Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akisdg είπε

Σε συνέχεια του γνωστού θέματος μου (χρέωση στον 1ο λογαριασμό myhome online, λανθασμένα 2 μερών στο Γ1 (μεταφορά από άλλον πάροχο 01.02 & ξανά ενεργοποίηση myhomeonline 03.02), το οποίο δεν αναγνωρίζει η ΔΕΗ και σκέφτομαι να μην ασχοληθώ περαιτέρω, καθώς λογικά η ρήτρα και λαμβάνοντας και την αντίστοιχη επιδότηση, θα είναι μικρή, έβλεπα τον έναντι λογαριασμό (που ουσιαστικά είναι εκκαθαριστικός καθώς έδωσα εγώ μετρήσεις) και αναρωτιόμουν πως έγινε η κατανομή των 38KWh στο ένα πρόγραμμα (στην τύχη?). Πως μπορούν να ξέρουν τη κατανάλωση έγινε σε 1 με 2 μέρες?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.856bed7412c1303f021c4181b33c671a.png

Βγαίνει η κατανάλωση μέσα από το προγραμμα που έχουν... Έχουν κάποιο μοντέλο.. Θα γίνει η εκκαθάριση όταν θα περάσει ο Δεδδηε για την καταμέτρηση.. 

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης εχθές έλαβα και την απάντηση της Εταιρίας, σχετικά με την αμφισβήτηση της μη χρήσης εξολοκλήρου του προγράμματος myhome online και του φόβου μου να μην χρεωθώ ρήτρα και μου γράφουν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο όπως βλέπω (αλλά αναφέρονται σε έναντι λογαριασμό). Δεν είναι παραπλανητικό αυτό το μήνυμα ή λέτε να υπάρχει περίπτωση να μην γίνει χρέωση της ρήτρας τελικά στον εκκαθαριστικό΄. Μάλιστα σκέφτομαι τον επόμενο μήνα να δώσω και στον ΔΕΔΔΗΕ, εγώ τις μετρήσεις για να βγει ο 2ος ως εκκαθαριστικός και να δούμε τι τελικά ισχύει 

Spoiler

image.png.7d09d88c2f552047dc69fc198364b34d.png

Spoiler

image.png.856bed7412c1303f021c4181b33c671a.png

Επεξ/σία από akisdg
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Με βλεπεις καπου αγχωμενο;;;;

Απλα μη αναπαραγαγεις ψευδεις ειδησεις.

Δεν ξέρω αν είναι ψέμα ή αλήθεια. Για να προσέχουμε μην την πατήσουμε το έβαλα 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, JOHNX2 είπε

Μπηκα στο ebill να φτιαξω λογαριασμο, αλλα δε με βρισκει...

Πριν 1 ωρα εκανα την αιτηση για το MyHome Enter+ σε καταστημα της ΔΕΗ.

Λογικα θα πρεπει να περασουν μερικες ημερες για καταχωρηθουν τα στοιχεια μου στο συστημα της ΔΕΗ ?

σψσψσσψ.jpg

Μπορείς να κάνεις πάγια εντολή και μέσω του ebanking, μόλις έρθει ο πρώτος λογαριασμός, βάζεις κωδικό πληρωμής και με μια μικρή επιβάρυνση 0,4€ περίπου ανάλογα με την τράπεζα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Θέλω τη βοήθεια σας καθώς σκέφτομαι να αλλάξω από ΔΕΗ Γ1 που είμαι τώρα σε Home Enter. Προσπαθώ να καταλάβω κατά πόσο με συμφέρει. Απ' όσα έχω διαβάσει στο νήμα όλοι λέτε ότι συμφέρει. Αλλά προσπαθώ να υπολογίσω μόνος τη διαφορά και δε βλέπω κάτι τέτοιο. Έχω πάρει σαν βάση υπολογισμού τον τελευταίο εκκαθαριστικό που ήρθε το Δεκέμβρη.

Με Γ1 βγήκε 267,14. Με Home Enter κάνω 1705x0,18=306,09. Άρα βγαίνει παραπάνω. Έχω κάνει σωστά τον υπολογισμό; Ή η επιδότηση του κράτους παραμένει και σε σταθερό πρόγραμμα;

IMG_20220312_125308.jpg.23d2643442c945e20c77eede8dceece5.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΔΕΗ myHome Online έχει πράγματι μηδενική εγγύηση για νέους πελάτες ΔΕΗ όπως γράφει στο site της? Ρωτάω γιατί η υπάλληλος σε κατάστημα ΔΕΗ ισχυρίστηκε ότι καταργήθηκε αυτό και για το enter και για το online.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Ρωτάω γιατί η υπάλληλος σε κατάστημα ΔΕΗ

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

ισχυρίστηκε ότι καταργήθηκε αυτό και για το enter

πχ το enter πάντα είχε

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, JohnJohn3484 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Θέλω τη βοήθεια σας καθώς σκέφτομαι να αλλάξω από ΔΕΗ Γ1 που είμαι τώρα σε Home Enter. Προσπαθώ να καταλάβω κατά πόσο με συμφέρει. Απ' όσα έχω διαβάσει στο νήμα όλοι λέτε ότι συμφέρει. Αλλά προσπαθώ να υπολογίσω μόνος τη διαφορά και δε βλέπω κάτι τέτοιο. Έχω πάρει σαν βάση υπολογισμού τον τελευταίο εκκαθαριστικό που ήρθε το Δεκέμβρη.

Με Γ1 βγήκε 267,14. Με Home Enter κάνω 1705x0,18=306,09. Άρα βγαίνει παραπάνω. Έχω κάνει σωστά τον υπολογισμό; Ή η επιδότηση του κράτους παραμένει και σε σταθερό πρόγραμμα;

IMG_20220312_125308.jpg.23d2643442c945e20c77eede8dceece5.jpg

267 + 212 η ρητρα αναπροσαρμογης που ΔΕΝ την εβαλες = 479 σε σχεση με τα 306ευρω  ειναι 174 ευρω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fotisbasm είπε

267 + 212 η ρητρα αναπροσαρμογης που ΔΕΝ την εβαλες = 479 σε σχεση με τα 306ευρω  ειναι 174 ευρω

σύνολο είναι 267 ,πιες καφέ 😛

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, korakios είπε

μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια,  διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες

τα μποτάκια ξέχασες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...