τις ενδείξεις και έβγαλε το μήνυμα: 

"Δεν είναι ακόμη δυνατή η καταχώρηση της ένδειξης του μετρητή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε πάλι κατά το χρονικό διάστημα από 29/03/2022 έως 04/04/2022" 

Επεξ/σία από topmar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Έχω κάνει αίτηση για my home online με όλα τα έγγραφα και μου αποστείλανε από ΔΕΗ όλα είναι οκ και ο ΔΕΔΔΗΕ θα ολοκληρώσει την εντολή σε δύο μέρες.Το θέμα είναι ότι δεν μου έχουν έρθει κωδικοί για το ebil ακόμα;Ξέρει κανείς γιατί;

Αύριο το αργότερο μεθαύριο το πρωί γύρω στις 8 έρχονται οι κωδικοί για την ενεργοποίηση του ebill

Μόλις εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός στη ΔΕΗ μετά από αίτηση econtract όσοι θυμούνται το περιστατικό μου στις αρχές Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη σβήσιμο όλων των επιλογών από ebill. Κράτησε μόνο την πάγια εντολή. 
Απο τότε είμαι συνέχεια με email σε ΔΕΗ με παράπονο και κοινοποίηση σε ΡΑΕ και ΣτΚ. Η απάντηση τους πλέον έχει γίνει καραμέλα ότι ναι δικαιούστε τον παλιό τιμοκατάλογο πριν τις 3/12 και θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες από πλευράς μας. 

Ο πρώτος λογαριασμός φυσικά εκδόθηκε σε Γ1. Στο ebill φυσικά καμία ενέργεια από πλευράς τους. Είναι ακομα στην επιλογή προγράμματος ΑΛΛΑ ο Γ1 θα πληρωθεί στην ημερομηνία λήξης του με πάγια εντολή. Ότι τους συμφέρει. 

Επισυναπτω το λογαριασμό. 
Τι απάντησε ο ΣτΚ

και την καραμελα απάντηση της ΔΕΗ  

https://ibb.co/5WGgfvv

600730140054_2022-01-03.pdf

ΑΠΑΝΤΗΣΗ.pdf complaint-template.doc

Επεξ/σία από ppmarkos
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Αύριο το αργότερο μεθαύριο το πρωί γύρω στις 8 έρχονται οι κωδικοί για την ενεργοποίηση του ebill

Μόλις εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός στη ΔΕΗ μετά από αίτηση econtract όσοι θυμούνται το περιστατικό μου στις αρχές Νοέμβρη και αρχές Δεκέμβρη σβήσιμο όλων των επιλογών από ebill. Κράτησε μόνο την πάγια εντολή. 
Απο τότε είμαι συνέχεια με email σε ΔΕΗ με παράπονο και κοινοποίηση σε ΡΑΕ και ΣτΚ. Η απάντηση τους πλέον έχει γίνει καραμέλα ότι ναι δικαιούστε τον παλιό τιμοκατάλογο πριν τις 3/12 και θα προβούμε σε όλες τις ενέργειες από πλευράς μας. 

Ο πρώτος λογαριασμός φυσικά εκδόθηκε σε Γ1. Στο ebill φυσικά καμία ενέργεια από πλευράς τους. Είναι ακομα στην επιλογή προγράμματος ΑΛΛΑ ο Γ1 θα πληρωθεί στην ημερομηνία λήξης του με πάγια εντολή. Ότι τους συμφέρει. 

600730140054_2022-01-03.pdf 955 kB · 1 download

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Καλη χρόνια να έχουμε όσο γίνεται περισσότερο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rose from hell είπε

εχει μπει και η επιδοτηση απο το κρατος

δηλ. απ το εμφανιζομενο ποσό αυτο των 162ε εχει ηδη αφαιρεθει η επιδοτηση??

Δημοσ.

Καλησπερα εδω και καποιες μερες εχω βαλει το my home enter,ηρθε και δεδδηε για ελεγχο ρολογιου και ειδα οτι μεσα στην YΔΕ αλλαξε το ρολοι στο ονομα μου,αρα εχει μπει,για να φτιαξω ebill πρεπει να μου ερθει ο πρωτος λογαριασμος?Επισης τωρα θα μου ερχεται καθε μηνα ο λογαριασμος η καθε δίμηνο

Δημοσ.

Επίσης να αναφερω 2 λογαριασμούς μου να μου πειτε την γνωμη σας αν σας φαίνονται οκ ή παιζει ναχει γίνει λάθος.

α) Εκκαθαριστικός έως 20/11, 1800 kwh, 260e, ρήτρα 160ε

β) Εκκαθαριστικος εως 20/12, 2500 kwh, 580e, ρητρα 360ε

Με προβληματιζει η ρητρα του β που ειναι υπερδιπλάσια.. Σκεφτομαι να τους ζητησω πως το υπολογισαν. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, rus είπε

δηλ. απ το εμφανιζομενο ποσό αυτο των 162ε εχει ηδη αφαιρεθει η επιδοτηση??

162 είναι η ρητρα αναπροσαρμογης

πίστωση τεμ  ειναι η κρατική επιδότηση

και οπως θα ελεγε και ο korakios  

0,03€/kw Σεπ
0,06€/kw Οκτ 0,08 KOT
0,13€/kw Νοε 0,16 KOT
0,165€/kw Δεκ 0,185 KOT
Σταθερά προγράμματα 0,02€/kw
μέχρι 300kw/μήνα

άγνωστο τον επόμενο μήνα πόση , μέχρι πόσο , για πόσα kw και με τι κριτήρια θα δίνεται

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας για αυτό που θα αντιμετωπίσω.

Τον Οκτώβριο έκανα αίτηση econtract για ΔΕΗ home online. Μέχρι και 1/11/21 είχα ενεργοποιήθει σίγουρα και είχα ενεργοποιήσει το ONLINE μέσα από το ebill. Το είδα κανονικά να είναι ενεργό μέχρι το 2023.

Καπάκι έκανα αίτηση για ΚΟΤΒ και προχώρησε.

Στις 17/11/21 εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός, ήταν πιστωτικός και είχε και την έκπτωση 30€ από την ενεργοποίηση του ONLINE και με το ΚΟΤΒ.

Έχω από 29/12/21 , αφού είδα ότι στο ebill  ΔΕΝ φαίνεται ενεργό το ONLINE και επικοινωνώ με εξυπηρέτηση ΔΕΗ. 29/12/21 άνοιξε το πρώτο αίτημα, γιατί δεν είναι ενεργό το ONLINE και γιατί έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχει βγει ο μηνιαίος.

Στις 31/12/21 (Ναι παραμονή) , έστειλα γραπτός στην φόρμα παραπόνων και φόρμα για λογαριασμούς την περίπτωση μου.

Έλαβα απάντηση σήμερα, 'πως δεν έχει εκδοθεί ο μηνιαίος , λόγο συστημικού προβληματος' .

Ξανά πήρα τηλέφωνο, αφού έψαχνε 40λεπτά τι έχει συμβεί στην περίπτωση μου, μου είπε θα ξανακάνει αίτημα. Σε κάποια φάση όμως μου πέταξε, πως το παλιό online δεν συνδυάζεται με ΚΟΤ. Φυσικά της είπα πως κάνει λάθος και συνδυάζεται και μου βγήκε και ο λογαριασμός κανονικά στις 17/11/21.

Υποτίθεται τώρα στις 20/1/22 θα εκδοθεί ο νέος λογαριασμός. Τι άλλο να κάνω; να στείλω στην Ραε; να περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός λάθος και να τους κυνηγάω περισσότερο;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας για αυτό που θα αντιμετωπίσω.

Τον Οκτώβριο έκανα αίτηση econtract για ΔΕΗ home online. Μέχρι και 1/11/21 είχα ενεργοποιήθει σίγουρα και είχα ενεργοποιήσει το ONLINE μέσα από το ebill. Το είδα κανονικά να είναι ενεργό μέχρι το 2023.

Καπάκι έκανα αίτηση για ΚΟΤΒ και προχώρησε.

Στις 17/11/21 εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός, ήταν πιστωτικός και είχε και την έκπτωση 30€ από την ενεργοποίηση του ONLINE και με το ΚΟΤΒ.

Έχω από 29/12/21 , αφού είδα ότι στο ebill  ΔΕΝ φαίνεται ενεργό το ONLINE και επικοινωνώ με εξυπηρέτηση ΔΕΗ. 29/12/21 άνοιξε το πρώτο αίτημα, γιατί δεν είναι ενεργό το ONLINE και γιατί έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχει βγει ο μηνιαίος.

Στις 31/12/21 (Ναι παραμονή) , έστειλα γραπτός στην φόρμα παραπόνων και φόρμα για λογαριασμούς την περίπτωση μου.

Έλαβα απάντηση σήμερα, 'πως δεν έχει εκδοθεί ο μηνιαίος , λόγο συστημικού προβληματος' .

Ξανά πήρα τηλέφωνο, αφού έψαχνε 40λεπτά τι έχει συμβεί στην περίπτωση μου, μου είπε θα ξανακάνει αίτημα. Σε κάποια φάση όμως μου πέταξε, πως το παλιό online δεν συνδυάζεται με ΚΟΤ. Φυσικά της είπα πως κάνει λάθος και συνδυάζεται και μου βγήκε και ο λογαριασμός κανονικά στις 17/11/21.

Υποτίθεται τώρα στις 20/1/22 θα εκδοθεί ο νέος λογαριασμός. Τι άλλο να κάνω; να στείλω στην Ραε; να περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός λάθος και να τους κυνηγάω περισσότερο;

Έχω την εντύπωση ότι όντως στο παλιό online δεν εμπαινε κοτ ,μόνο στο παλιό έντερ.

Για αυτό και σε πέταξε μάλλον.

Ασ με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος βέβαια !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, St3liosGr είπε

Έχω την εντύπωση ότι όντως στο παλιό online δεν εμπαινε κοτ ,μόνο στο παλιό έντερ.

Για αυτό και σε πέταξε μάλλον.

Ασ με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος βέβαια !

image.png.8aba931d12f6cee3ff57af5d745b6047.png

Προσφατος του πεθερου μετα απο μεταβαση σε online

Επεξ/σία από narta
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

image.png.8aba931d12f6cee3ff57af5d745b6047.png

Προσφατος του πεθερου μετα απο μεταβαση σε online

Δεν είναι καθαροσ online μόνο,αν δεις καλά τις χρεώσεις !! 

Σίγουρα κάποιος θα ξέρει αν έχει πάρει δεύτερο λογαριασμό με κοτ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, St3liosGr είπε

377+13=390

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, St3liosGr είπε

9E46FD10-17D7-4514-B443-AFF48D2E31E9.jpeg

Επεξ/σία από ppmarkos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...